prieš 18 metų Vietnamo provincijoje gimė mergaitė.Ją pavadino Tchi Kuen, tačiau vos predėjusi kalbėti mergaitė pareiškė , kad ją auginantis žmonės nėra jos tėvai ir apskritai ji kilus ne iš to kaimo.Bėgo metai, o mergaitė toliau pasakojo apie savo praėjusi gyvenimą: ji pasakojo, kur gyvena jos tikrieji tėvai , kur jos gimtasis kaimas, kad ten ji mirė dėl nelaimingo atsitikimo .
Tėvai iš pradžių manė, kad augdama mergaitė užmirš šią istorija , dėja, teko nusiviltį. Tchi ir toliau pasakojo apie savo buvusį gyvenimą ir net pareiškė norą grįžti į savo buvusį kaimą.Tačiau buvo sunkumų; šiuos du kaimus skyrė neįveikiamas kalnagūbris, o norint jį įveikti reikėjo važiuoti apie šimtą kilometrų blogu keliu, tada mergaitei kelionės ''namo'' tiko palaukti.
Tačiau ji laukė neilgai .Vieną dieną iš Tchi kaimo atvyko moteris .Mergaitė ją iškart pažino ir puolė kalbinti.Galima tik įsivaizduoti, kaip nustebo viešnia išgirdusi:
''mano vardas Čuan, mano tėvas Lienas, negi jūs manęs neprisimenate?Prieš dešimt metų aš numiriau ir vėl gimiau čia"
Moteris grįžusi į savo kaimą papasakojo keistą nutikimą.Netrukus paaiškėjo, kad šiame kaime gyvenantis Lienas tikrai turėjo dukterį.Ji užspringo persiko kauliuku ir mirė.Šiaai istorijai neliko abejinga mirusios mergaitės teta, todėl iškart išsiruošė aplankyti, anot jos, apsišaukėlės giminaitės.
Nors teta buvo nusiteikusi skeptiškai, mergaitei pavyko ją įtikinti savo pasakojimu.Tchi Čuan su visomis smulkmenomis papasakojo, kaip ji mirė vežama į ligoninė ant tos pačios tetos rankų, kelis faktus apie savo šeimą, kaima.. Teta apstulbo- viskas buvo kaip tik taip kaip ji pasakojo.
Galiausiai Tchi Čuan išvyko į buvusį kaimą.Ten ji susitiko su buvusiais tėvais, kitais giminaičiais. Visi pripažino, kad mergaitė iš veido labiau panaši į savo ankstesniąją giminę negu į dabartinę.
Taigi nuraiau šia istorija dabar jum sprest ar tiket ar ne
![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/wink.gif)

sielos nesidalyja .cia tau ne lasteles.
pasidomek apie budizma pries ka nor teigdama apie taj.