Įvairūs Mistika

Ar tikite reinkarnacija?

Vartotojo avataras

spanguole2

Įsijaučiantis

2,331.28 Lt

Standartinė » 2009 Kov 11, 14:46

šiaip tai aš nelabai tuo tikiu bet esu radusi viename žurnale istorija jei kam įdomu galite paskaityti. Štai ji

prieš 18 metų Vietnamo provincijoje gimė mergaitė.Ją pavadino Tchi Kuen, tačiau vos predėjusi kalbėti mergaitė pareiškė , kad ją auginantis žmonės nėra jos tėvai ir apskritai ji kilus ne iš to kaimo.Bėgo metai, o mergaitė toliau pasakojo apie savo praėjusi gyvenimą: ji pasakojo, kur gyvena jos tikrieji tėvai , kur jos gimtasis kaimas, kad ten ji mirė dėl nelaimingo atsitikimo .

Tėvai iš pradžių manė, kad augdama mergaitė užmirš šią istorija , dėja, teko nusiviltį. Tchi ir toliau pasakojo apie savo buvusį gyvenimą ir net pareiškė norą grįžti į savo buvusį kaimą.Tačiau buvo sunkumų; šiuos du kaimus skyrė neįveikiamas kalnagūbris, o norint jį įveikti reikėjo važiuoti apie šimtą kilometrų blogu keliu, tada mergaitei kelionės ''namo'' tiko palaukti.

Tačiau ji laukė neilgai .Vieną dieną iš Tchi kaimo atvyko moteris .Mergaitė ją iškart pažino ir puolė kalbinti.Galima tik įsivaizduoti, kaip nustebo viešnia išgirdusi:
''mano vardas Čuan, mano tėvas Lienas, negi jūs manęs neprisimenate?Prieš dešimt metų aš numiriau ir vėl gimiau čia"

Moteris grįžusi į savo kaimą papasakojo keistą nutikimą.Netrukus paaiškėjo, kad šiame kaime gyvenantis Lienas tikrai turėjo dukterį.Ji užspringo persiko kauliuku ir mirė.Šiaai istorijai neliko abejinga mirusios mergaitės teta, todėl iškart išsiruošė aplankyti, anot jos, apsišaukėlės giminaitės.
Nors teta buvo nusiteikusi skeptiškai, mergaitei pavyko ją įtikinti savo pasakojimu.Tchi Čuan su visomis smulkmenomis papasakojo, kaip ji mirė vežama į ligoninė ant tos pačios tetos rankų, kelis faktus apie savo šeimą, kaima.. Teta apstulbo- viskas buvo kaip tik taip kaip ji pasakojo.
Galiausiai Tchi Čuan išvyko į buvusį kaimą.Ten ji susitiko su buvusiais tėvais, kitais giminaičiais. Visi pripažino, kad mergaitė iš veido labiau panaši į savo ankstesniąją giminę negu į dabartinę.

Taigi nuraiau šia istorija dabar jum sprest ar tiket ar ne ;]

--------------------------------------

Vartotojo avataras

romeo90

Aktyvus dalyvis

klaipeda

3,956.40 Lt

Standartinė » 2009 Bal 09, 02:27

reinkarnacija existuoja.existavo ir visuomet existuos.manau tik tam tikri budistai pasirinke si [realigija tapusi] gyvenimo buda [budizma] ideja daug pastangu suvokia kodel sielos reinkarnujasi ir koks to tikslas. ;)

mla.

Apšilinėjantis

Telšiai

1,199.92 Lt

Standartinė » 2009 Bal 09, 17:33

ir tikiu ir netikiu :roll:

Vartotojo avataras

Skaistele

Apšilinėjantis

181.54 Lt

Standartinė » 2009 Bal 09, 21:03

Aš tikiu (kitu gyvenimu) tuo , kad kažkada buvai kitas žmogus ir , kad vis vien turi kažkokių likučiu to kas buvai praeitam gyvenime :)
(nusirašiau į lankas...)

Vartotojo avataras

Shy.

Aktyvus dalyvis

7,610.49 Lt

Standartinė » 2009 Bal 10, 15:10

Nežinau...
Nelabai tikiu.
Juk vis vien būčiau žinojus
kas buvau praeitam gyvenime.
Dabar pagal tokį vieną
,,apskaičiavimą" aš
gyvenu 7-ame gyvenime.
Bet tai tik žaidimai :hoorey:
Šiaip pati domiuosi įvairiais
antgamtiniais dalykais,
įtempusi ausis klausausi apie visokius
gyvenimus ir panašiai...
Tačiau žinau kad ne viskas
yra tiesa. :]

RiMwE

Įsijaučiantis

Mažeikiai

2,633.56 Lt

Standartinė » 2009 Bal 11, 23:05

tikiu ir dar kaip bet daznai tokiu metu siela pasidalija bent i 2 dalis kad kada nors galetum surasti ir kita savo puse ...

Vartotojo avataras

romeo90

Aktyvus dalyvis

klaipeda

3,956.40 Lt

Standartinė » 2009 Bal 11, 23:40

:D sielos nesidalyja .cia tau ne lasteles.

RiMwE

Įsijaučiantis

Mažeikiai

2,633.56 Lt

Standartinė » 2009 Bal 11, 23:44

romeo90 rašė::D sielos nesidalyja .cia tau ne lasteles.

juk mes to nei vienas nezinome ir negalime irodyti tai ali buti ir taip kaip as sakiau ir taip kaip tu ar dar kuris nors ...

Vartotojo avataras

Paulius

Patyręs forumietis

6,688.19 Lt

Standartinė » 2009 Bal 12, 10:52

reinkarnacija yra paprasciausia fizika - jokia energija niekur neisnyksta, ji tik pakeicia forma.

Vartotojo avataras

romeo90

Aktyvus dalyvis

klaipeda

3,956.40 Lt

Standartinė » 2009 Bal 12, 14:02

RiMwE rašė:juk mes to nei vienas nezinome ir negalime irodyti tai ali buti ir taip kaip as sakiau ir taip kaip tu ar dar kuris nors ...

tu klysti .visi tbetieciai taj zino.ir pujkiai supranata kad reinkarnuojantis siela nesidalina o isikunija i kita objekta. 8) pasidomek apie budizma pries ka nor teigdama apie taj.

Vartotojo avataras

Andree

Dalyvis

5,139.97 Lt

Standartinė » 2009 Bal 13, 21:37

Netikiu .
Esu ir tiek, kaip įmanoma būti kažkuom kitu nei esi?
Sužinoti vistiek nepavyks, nebent kai persikelsi į kitą kūną, bet jame vistiek neprisiminsi, kad kažkada buvai KAŽKUOM :)

Vartotojo avataras

Death Voice

Patyręs forumietis

Panevėžys

8,943.54 Lt

Standartinė » 2009 Bal 15, 14:00

Tikiu. Juk nesinoretu kazkiek tai metu pagyvent, nutruktu tavo givybes siulas ir vsio. Man pvz. jeigu mirciau tikeciausi , kad mano siela isliks ir nukeliausiu i skaistykla :D (i roju tikriausiai is kart napateksiu), o siaip gaila butu tik tai , kad artimuosius tektu palikt.

Vartotojo avataras

inghaar

Apšilinėjantis

1,626.90 Lt

Standartinė » 2009 Bal 16, 21:08

i do believe in destiny of reincarnation

Vartotojo avataras

kristė

Patyręs forumietis

Kaunas

93.23 Lt

Standartinė » 2009 Bir 06, 16:06

Visuomet tikejau reinkarnacija. Kazkaip beprasmiska butu: gyveni - numirsti. Paskui pateki i visokius pragarus ir pan. Bet vistiek.., tikejimu daug yra. iš kur tiems 'dievams' zinoti kokio tu tikejimo. Pvz, esu pakrikstyta, priejus komunija, bet Dievu tai netikiu :whata: tai apie reinkarnacija negaliu net pagalvot? :D :roll:

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2009 Bir 06, 22:46

Aš ir pakrišktytas, priėjas komunijos, bet man prie širdies, labiau budismas, bet reikia palaikyti savo religiją... Šiaip tai turiu filosofiją kaip ir. Mes gyvename kad pasimokytumėm iš savo klaidų, jei nepasimokom, gyvenam dar kartą..

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių