Įvairūs Gyvūnai

Jūsų mirę mylimi gyvūnai

Vartotojo avataras

dream.

Įsijaučiantis

1,599.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 19, 00:10

Prieš porą mėnesių banguotasis papūginas mano numirė, labai verkiau. Gyveno jis su manim apie 6 ar 7metus, kaip ir šeimos narys buvo. Liūdna pasidaro prisiminus.

--------------------------------------

jokubas.com

Lankytojas

43.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 21, 15:37

ir man panasiai buvo turejau labai grazu ziurkeniuka laikiau ji 2 su puse metu tai labai spejau prie jo prisiristi tai kai numire 3dienas nesustojau verkt :( :( :( :( :( :( :(

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2012 Kov 30, 21:23

8 metų šuo Čarlis. Kai buvau mažas jis tampė rogutes,kuriose sėdėjau. Mielas gauruotas padaras, tikras draugas buvo. Kai vedžiojau jį nušovė trinktelėjęs girtuoklis. Net su pavadėliu buvau. Galėjo ir mane kliudyti, bet tik menką baudelę skyrė anam.

viiikles

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 10, 10:32

Vakar mire mano mylimoji,mazoji mergyte.... Ja partrenke masina.... As beprotiskai isgyvenu,nezinau kaip atsigauti.... Kaltinu tik save pacia... Ji buvo mazyte,chichuahuos veisles,dvieju metuku mergyte...... Nezinau,kaip reikia visa tai isgyventi.... Myliu ir ilgiuosi jos......

Guciuka

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2012 Lie 23, 15:46

Vakar mire mano mylima katyte Guci :prašau: Jai buvo jau 5 metukai, beprotiskai ja mylejau ;( Vargselei nustojo dirbti inkstukai , uzmigdem, kad nebesikamuotu.
Negaliu nustoti verkti, labai jos pasiilgau, nezinau kaip be jos teks gyventi. Be katytes namai tapo labai tusti. Niekada jos nepamirsiu, ji buvo mano geriausia drauge ;(

fezzyz

Lankytojas

148.00 Lt

Standartinė » 2013 Kov 10, 23:19

mano šuo Pūkis mirė ( Tokį vardą daviau, nes buvo ilgaplaukis šuo:) ) mirė prieš metus... Papuolė po mašina... net ir iki šiol verkiu... negaliu patikėti kad nebėra mano geriausio, šauniausio, gražiausio, mieliausio, linksmiausio, švelniausio šunelio:/// net nemoku apsakyti koks jis buvo nuostabus.... toks išskirtinis... su juo visur eidavau.. visur... oj o kiek nuotykiu patirdavau su juo... kai su draugėmis susitikdavau, klausdavo kur Pūkelis.... patikdavo jam pinti plaukus, šukuoti, iškarpyti susivėlusiu plaukus... net mano tėvai verkė kai jis mirė... :( :( :( :( dabar turiu 4 keturius šunis, vienas liko kaip palikimas, nes nebebuvo kam prižiurėti, du padovanojo, o darviena tėvas parnešė... bet jie kitokie, netokie kaip mano Pūkis... :( :( :( oj turbūt pamanysit, kad aš pamišėlė.. nors tokia ir esu....

Minakind

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2013 Bir 15, 13:10

Šiandien(2013-06-15) mirė mano triušiukė Pilkė. Taip ji mirė bet ji mirė ne sava mirtimi, o ją "Nužudė" katinas. :( Man dabar liūdna ;(

Judita11

Lankytojas

136.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 05, 21:03

Vakar teko atsisveikinti su savo mylimu Jorksyro terjeru Cipuku,kuri reikejo uzmigdyti del Jonavos ir Ramuciu veterinaru nemokejimo gydyti,o noro eksperimentuoti ir gauti pinigus,jam buvo tik sesi metukai,nepakeliamas skausmas mums su vyru,dar neteko taip kankintis,jis buvo musu angelelis,namuose kiekvienas kampelis primena ji,atrodo kad tuoj prieis , bet deja.Beliko tik jo nuotraukos ,plauku sruogele ir prisiminimai :( ;(

Judita11

Lankytojas

136.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 08, 17:29

Uzjauciu visus kurie neteko savo mylimu augintiniu,jauciu koks tai nepakeliamas skausmas,jie visi ten susitinka danguje,nes zemeje jie buvo musu angeleliai :(

Nika123

Lankytojas

154.53 Lt

Standartinė » 2013 Gru 21, 21:26

As neseniai praradau savo juru kiaulyte Nika.Ja pirkau kikoje.Ir po kiek laiko ji labai stipriai susirgo,nieko neede,labai seresi plaukeliai,neislysdavo is savo namelio.Vezem i veta.Tai jis suleido vaistu,bet kita diena atsitiko tai kas yra baisiausia.Mano Nika mire.Verkiau pora dienu,net dabar jei apie ja pagalvoju.Labai man jos gaila.Ji dar buvo maza,ni vieneriu jai dar nebuvo...Siulau Jums visiems nepirkti augintiniu parduotuveje Kika,nes jie pardavineja labai silpnus augintinius.

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių