Įvairūs Mistika

Ar tikite reinkarnacija?

Vartotojo avataras

milknotes

Lankytojas

Vilnius

100.31 Lt

Standartinė » 2009 Kov 08, 02:12

Labai norėčiau tikėt. Pats labai bijau mirties. Labiau nežinomybės, o ne mirties.
O man visi sako, kad kai mirsim mes nieko nejausim, nieko nematysim ir taip amžinai. Jokio pomirtinio gyvenimo. :whata:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2009 Kov 08, 12:38

Tikiu reinkarnacija.

Vartotojo avataras

Scoutas

Apšilinėjantis

Zarasai

967.40 Lt

Standartinė » 2009 Kov 08, 12:39

Tikiu. As Visalaika Prisimenu Viena Ir ta pati Dalyka. Viduramzius. Nezinau Kodel Bet Mane Traukia. Kai Tik Nuvykstu I Koki Piliakalni Mane Apiplusta tokia energija Kad negaliu Sokineju na... negaliu per daug energijos. Atsimenu Kaip Viduramziais Vaikas Buvau Ir Mane Visi Uzgauliodavo bet Veliau .. Veliau Mane Is Lanko Saudyti ismoke ir Tapau pilies sargu. .. juo likau iki tol kol mus uzpuole As nudobiau 3 zmones ir tapau Kelioniu lankininku. Bet per Paty pirma musi mane nudebe is Priekio sovusi strele Pataikiusi Man i Skrandi (ar kzkur pan.)Buciau Likes Gyvas Bet Niekas i mane nekreipe Demesio. Dabar Turiu Apgama Prie Skrandzio Ir Gan Keista Ibrezima skrandyje (per operacija Pamate) Daugiau Kaip Ir nieko neatsimenu

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2009 Kov 08, 15:23

FDGod rašė:Tikiu. As Visalaika Prisimenu Viena Ir ta pati Dalyka. Viduramzius. Nezinau Kodel Bet Mane Traukia. Kai Tik Nuvykstu I Koki Piliakalni Mane Apiplusta tokia energija Kad negaliu Sokineju na... negaliu per daug energijos. Atsimenu Kaip Viduramziais Vaikas Buvau Ir Mane Visi Uzgauliodavo bet Veliau .. Veliau Mane Is Lanko Saudyti ismoke ir Tapau pilies sargu. .. juo likau iki tol kol mus uzpuole As nudobiau 3 zmones ir tapau Kelioniu lankininku. Bet per Paty pirma musi mane nudebe is Priekio sovusi strele Pataikiusi Man i Skrandi (ar kzkur pan.)Buciau Likes Gyvas Bet Niekas i mane nekreipe Demesio. Dabar Turiu Apgama Prie Skrandzio Ir Gan Keista Ibrezima skrandyje (per operacija Pamate) Daugiau Kaip Ir nieko neatsimenu

:whata: Žmogau, tu gal geriau nebežiūrėk filmų apie viduramžius, nes kaip matau tave jie rimtai veikia... :whata:
O pati ta reinkarnacija lyg ir tikiu...

Vartotojo avataras

Scoutas

Apšilinėjantis

Zarasai

967.40 Lt

Standartinė » 2009 Kov 08, 17:57

monciuke95 rašė::whata: Žmogau, tu gal geriau nebežiūrėk filmų apie viduramžius, nes kaip matau tave jie rimtai veikia... :whata:
O pati ta reinkarnacija lyg ir tikiu...
as neziuriu ir neskaitau jei ziuriu filma tai tik apie NSO ar panasiai o is knygu Tai irgi tik apie NSO

Vartotojo avataras

Sk8'ere

Aktyvus dalyvis

Viekšniai

15,352.14 Lt

Standartinė » 2009 Kov 08, 18:00

Savotiškai tikiu.
Bet labiau tikiu tuo,kad žmogus numiręs iš naujo gimsta kitu žmogumi ir nieko neatsimenu,užauga,numiršta,ir vėl gimsta kitu žmogumi ir t.t.

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2009 Kov 08, 18:05

FDGod rašė:as neziuriu ir neskaitau jei ziuriu filma tai tik apie NSO ar panasiai o is knygu Tai irgi tik apie NSO

Tai žiūri ir skaitai tik apie savo gentainius ufonautus? :whata: Nes man būtent toks ir pasirodei... :D

Vartotojo avataras

DeBeSiuKe

Aktyvus dalyvis

740.00 Lt

Standartinė » 2009 Kov 08, 20:27

Hmz... reinkarnacija tikiu. Nes atrodo labai nelogiškai, kai numiršti ir viskas pasibaigia.
gamtoje juk yra daug ratų, taigi, numanau, kad gamta suprojektavo ir tokį dalyką kaip reinkarnacija. Uždarą ratą tarp tos pačios gyvybės mirties ir pradžios, ir vėl mirties.

Vartotojo avataras

Nataly

Lankytojas

158.92 Lt

Standartinė » 2009 Kov 08, 20:41

be abejo kad tikiu ;)

Vartotojo avataras

Scoutas

Apšilinėjantis

Zarasai

967.40 Lt

Standartinė » 2009 Kov 09, 18:16

monciuke95 rašė:Tai žiūri ir skaitai tik apie savo gentainius ufonautus? :whata: Nes man būtent toks ir pasirodei... :D
As TV paziuriu Tik Per Menesi Karta O Knyga Paskaitau Per Metus Karta

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2009 Kov 09, 18:57

Rūt. rašė:Nu jau.

*Tyliai į ausį*Jis ne tik ufonautas turinti lakią vaiduotę, bet ir tikras keistuolis shhh :whata:

Vartotojo avataras

Scoutas

Apšilinėjantis

Zarasai

967.40 Lt

Standartinė » 2009 Kov 09, 19:25

monciuke95 rašė:*Tyliai į ausį*Jis ne tik ufonautas turinti lakią vaiduotę, bet ir tikras keistuolis shhh :whata:
Kodel ? As Tiesiog domiosi Siais Dalykais Ir Tikrai Man Del Viduramziu kazkas yra. As tikrai Gyvenau Viduramziais

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2009 Kov 09, 21:53

FDGod rašė:Kodel ? As Tiesiog domiosi Siais Dalykais Ir Tikrai Man Del Viduramziu kazkas yra. As tikrai Gyvenau Viduramziais

"Taip žinoma aš suprantu... Juk mes visi ten gyvenom... Geri laikai buvo ane?" :whata: x'D Gerai aš jau gal baigsiu...

stouny

Lankytojas

Kaišiadorys

85.34 Lt

Standartinė » 2009 Kov 10, 16:39

FDGod rašė:Kodel ? As Tiesiog domiosi Siais Dalykais Ir Tikrai Man Del Viduramziu kazkas yra. As tikrai Gyvenau Viduramziais

Nekreipk dėmesio į skeptikus. Esu skaitęs internete kas panašiai atsimena, kaip žuvo. Tai reta, bet būna. Geras dalykas žinoti kažką konkretaus apie praėjusius gyvenimus.

Gal galėtum daugiau ką nors papasakoti apie savo įspūdžius? Kokia tai šalis galėjo būti? Kokia šiaip atmosfera, emocijos palyginus su dabartinėmis?

Vartotojo avataras

Scoutas

Apšilinėjantis

Zarasai

967.40 Lt

Standartinė » 2009 Kov 10, 18:16

stouny rašė:Nekreipk dėmesio į skeptikus. Esu skaitęs internete kas panašiai atsimena, kaip žuvo. Tai reta, bet būna. Geras dalykas žinoti kažką konkretaus apie praėjusius gyvenimus.

Gal galėtum daugiau ką nors papasakoti apie savo įspūdžius? Kokia tai šalis galėjo būti? Kokia šiaip atmosfera, emocijos palyginus su dabartinėmis?
Tiesa.Na Salies Tikrai Neatsimenu >... Na Bat PAziurejus I zemelapi (atlasa) kazkurioje vietoja pirstu pervedus iskarto uzplusta energija ir iskarto tik patraukiu dingsta.Mano Manymu Visa Tai Buvo Prie lietuvos. Apie Visa Viduramziais... Neviskas aprasyta knygose ka maokomes .... Viduramziaiss Kas Budavo neturtingas budavo pastumdelis visi bajorai stumdydavo silpnesnius ir T.T.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 2 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 2 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių