Įvairūs Mistika

Ar tikite reinkarnacija?

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 08, 21:35

Nebūtinai. Gal ir yra kažkiek tiesos. Juk ne inai viena pranašauja kad Amerika žlugs. :roll:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2009 Lie 08, 21:40

Per daug nesuku sau galvos dėl tokių dalykų, bet jei jau taip pagalvojus, tai tikiu. Tikiu, kad žmogui mirus, jo siela atitenka kitam žmogui (abejočiau, kad žmogaus siela galėtų apsigyventi pas gyvūną ).

Vartotojo avataras

Shy.

Aktyvus dalyvis

7,610.49 Lt

Standartinė » 2009 Lie 08, 22:00

Pukuse rašė:Retai tai ta prasme kad kartais siela pereina o kartais miršta? Nu aš manau kad siela pereina visada, tik nedažnai buvęs jos gyvenimas pasireiškia esamame.
Ką tik susimąsčiau. o jei tos sielos keliauja viena iš kitos, tai jos kažkiek žmogų valdo. tai gal būt mes rašom tą, ką nori jos? :D
Nu nesąmonę parašiau bet neesmė. bet man kartais patinka taip pagalvot. kad pvz gal vienas žmogus parašo tiesą, nes jo siela nori kad visi sužinotų kaip yra iš tikrųjų. o gal kita siela nori suklaidint, ir sako priešingai. Jūs niekada taip negalvojat? :D

Turėjau omeny, reti atvejai
kai pereina siela pas kitą
tai pastarasis neprisimena
kas buvo anksčiau, kur palaidotas
ir t.t.

Vartotojo avataras

C.l.e.o.

Patyręs forumietis

Šiauliai

2,493.52 Lt

Standartinė » 2009 Lie 10, 22:57

Kažkodėl tikiu, nors ir sunku patikėti ;D

Vartotojo avataras

Aistuolė.

Patyręs forumietis

Radviliškis

15,916.68 Lt

Standartinė » 2009 Lie 11, 11:30

Tikiu.

Vartotojo avataras

~iPush

Įsijaučiantis

Rdw~ ;D

757.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 11, 14:05

Aš tai nelabai tikiu nu kaip sakoma pagyvensi , numirsi sužinosi :)

Izabelė

Dalyvis

770.00 Lt

Standartinė » 2013 Gru 13, 20:27

Reinkarnacija tikiu(ir nemažai apie tai esu pasidomėjusi). Mano nuomone, kai žmogus miršta, jo siela pereina į astralinį lygmenį. Ten gyvena tame lygyje kurio nusipelnė gyvendamas žemėje. Past žemiausias lygmuo priklauso savižudžiams, žudikams, sunkiems nusikaltėliams ir pan. Po kažkiek laiko, kai užsidirba, siela pakyla į kitą, aukštesnį, lygį. Pasiekusi aukščiausiąjį, dar po kažkiek laiko siela pagaliau reinkarnuojasi. T.y. atgimsta kitame kūne. Kūnas tėra sielos kiautas. Jis atstoja sielai drabužį. Siela- mūsų tikrasis Aš. Norint gauti atsakymus į klausimus, apie mūsų sielą, reikia daug treniravimosi, tam tikros praktikos ir SVARBIAUSIA tikėjimo, kad tai tiesa. Nepamirškite, nė vienas nėra toks koks atrodo. Reikia gerai pažinti save ir mus supančius žmones, kad galėtume jais pasitikėti. Negalime pasitikėti niekuo, net ir savimi. Kad ir kaip tai būrų neįmanoma. Reikia gilintis ne į materialius dalykus, o į dvasinį pasaulį. Nes, kam gi mums tie pvz.: pinigai? Kad didelis turtas, jei po pan. 80 metų vistiek mirsime ir po to atgimsime? Svarbiausias dalykas:mūsų sielos.

Izabelė

Dalyvis

770.00 Lt

Standartinė » 2013 Gru 13, 20:33

Reinkarnacija tikiu(ir nemažai apie tai esu pasidomėjusi). Mano nuomone, kai žmogus miršta, jo siela pereina į astralinį lygmenį. Ten gyvena tame lygyje kurio nusipelnė gyvendamas žemėje. Past žemiausias lygmuo priklauso savižudžiams, žudikams, sunkiems nusikaltėliams ir pan. Po kažkiek laiko, kai užsidirba, siela pakyla į kitą, aukštesnį, lygį. Pasiekusi aukščiausiąjį, dar po kažkiek laiko siela pagaliau reinkarnuojasi. T.y. atgimsta kitame kūne. Kūnas tėra sielos kiautas. Jis atstoja sielai drabužį. Siela- mūsų tikrasis Aš. Norint gauti atsakymus į klausimus, apie mūsų sielą, reikia daug treniravimosi, tam tikros praktikos ir SVARBIAUSIA tikėjimo, kad tai tiesa. Nepamirškite, nė vienas nėra toks koks atrodo. Reikia gerai pažinti save ir mus supančius žmones, kad galėtume jais pasitikėti. Negalime pasitikėti niekuo, net ir savimi. Kad ir kaip tai būrų neįmanoma. Reikia gilintis ne į materialius dalykus, o į dvasinį pasaulį. Nes, kam gi mums tie pvz.: pinigai? Kad didelis turtas, jei po pan. 80 metų vistiek mirsime ir po to atgimsime? Svarbiausias dalykas:mūsų sielos.

Vartotojo avataras

ShadowOfDragon

Dalyvis

1,251.34 Lt

Standartinė » 2013 Gru 13, 21:03

gali buti gali buti kad zmogus reinkarnuojasi.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių