Buvusieji arba ExŽodžiu buvo toks grybas, su kuriuo metus pradraugavau. Taip-pradraugavau. Tas laikas ir buvo tiesiog laiko stūmimas. Ilgiau pabendravus jau supratau, kad šito žmogelio aš nematysiu savo ateity. (net su klasiokėm diskutavom apie ateitį su bx, o aš jau gerai žinojau,kad jis, kuo jau kuo, bet mano vyru tikrai netaps;D). Kai išsiskyriau, vėl gi, pasirodė jo tikrasis veidelis. Tfu, išvis tas žmogus turi labai bjaurų charakterį ir jį mėgsta demonstruot. (nesakau,kad mano idealus o.o) Kai draugavom, atrodo ir normaliai viskas buvo, bet tas vulgarumas, tas nesiskaitymas, iškrypimai, melavimai. Gaila tik jo tėvų... ir pastangų bebandant padaryti prasmingą jo gyvenimą
![]() O apie lovos reikalus iš vis nekalbėsiu;D (gal tik truputį..) labai nevykęs buvo, nežnau,gal patobulėjo, kiek girdėjau nemažai bobų turėjoxD Bet su dabartiniu absoliučiai nėra kas lygint ![]() Jaučiausi blogai. Man patikdavo su juo būti, visada turėdavome ką šnekėti, tačiau viskas pasikeitė per vieną vakarą, kai jis stipriai atšalo ir kitą dieną pasakė, kad mums reikia pertraukos. Aišku aš laukiau atsakymo, nenorėjau skirtis kažkaip:) praėjo savaitė su puse ir jis parašė, kad nori susitikti, aišku, sutikau, galvojau viskas bus gerai, bet deja nieko gero nesigavo. Nebelipo tiesiog.
![]() ![]() Man tai ištikro juokinga, kai exas manęs net pasisveikint nesugeba, išsiskyrėm atrodo gražiai, po išsiskyrimo dar susirašinėjom draugiškai, o gatvėje apsimeta, kad nemato. Atrodo, abu po išsiskyrimo nelikom įskaudinti, bet kai taip vyksta, tai net nusijuokiu.
![]() ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |