Diskusijos Grožis ir sveikata

Apkūnios moterys

Vartotojo avataras

Bubble_ghost

Dalyvis

2,371.24 Lt

Standartinė » 2011 Spa 23, 19:28

Storulių gyvenimas tikrai skirias nuo kūdučių... (sakau ir iš savo patirties) visų pirma tie kompleksai (pvz. negaliu valgyt lauke, nes neduok Dieve, kažkas mane valgančią pamatys). Ir šiaip, žmonės tikrai kitaip žiūri į gražius žmones ir ne. Kažkada žiūrėjau filmą, apie tyrimą, kai dvi moterys išeina į miestą ir atlieka misijas (pvz. prašyti, kad padėtų) tikrindamos žmonių nusistatymą į kūdas ir apvalesnes moteris. Kūdesnei sekėsi žymiai lengviau ir geriau.

Labai daug reiškia ir žmogaus vidus. Jei apvalesnis žmogus bus užsidaręs ir nedraugiškas, savaime nuo jo norėsi atsišlieti, tačiau jei jis bus nuoširdus, išvaizda greit nesimatys.

Tiesiog žmonės- ne klonai, kiekvienas yra kitokio sudėjimo.. visokių yra, visokių ir bus :D .

--------------------------------------

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Spa 23, 23:59

Koks filmo pavadinimas?

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2011 Spa 24, 15:15

Bubble_ghost rašė:Labai daug reiškia ir žmogaus vidus. Jei apvalesnis žmogus bus užsidaręs ir nedraugiškas, savaime nuo jo norėsi atsišlieti, tačiau jei jis bus nuoširdus, išvaizda greit nesimatys.

Sutinku su šia mintimi. Kartais apkūnesni žmonės būna netgi žymiai nuoširdesni, draugiškesni ir tolerantiškesni, beje, už smulkesnio sudėjimo žmones. Svarbiausia gerai jaustis būnant savimi ir parodyti aplinkiniams, kad ne išvaizda yra svarbiausia:)

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 24, 17:19

įdomu kokia dalis apkūnių žmonių gerai jaučiasi dėl to, kad yra apkūnūs

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Spa 24, 17:34

Tie, kuriems nerūpi? yra net žmonių, kuriems apkūnumas gražu, jie yra apkūnūs ir grožisi savo kūno formomis. Tai nedidelė dalis, bet yra.

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2011 Spa 24, 21:17

null rašė:įdomu kokia dalis apkūnių žmonių gerai jaučiasi dėl to, kad yra apkūnūs

O blogai jaustis verčia ne jų išvaizda, o kitų žmonių nereikalingi stereotipai, kad jei neturi modelio figūros - esi storas ir negražus.
Ir aš nekalbu apie nutukimą.

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 24, 22:54

vargu. kas nenori būt gražus. o gražūs yra sveiki žmonės. o sveiki žmonės antsvorio neturi.

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Spa 24, 23:00

Tai apkūni moteris negali būti graži JOKIU ATVEJU? Oho, kokia stipri nuomonė...

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 24, 23:50

man beveik visi žmonės gažūs. patys gražiausi - laimingi. bet žiūrėt į kitus lengviau, nei žiūrėt į save. problema ne tai, ką apie tave kiti mano, o tai ką pats manai apie save. galų gale, kiti mano apie tave tai, ką tu pats manai apie save.
tai va, esmė ne tame ką aš ar tu mananom apie storus žmones, o tai ką jie patys mano apie save. jei mano kad gerai tai problema ta, kad jų netraukia prie fizinės sveikatos. aš manau psichiškai dvasiškai sveiką žmogų turėtų traukti ir fizinė sveikata. jei mano kad blogai tai problema, kad nieko dėl to nedaro. o jei mano, kad reikia keistis, bet myli save ir tokį, koks yra ir daro kažką fizinio tobulėjimo keliu - tada nuostabu.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Spa 25, 14:39

nu ko tiek reikia sureikšmint..yra begalės storų žmonių,kuriem nerūpi išvis jų svoris ir jie yra be galo laimingi ir nusiperka čipsų, ir dešrelių su dvylika E, ir dvasiškai yra tobuli.Į fizinę sveikatą daugeliui nusispjaut,na žinai,kaip sakoma - kūnas tik priemonė keliauti ir tobulėti sielai.

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 25, 15:45

nepažįstu nei vieno tokio, būtų įdomu susipažint.
Pagalvojau kad net kūdo tokio, kuris nežiūrėtų ką į save deda nepažįstu. įdomu kur jie slapstosi nuo manęs.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Spa 25, 16:16

nepažįstu nei vieno tokio, būtų įdomu susipažint.

apsidairyk - žmonės,turintys daug veikos,daug darbo,daug pareigų dažnai nustumia sveikatą toliau.Nėra laiko išsikalinėt tiesiog.

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 01, 17:01

nežinau, aš pati tai stengiuos dabar plonesnė išlikt, nes man paprasčiausiai taip gražiau. niekad nevadinau savęs stora ar dar kokia, bet tiesiog. na gražu man ir tiek) bet tikrai neatsirenku maisto, jau verčiau valgau tik pietus ~16h, bet sočius ir man užtenka visai dienai. :D nes mokykloj netraukia valgyt.
bet čia kol jauna esu) o apie moteris, kurios jau tikrai yr amžiuje, tarkim nuo 40-ties metų, tai tikrai nieko blogo nemanau, jaučiu ir pati tokia būsiu (gal). ir apskritai, kad ir jaunesnės, tačiau apkūnios.. šiaip sakau, plonesni žmonės man gražiau (nekalbu apie anoreksiją ir tikrai stiprų nuėjimą nuo kmi, kalbu apie +- normalų svorį). ir šiaip manau moteris turėtų bent kažkiek rūpintis tuo dalyku, nes kai pamatai kaip kai kur moteriškės vien nesveiką maistą ryja, o vėliau skundžias, kokios storos, tai ką žinau ;? jei žmogus yra linkęs būt stambesniu, tai tikrai nieko prieš neturiu.

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Aktyvus dalyvis

Tralialia sala

7,322.65 Lt

Standartinė » 2011 Lap 01, 19:49

žiūrint kiek papildomų kg yra.. Turiu giminaitę, kuri būdama 18 metų atrodo kaip 30 metų moteris, antsvorio turi jaučiu kokius 25kg, jei ne daugiau. Šiaip ji bendraujanti, linksma, pasitikinti savim, bet realiai kai pažiūri, kaip jai sunku užlipt iki 3 aukšto, per kokius tūsus visą laiką beveik prasėdi, jokių kalbų apie pašokimą, nes iš šono matos, kad jaučia didelį diskomfortą. Laikės dietos pagal kraujo grupę, žarnyno valumus darės, bet pati pasidavė, dabar dar apkūnesnė nei prieš dietas. Skaudu, nes dėl medikų neapdairumo sutriko hormonų apykaita ir to pasekoj pradėjo augt svoris.
Man gražiau merginos, kurios nėra visiški kaulų rinkiniai, moteriškų formų, dar ypač jeigu aukštesnės, tai super atrodo.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 01, 20:35

man patink panos su truputį antsvorio, tarkim ant pilvuko kai būna truputį riebaliuko, paglostyt minkščiau : DD arba ant leškų, užpakaliuko, gražaus žmogaus turi būt daug ;d ir nebaisų tokią sulaužyt kaip kokią kūdutę ; D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių