Kai mes buvom maži...
53 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
pamenu kai buvau mažytė, tėtis manę atvežė į parduotuvę ir padavė pinigus, kažką pasakė(aš idėmiai klausiausi radijo) ir aš nuėjau į parduotuvę. Kadangi nieko negirdėjau, tai už visus 20litų(tais laikais jie dar reiškė daug) prisipirkau saldainių, ledų, guminukų..išeinu iš paduotuvės visa laiminga, o tėtis žiūri į manę išprogdines akis ir sako "juk paršiau dešros".. tuomet jis nuėjo į parduotuvę paėmęs visą mano maišiuką ir nunešė atgal.. oj buvo gėdos..
![]() nemazai buvau visko prikretus
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oiii...
![]() ![]() ![]() ![]() Nulupdavau mandarinus ir mėtydavau nuluptas skūreles ant žemės įsivaizduodavau,kad sninga, paskui nuo žemės turėdavau jas surinkti.
![]() ![]() ![]() Tėvai buvo ką tik nusipirkę ir susidėję naują grindų danga virtuvei, aš nešiau kažkokį įrankį, gal plaktuką tėčiui, ir kaip dėjau kartu su tuo plaktuku, aš vieną pusę, plaktukas į kitą, kelios plytelės išbarškėjo.. Tais laikais dar ir plytelės ne tokios geros buvo kaip dabar..
isbandziau braizymo sugebejimus virtuveje ant grindu ir sienu. Labai patiko dirbti skriestuvu. ir degindavom kauciukines liniuotes, kazkokia ten kaip bomba bandeme pasigminti. Dabar kiek ziuriu tokiu net nebera https://www.officeday.lt/mokyklines-pre ... liniuotes/ matyt ne mes vieni su broliu tuo uzsiimdavom, kad pradejo saugesnes gaminti
53 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |