-

Draco'a
- Forumo gyventojas
-
- 1,004.53 Lt
» 2011 Lap 16, 19:33
Gabe7 rašė:bet laikas niekad neateis jeigu tarp sporto darysi dideles pertraukas.Nebent tada su sportu numestum ir kelis šimtus kcal,kurias per dieną suvartoji. 
Tai aš didelių pertraukų nedarau, tiesiog kartais nebūna laiko kievieną dieną sportuoti arba sergu, išvažiavus būnu.
--------------------------------------
-

dream.
- Įsijaučiantis
-
- 1,599.00 Lt
» 2011 Lap 19, 15:45
Manu, jog nesvarbu koks moters ar merginos svoris, svarbiausia, kad ji pati gerai jaustųsi !
-
li94na
- Įsijaučiantis
-
- 2,111.10 Lt
» 2011 Lap 19, 20:02
Ar verta jaudintis dėl apkūnumo? Pirma mintis, turbūt aplankanti kiekvieną panelę, atsikėlus ryte, gali būti apibūdinama kaip "draugės gražesnės už mane" sindromas. Turbūt nė vienas rytas nepraeina be pamąstymų: "Och, nuo šiandien tai jau tikrai nedėsiu į burną nė kąsnio saldumynų, sportuosiu ir tapsiu grakščia it gazelė. Deja. Kur slypi tiesa? Kodėl ne kiekviena tai galime ir, galų gale, ar verta jaudintis, jei negalime? Norėčiau pradėti nuo to, jog visa esmė tame, kad gyvename pasaulyje, kuriame be galo išpūstas burbulas dėl kūno formų, didesnių apvalumų, ar atvirkščiai, itin lieso sudėjimo, kuris kartais labai apgaulingai atrodo. Visur reikalinga daili išvaizda, net jei darbas ar ta veikla, į kurią norima įsitraukti, to nereikalauja, arba tai nėra pagrindinė funkcija. Tai, žinoma, turi ir pliusų, ir minusų. Žmonės ima kreipti dėmesį į savo išvaizdą, rūpintis, ką deda į burną, planuoti pirkinių sąrašus ir t.t. Kita vertus, vis daugiau žmonių, o ypač jaunų, moteriškosios giminės atstovių, savyje įžvelgia vis daugiau minusų. Bet ar iš tiesų verta aukoti savo nervines ląsteles vardan to, kad sugalvotume, kaip numesti kuo daugiau svorio, jei mūsų veikla nėra susijusi su tuo, juolab, jeigu esame sveikos? Turbūt dabar mane norėtų pertraukti ne viena daili panelė ir pasakyti, kad privalu savimi rūpintis, kad papildomi kilogramai - nevalyvos panelės bruožas. Tačiau kuri iš jų tą akimirką pagalvos apie visas genetines ligas, galų gale, finansinę padėtį šeimoje, kuri nulemia valgomą maistą, jo kokybę, galų gale, ar susimąstys apie tai, kad galbūt jos negali kažko atsisakyti, nes serga kitomis ligomis? Žinoma, neteigiu, kad kiekviena panelė, kurios juosmenį dengia papildomų riebalų sluoksnis, yra pasiligojusi, ar gyvena itin skurdžiai. Manau, kad svarbu pirmiausia išsiaiškinti, kokia egzistuoja situacija, kokios tendencijos Lietuvoje ir tik tada skalambyti varpais, kad pusė mūsų tautiečių yra apsileidę. Neužmirškime ir to, kad ne kas kitas, o pati visuomenė formuoja mus neteisingai. Kokioje kitoje šalyje rasime tiek daug legalių, mums kenkiančių, maisto priedų? Kaip pavyzdį galiu pateikti trečiąsias šalis. Jose yra draudžiama daugelis maisto priedų, kurie leistini Lietuvoje. Manote, kad nuo to mes kūstame ar jaučiamės geriau? Anaiptol, jie įtakoja daugelį reakcijų organizme, pasisavinimą įvairių medžiagų ir t.t. Šitoje vietoje aš sustosiu ir nebesiplėsiu. Nemanau, kad esu pakankamai kompetentinga analizuoti šiuos visuomenėje vykstančius reiškinius, tiesiog norėjau parodyti šokias tokias gaires, kad susidarytumėte bendrą įspūdį. Ne viskas priklauso nuo mūsų ir tai labai akivaizdu. Apibendrinant, galima teigti, kad apkūnumas sąlygojamas ne vien tvirtos valios, norų ar mistiškų galių. Prie mūsų išvaizdos prisideda daugybė veiksnių, kurių tik nedidelę dalelę sudaro tvirta valia, sportas ir kitos pasitelkiamos priemonės. Iš to seka, kad neverta aukotis vardan visuomenės kuriamų stereotipų apie kūno formas, gadinti savo nervų ir, galų gale, aukoti laiko, kurį galėtume paskirti savišvietai, šeimai ar kitiems malonumams. Pabaigti norėčiau barokine mintimi: "Memento morri" (atmink, kad mirsi). Tad geriau gyvenkime laimingai, sveikai ir nesirūpinkime dėl to, ką kiti mano, jeigu esame sveiki.
-
devoted
- Aktyvus dalyvis
-
- 6,284.66 Lt
» 2011 Lap 21, 01:23
Apkūnios moterys - dievo dovana. Aišku, jei tas apkūnumas proto ribose, kad neištiktų infarktas po aktyvesnės veiklos. Kaip ten ta daina sako "big girls you are beautiful" !
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Lap 21, 15:34
Apkūnios moterys - dievo dovana. Aišku, jei tas apkūnumas proto ribose
foto prašom. :>
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Lap 21, 15:45
Va čia labai atitinka mano požiūrį.Pirmoji - liekna,antra - normali,trečia - stambi.Realiai visos trys man normaliai atrodo,tik trečia jau daugiau stora laikyčiau,negu stambia.  
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2011 Lap 21, 16:12
Kažkaip labai panašios ta tavo pirma ir antra. : D O šiaip jei trečia būtų lieknesnė biškiuką, tada būtų normali.
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Lap 21, 18:56
Kažkaip labai panašios ta tavo pirma ir antra. : D
palygink blauzdas ar rankas. 
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2011 Lap 21, 20:43
Skiriasi, bet labai mažai kuom. Antra man irgi kūdena. Čia žinoma, kaip kam. : D Trečia tai per stambi tikrai.
-

Artes
- ®espect
-
- ...netoli
- 30,325.57 Lt
» 2011 Lap 21, 21:01
Man tai visos trys savotiškai simpatiškos. Visokių yra - visokių reikia. O bendrai kalbant, svarbiausia, jog žmogus gerai jaustųsi tame kūne, kurį nešioja. O ar moteris liekna, ar stambesnio sudėjimo, neturi jokios reikšmės.
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 2,821.00 Lt
» 2011 Lap 21, 21:05
o man trečia sexova visai, ir papai geriausi pas ją turbūt ir šiaip, prikyn, kaip fainai paminkyt tokią, eiktusau, noriu storos mergos, nu ne storos, bet tokios apvalutės, pirmyn į paieškos, turiu fetishą turbūt tokį ;oo ne rmt, man tai visai sexovai apvalumai ;o nebaisu sulaužyt ir stipriau paspaust ; D
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2011 Lap 21, 22:11
Mano vaikinui irgi nepatinka liekno sudėjimo. : D Ir šiaip daugumai pažįstamų taip pat. Taip kad, panelės, chill. : D
-

candella.
- Forumo gyventojas
-
- empty streets.
- 23,956.77 Lt
» 2011 Lap 22, 00:08
O man trečia atrodo apvali, stamboka gal net, bet tikrai ne STORA.
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Lap 22, 15:41
man tai normalu tas stambus sudėjimas,bet kai pilvas išsipūtęs būna labai nepatinka. :/ Ta prasme,rankos,bauzdos,klubai,liemuo kai stambūs,tai nieko dar,bet pilvas kai žiauriai apvalus ir šlaunys labai storos,tai jau nebegražu. 
-

Hoeski
- Patyręs forumietis
-
- The land of joy
- 5,089.70 Lt
» 2011 Lap 23, 17:47
Gabe7 rašė:Va čia labai atitinka mano požiūrį.Pirmoji - liekna,antra - normali,trečia - stambi.Realiai visos trys man normaliai atrodo,tik trečia jau daugiau stora laikyčiau,negu stambia.  
pirma jau sakyčiau labai per kūda, o antra liekna
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|