Jūsų mirę mylimi gyvūnaiVakar mire mano mylimoji,mazoji mergyte.... Ja partrenke masina.... As beprotiskai isgyvenu,nezinau kaip atsigauti.... Kaltinu tik save pacia... Ji buvo mazyte,chichuahuos veisles,dvieju metuku mergyte...... Nezinau,kaip reikia visa tai isgyventi.... Myliu ir ilgiuosi jos......
Vakar mire mano mylima katyte Guci
![]() Negaliu nustoti verkti, labai jos pasiilgau, nezinau kaip be jos teks gyventi. Be katytes namai tapo labai tusti. Niekada jos nepamirsiu, ji buvo mano geriausia drauge ;( mano šuo Pūkis mirė ( Tokį vardą daviau, nes buvo ilgaplaukis šuo:) ) mirė prieš metus... Papuolė po mašina... net ir iki šiol verkiu... negaliu patikėti kad nebėra mano geriausio, šauniausio, gražiausio, mieliausio, linksmiausio, švelniausio šunelio:/// net nemoku apsakyti koks jis buvo nuostabus.... toks išskirtinis... su juo visur eidavau.. visur... oj o kiek nuotykiu patirdavau su juo... kai su draugėmis susitikdavau, klausdavo kur Pūkelis.... patikdavo jam pinti plaukus, šukuoti, iškarpyti susivėlusiu plaukus... net mano tėvai verkė kai jis mirė...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vakar teko atsisveikinti su savo mylimu Jorksyro terjeru Cipuku,kuri reikejo uzmigdyti del Jonavos ir Ramuciu veterinaru nemokejimo gydyti,o noro eksperimentuoti ir gauti pinigus,jam buvo tik sesi metukai,nepakeliamas skausmas mums su vyru,dar neteko taip kankintis,jis buvo musu angelelis,namuose kiekvienas kampelis primena ji,atrodo kad tuoj prieis , bet deja.Beliko tik jo nuotraukos ,plauku sruogele ir prisiminimai
![]() As neseniai praradau savo juru kiaulyte Nika.Ja pirkau kikoje.Ir po kiek laiko ji labai stipriai susirgo,nieko neede,labai seresi plaukeliai,neislysdavo is savo namelio.Vezem i veta.Tai jis suleido vaistu,bet kita diena atsitiko tai kas yra baisiausia.Mano Nika mire.Verkiau pora dienu,net dabar jei apie ja pagalvoju.Labai man jos gaila.Ji dar buvo maza,ni vieneriu jai dar nebuvo...Siulau Jums visiems nepirkti augintiniu parduotuveje Kika,nes jie pardavineja labai silpnus augintinius.
‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |