Kai mes buvom maži...
51 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
pamenu kai buvau mažytė, tėtis manę atvežė į parduotuvę ir padavė pinigus, kažką pasakė(aš idėmiai klausiausi radijo) ir aš nuėjau į parduotuvę. Kadangi nieko negirdėjau, tai už visus 20litų(tais laikais jie dar reiškė daug) prisipirkau saldainių, ledų, guminukų..išeinu iš paduotuvės visa laiminga, o tėtis žiūri į manę išprogdines akis ir sako "juk paršiau dešros".. tuomet jis nuėjo į parduotuvę paėmęs visą mano maišiuką ir nunešė atgal.. oj buvo gėdos..
![]() nemazai buvau visko prikretus
D tapetai apipaisyti budavo,dar ir nuplesti mamai kazkas geliu buvo padovanoje puokste,tai ziedus nukirpau kotus palikau kamuoliu langai isdauzyti budavo;/ kaip kazkas cia minejo tai ir as maista slepdavau o paskui supuves budavo kai rasdavo D juokas ima prisimenant ![]() Oiii...
Įsimintiniausia tai gal buvo kai su pusbroliu bulves į dviratininkus mėtydavom pro balkono langą. Arba pomidorus, obuolius. O juokingiausias gyvenimo įvykis tai buvo kai mano draugė tokia liūdna slampinėjo aš : Kas atsitiko? Gal paukštis ap*iko? Ir spėkit kas tada buvo... Jup, mane pačią apšiko. Ai dar visokių nesąmonių buvo. Pvz.: Pradinėj visiems bernams į galvą plastilino privariau Paklausdavau kažko, jai teisingai atsakydavo - galvą patapšnodavau ,o rankoj plastilinas.. Nulupdavau mandarinus ir mėtydavau nuluptas skūreles ant žemės įsivaizduodavau,kad sninga, paskui nuo žemės turėdavau jas surinkti.
Su draugu kažkokios bobutės kieme nuskynėm gėlės, ji mus pamatė ir pradėjo rėkt, o mes ,žvengdami pradėjom bėgti, nors dažnai iš svetimų kiemų nuskindavau mamai gėlių.
51 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |

Paklausdavau kažko, jai teisingai atsakydavo - galvą patapšnodavau ,o rankoj plastilinas..