Įvairūs Mistika

Ar tikite reinkarnacija?

Vartotojo avataras

romeo90

Aktyvus dalyvis

klaipeda

3,956.40 Lt

Standartinė » 2009 Bir 08, 01:14

:up: :up: :up: ,pilnai tau pritariu. :clap: 8)
bl jai tau tik 13 tai kaip tokiam amziui tikrai nemazai supranti.

--------------------------------------

Anonimas69

Lankytojas

142.24 Lt

Standartinė » 2009 Lie 03, 12:44

Tikiu. O apie ta linka kur imete cia kazkas kur tipo yrasai gimimo metus tai ten man nerodo nk.

Vartotojo avataras

Ruuut

Įsijaučiantis

Alytus

3,711.25 Lt

Standartinė » 2009 Lie 03, 19:37

Tikiu ir manau, kad mano siela=mano senelio siela.

Vartotojo avataras

romeo90

Aktyvus dalyvis

klaipeda

3,956.40 Lt

Standartinė » 2009 Lie 05, 00:52

tiksliau kad tu praeitam gyvenime buvai senelis. :D :D

Vartotojo avataras

monada

Lankytojas

190.60 Lt

Standartinė » 2009 Lie 06, 19:33

tikiu, kurgi daugiau mus Dievulis visus sukistu ;D ratu ratu ratu visus... :D

Vartotojo avataras

kristė

Patyręs forumietis

Kaunas

93.23 Lt

Standartinė » 2009 Lie 07, 22:42

Cia jau Dievas ne prie ko. Bet prajuokino tavo pasakymas.. ;D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 07, 23:13

Tikiu. Iš tokios kaip ir ekstrasensės sužinojau kad pirma siela būna juodaodžio, tada geltonodžio, o tada baltaodžio. ir tipo kad blogai yra bendrauuti su kitomis rasėmis, nes jos yra skirtingai pergyvenusios gyvenimų. ir tipo Amerika žlugs todėl, kad baltaodžiams pradėjo vadovauti juodaodis t. y. aukščiausiai rasei vadovauja žemiausioji... Nežinau ar tai tiesa, bet daugmaž tikiu aš... Nu šiaip šiame pasakojime yra ir neaiškumų. kaip ir jei baltaodis numiršta, tai kur tada toji jo siela dedasi jei baltaodis yra jau aukščiausias kai ir lygmuo? Miršta? nes jei aukščiausia riba yra baltaodis, juk negali ir vėl grįžti į juodaodį... :roll:
Nu kvaila už tokius mano žodžius manęs nevadinkit bentjau. Aš taip esu girdėjus, bet nežinau ar tai tiesa. :roll:

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 07, 23:44

Čia atseit esmė tame, kad į kokią rasę ta siela pereina po ko.
Ta prasme: mirus juodaodžiui siela pereina į geltonodį, mius jam pereina į baltaodį, o mirus baltaodžiui... tada nebežinau kur. gal į dangų, bet pagal tą moterį tai pas juodaodį jau grįžt negali. nu tikriausiai čia bus tik eilinė nesąmonė.

Vartotojo avataras

Shy.

Aktyvus dalyvis

7,610.49 Lt

Standartinė » 2009 Lie 07, 23:44

Tikiu reinkarnacija [gal :D ]
Bet man atrodo kad tai laabai reti atvejai..

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 07, 23:49

Retai tai ta prasme kad kartais siela pereina o kartais miršta? Nu aš manau kad siela pereina visada, tik nedažnai buvęs jos gyvenimas pasireiškia esamame.
Ką tik susimąsčiau. o jei tos sielos keliauja viena iš kitos, tai jos kažkiek žmogų valdo. tai gal būt mes rašom tą, ką nori jos? :D
Nu nesąmonę parašiau bet neesmė. bet man kartais patinka taip pagalvot. kad pvz gal vienas žmogus parašo tiesą, nes jo siela nori kad visi sužinotų kaip yra iš tikrųjų. o gal kita siela nori suklaidint, ir sako priešingai. Jūs niekada taip negalvojat? :D

Vartotojo avataras

kristė

Patyręs forumietis

Kaunas

93.23 Lt

Standartinė » 2009 Lie 07, 23:54

Reinkarnacija (lot. reincarnatio 'sugrįžimas į kūną') - tariamas reiškinys, kai esminė žmogaus dalis (siela ar dvasia) po jo mirties įsikūnija į kitą žmogų, paukštį ar gyvūną. Kitas šio reiškinio pavadinimai yra metempsichozė arba persikūnijimas.

Ka visu pirma ismano ekstrasensas... Zinau as irgi negaliu nieko sakyti, bet vistiek. Tai jau priestarauja mani isitikinimams.

Antikinėje Graikijoje reinkarnacijos idėjai atstovavo tokie filosofai, kaip Pitagoras (maždaug 500 m. pr. m. e.), Empedoklas (apie 450 pr. m. e.) ir pirmiausia Platonas (apie 400 pr. m. e.), kuris šį mokslą iš esmės suformulavo. Naujajame platonizme ir naujajame pitagorizme reinkarnacijai visi pritarė.

Visu pirma reinkarnacijos supratimas skiriasi ivairiuose tikejimuose kaip

Reinkarnacija hinduizme
Tikėjimo reinkarnacija šaknys glūdi Indijoje, hinduizme. Upanišados (VIII a. pr. m. e.) moko, kad kitame gyvenime reikia laukti atpildo už šio gyvenimo darbus. Žmogaus karma („darbas“) nulemia, į kokią būtybę įsikūnys jo siela ir kokį likimą reikės iškentėti.
Vėlesni raštai (Vedanta) teigia, kad meditacijos ir pažinimo dėka žmogus gali pažvelgti į reinkarnacijų grandinę, suprasti savo ankstesnius įsikūnijimus.

Reinkarnacija budizme
Budizme tikėjimas reinkarnacija yra peraugęs į tikėjimą atgimimu, kur į kitą gyvenimą perkeliama ne nekintanti individuali esybė ar siela, o nepaliaujamai besimainantis psichinių ir dvasinių energijų kompleksas. Atgimimų ratas gali būti nutrauktas tik tampant buda. Tačiau budizme atgimimas nelaikomas blogiu, kadangi tikima, jog tik atgimus žmogiškuoju pavidalu, įmanoma tobulėti ir atbusti. Budizmas moko, kad tik turint pakankamai didelius karminius nuopelnus įmanoma atgimti žmogumi. Tibeto budizme sakoma, kad dvasinių mokytojų (Tibeto lamų) atgimimą galima numatyti ir kad dvasiniai mokytojai beveik visada vėl atgimsta žmonėmis.

ir t.t. http://lt.wikipedia.org/wiki/Reinkarnacija

Didžioji dalis krikščionių atmeta reinkarnacijos sąvoką, nes ji prieštarauja pagrindiniams krikščionybės principams. Biblijoje apie reinkarnaciją nėra jokių užuominų, nes Biblijoje minimas tik prisikėlimas iš numirusiųjų amžinajam gyvenimui.

Cia mes kalbame bendrai. Nes manau, religijos, tikejimo kuri pripazsitame mes neturime ir neturime tuom kuom sventai tikime. Krikscionybe ir pan. Tikras krikscionis tiketu Dievu, melstusi ir tokiomis kalbomis netiketu.. Tad tas juodaodziu persikelimas tai...

Tai kuria religija remiates Jus?

Gali buti kad nesupratote manes, nes man sunku isreiksti savo mintis ;D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 08, 00:00

Aš lygtais supratau, bet nesiremiu nei pirma nei antra iš tavo paminėtų. aš tiesiog tikiu. :)

Vartotojo avataras

kristė

Patyręs forumietis

Kaunas

93.23 Lt

Standartinė » 2009 Lie 08, 00:06

Tai vat. As tiesiog zinau, kad kai mirsiu as nevirsiu dulkem ar keliausiu pragaran. Tiesiog atgimsiu kitu zmogum, zinau kad neprisiminsiu. O ta ekstrasense irgi sake taip kaip jai atrodo. Jokiu tikejimu nesiremia, tad manau toks terminas juod, gelton, balt nera pagristas.
Todel daugkas isivaizduoja reinkarnacija - argimimas i kita butybe. O ne dvasios, ramybes kazkokios, saves susitelkimo paieska

Eina sau kaip sunku issireikst ;D Ta ir temoku, nesamoniu primalt..

Vartotojo avataras

varlike

Apšilinėjantis

1,005.62 Lt

Standartinė » 2009 Lie 08, 09:47

tikrai tikiu :cry:

Vartotojo avataras

malaleyy

Dalyvis

5,164.47 Lt

Standartinė » 2009 Lie 08, 20:57

Pukuse- Ta ekstrasensė yra pati paprasčiausia, šlykščiausia rasistė ir tiek. Tokių nesamonių nesu girdėjus. Perskaičius išsižiojau. Šlykštu. :x

Srry už flood'ą.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių