Ar tikite reinkarnacija?
Turėjau omeny, reti atvejai kai pereina siela pas kitą tai pastarasis neprisimena kas buvo anksčiau, kur palaidotas ir t.t. Reinkarnacija tikiu(ir nemažai apie tai esu pasidomėjusi). Mano nuomone, kai žmogus miršta, jo siela pereina į astralinį lygmenį. Ten gyvena tame lygyje kurio nusipelnė gyvendamas žemėje. Past žemiausias lygmuo priklauso savižudžiams, žudikams, sunkiems nusikaltėliams ir pan. Po kažkiek laiko, kai užsidirba, siela pakyla į kitą, aukštesnį, lygį. Pasiekusi aukščiausiąjį, dar po kažkiek laiko siela pagaliau reinkarnuojasi. T.y. atgimsta kitame kūne. Kūnas tėra sielos kiautas. Jis atstoja sielai drabužį. Siela- mūsų tikrasis Aš. Norint gauti atsakymus į klausimus, apie mūsų sielą, reikia daug treniravimosi, tam tikros praktikos ir SVARBIAUSIA tikėjimo, kad tai tiesa. Nepamirškite, nė vienas nėra toks koks atrodo. Reikia gerai pažinti save ir mus supančius žmones, kad galėtume jais pasitikėti. Negalime pasitikėti niekuo, net ir savimi. Kad ir kaip tai būrų neįmanoma. Reikia gilintis ne į materialius dalykus, o į dvasinį pasaulį. Nes, kam gi mums tie pvz.: pinigai? Kad didelis turtas, jei po pan. 80 metų vistiek mirsime ir po to atgimsime? Svarbiausias dalykas:mūsų sielos.
Reinkarnacija tikiu(ir nemažai apie tai esu pasidomėjusi). Mano nuomone, kai žmogus miršta, jo siela pereina į astralinį lygmenį. Ten gyvena tame lygyje kurio nusipelnė gyvendamas žemėje. Past žemiausias lygmuo priklauso savižudžiams, žudikams, sunkiems nusikaltėliams ir pan. Po kažkiek laiko, kai užsidirba, siela pakyla į kitą, aukštesnį, lygį. Pasiekusi aukščiausiąjį, dar po kažkiek laiko siela pagaliau reinkarnuojasi. T.y. atgimsta kitame kūne. Kūnas tėra sielos kiautas. Jis atstoja sielai drabužį. Siela- mūsų tikrasis Aš. Norint gauti atsakymus į klausimus, apie mūsų sielą, reikia daug treniravimosi, tam tikros praktikos ir SVARBIAUSIA tikėjimo, kad tai tiesa. Nepamirškite, nė vienas nėra toks koks atrodo. Reikia gerai pažinti save ir mus supančius žmones, kad galėtume jais pasitikėti. Negalime pasitikėti niekuo, net ir savimi. Kad ir kaip tai būrų neįmanoma. Reikia gilintis ne į materialius dalykus, o į dvasinį pasaulį. Nes, kam gi mums tie pvz.: pinigai? Kad didelis turtas, jei po pan. 80 metų vistiek mirsime ir po to atgimsime? Svarbiausias dalykas:mūsų sielos.
‹ Įvairūs ‹ Mistika |