Diskusijos Grožis ir sveikata

Apkūnios moterys

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Lap 01, 20:57

turėt bišk mėsytės pana gali ir neturėdama antsvorio, jei ką;D

aš tai dabar eilinį kartą žostkai ėmiau nekęst savo kūno ir išvaizdos ir formų, tai kariauju su savim. pamenu, vasarą lygiai taip pat buvo, numečiau 8kg per nepilną mėnesį, nes nieko vpš nevalgiau, paskui supratau, kad gali šūdinai baigtis ir kažkaip susitariau baigt šituos žaidimus, šį kartą jau sunkiau susitart daros;d

man tai gražu tai, kas tinka žmogui ir yra sveika, šiaip, bet ant savęs tai noris tarpo tarp kojų, kaulų ir odos lololol

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 01, 21:20

nu tai kžn, man tai antsvoris skaitoma, o jei lieti pilvą ir ten kieta kieta ir tik oda ir raumuo, tai nežn, not like man ;d man patinka minškta ir pažnaibyt galima, kad būtų : DD

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Lap 01, 21:27

antsvoris yra per didelis svoris,šiaip,nėra jis žmogui išvis sveikas:D mano pvz svoris normalus, antsvorio nėr, bet turiu pilvuką, nu nebent čia man vienai taip 'pasisekė' be antsvorio pilvuką turėt..:D

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Lap 01, 23:45

seabear, taip, tu neturi antsvorio, bet turi pilvuką. Jis pas tave nedidelis ir yra tik pilvukas, bet ne toks minkštutis kaip pas merginas, turinčias antsvorio.

Vartotojo avataras

Bubble_ghost

Dalyvis

2,371.24 Lt

Standartinė » 2011 Lap 02, 21:26

Normalu turėt pilvuką. Tik maža dalis žmonių turi jį standų atsisėdus.

North

Lankytojas

207.61 Lt

Standartinė » 2011 Lap 04, 02:42

Daug geriau kiek apkuni moteris, negu per ne lyg liekna :D O kadangi tas aukso viduriukas labai sunkiai islaikomas, nereikia bijoti apkunumo, kur kas maloniau nei kaulai. Tik labai jau daug merginu ta aukso viduriuka isivaizduoja kur kas arciau perkarimo :(

Vartotojo avataras

Monikenia

Dalyvis

Kaunas

3,723.33 Lt

Standartinė » 2011 Lap 14, 18:33

Aš esu šiek tiek apkūni. Bet dėl to niekada neturėjau problemų. :-) Nekompleksuoju dėl to visai. Daug žmonių sakė, kad aš labai graži. Nesvarbu, kad mano klubai didesni, kojos storesnės. Manau, visos panelės turinčios antsvorio turėtų mest kompleksus į šalį. :-)

Vartotojo avataras

Hoeski

Patyręs forumietis

The land of joy

5,089.70 Lt

Standartinė » 2011 Lap 14, 20:48

koks skirtumas, žmogus plonas ar storas? bendravimui tai neturėtų kelt kliūčių

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2011 Lap 15, 18:25

labai labai labai labai labai kompleksuoju dėl savo svorio ir figūros nors neesu labai stambi,antsvorio neturiu, sportuoju visa kita, tačiau su pertraukom... šiaip savęs gražia nelabai laikau, tiesiog atrodo, kad kai eini visi tik ir mato mano stamboką figūrą... ir šiaip labai nemalonu,kai vaikinas kūdesnis už mane..

Vartotojo avataras

sofa

Aktyvus dalyvis

9,494.62 Lt

Standartinė » 2011 Lap 15, 20:26

Gero žmogaus turi būti daug :D Nežinau ar kas nors šita paminėjo čia.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Lap 15, 20:31

abai labai labai labai labai kompleksuoju dėl savo svorio ir figūros nors neesu labai stambi,antsvorio neturiu, sportuoju visa kita, tačiau su pertraukom... šiaip savęs gražia nelabai laikau, tiesiog atrodo, kad kai eini visi tik ir mato mano stamboką figūrą... ir šiaip labai nemalonu,kai vaikinas kūdesnis už mane..

tai kažką daryti reikia,o ne kompleksuoti.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2011 Lap 15, 21:17

Draco'a rašė:labai labai labai labai labai kompleksuoju dėl savo svorio ir figūros nors neesu labai stambi,antsvorio neturiu, sportuoju visa kita, tačiau su pertraukom... šiaip savęs gražia nelabai laikau, tiesiog atrodo, kad kai eini visi tik ir mato mano stamboką figūrą... ir šiaip labai nemalonu,kai vaikinas kūdesnis už mane..

Man vienu momentu taip buvo, labai kompleksavau. Tik vaikinas už mane gan stambesnis gal. : D
Tai šiaip, aš jam labai patinku tokia kokia esu, be to, daug komplimentų gaunu iš kitų, + pradėjau šiek tiek sportuoti, tai vat, kompleksai dingo. Bet galbūt tai labiau su amžium dingo. :]

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2011 Lap 16, 16:35

Gabe7 rašė:tai kažką daryti reikia,o ne kompleksuoti.

Tu galvoji aš nieko nedarau? Sakau sportuoju, mityba derinu, bet rezultatai ateina su laiku, o ne iš kart.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Lap 16, 17:03

bet laikas niekad neateis jeigu tarp sporto darysi dideles pertraukas.Nebent tada su sportu numestum ir kelis šimtus kcal,kurias per dieną suvartoji. :)

Vartotojo avataras

moni-xo

Apšilinėjantis

Raseiniai

560.61 Lt

Standartinė » 2011 Lap 16, 17:22

esu viena iš tų kompeksuojančių panelių, kai vasarai atėjus bandome vis išsisukti iš draugų kvietimų važiuoti prie tvenkinio ir panašiai.. ir net nežinau ką daryti.. daugėlis sako, jog neesu stora, bet aš matau kitaip, bandau sportuoti, beeeet esu tikrų tikriausia smaližė.. nežinau kas man atsitinka, kai nueinu į parduotuvę.. visuomet prisiperku guminukų, snikersų ar dar ko, suvalgau(ar bevalgydama) galvoju kam aš juos pirkau? juk praeitą vakarą žadėjau sau, jog atsispirsiu ir panašiai.. tikiuosi kuo greičiau užsiauginti valią..:/

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių