‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

Caroliukee*
- Aktyvus dalyvis
-
- 0.00 Lt
» 2010 Vas 11, 22:24
Man tai apkūnumas ne problema. Tik nervina kai kai kurie žmonės (dažniausiai merginos) būdami labai ploni save vadina storais 
--------------------------------------
-

blizzganti
- Dalyvis
-
- Kaunas
- 4,204.92 Lt
» 2010 Kov 14, 11:20
Pukuse rašė:Kad čia apsileidimas tai tikrai ne. Yra žmonių, kuriems išvaizda nesvarbu, ar bent jau svarbiau yra gera nuotaika prisikimšus ar pakankamai pasisotinus. Yra žmonių, kurie negali susitvardyti nevalgius, nes tada blogai jaučiasi, nu bet čia praktiškai tas pats ką prieš tai rašiau. Ir yra žmonių, kurie serga ligomis, kurios tukina.
Ė. Aš ne taip norėjau pasakyt. storos ir kartu nesusitvarkiusios (aliejum ištepti plaukai, baisūs nagai ir pns.)
-

Šelė
- Forumo gyventojas
-
- Panevėžys
- 12,419.75 Lt
» 2010 Bal 12, 19:55
Caroliukee* rašė:Man tai apkūnumas ne problema. Tik nervina kai kai kurie žmonės (dažniausiai merginos) būdami labai ploni save vadina storais 
Pritariu. Pati manau turiu pilvuką ir didelį užpakalį (paveldėjimas).
Nekenčiu kai sėdi prie manęs kokia susikūprinus kaulėta draugė ir rodo savo susiraukšlėjusią odą ant pilvo, atseit lašiniai. Čia maždaug aš turiu pasijust stora, nes anai draugei kaulai per odą šviečia. 
-

Hawaii
- Įsijaučiantis
-
- 20.00 Lt
» 2010 Bal 12, 20:15
Man tai nėra skirtumo ar žmogus storas ar jis plonas, aišku, krenta į akis kai praeina tariama 'bomba' ar plonas žmogus. Bet kaip jūs minėjot, man taip pat labai užknisa kai ploni sako,kad jie yra stori.
-

Dj_faina
- Lankytojas
-
- 692.58 Lt
» 2010 Bal 14, 21:43
As truputi apkuni, tai man apkunus zmones netrukdo  lol Na tik tie SUPER apkunus... kuriem dvieju vietu reikia lektuve...ten tai visiskas apsileidimas 
-

gerfe
- Įsijaučiantis
-
- 2,454.63 Lt
» 2010 Bal 15, 18:44
Aš irgi esu apkūnoka (rankų ir pilvo srityse), tačiau tikrai ne stora dar  O dėl tų plonų, kurie dejuoja, kad yra stori... Na, turiu pusseserę, su kuria einame į vieną klasę. Ji už mane aukštesnė, tobulų formų ( nėra viena iš tų išstypusių „gražuolių“, o tiesiog gerų apimčių), šviesiaplaukė, mėlynakė, liesa... Ir kai ji man sako, kad yra stora, tai tas mane labai erzina, net atrodo, kad ji nori pasišaipyti iš manęs... 
-
Gretukas:*
- Lankytojas
-
- 1,142.95 Lt
» 2010 Bal 17, 23:48
As asmeniskai pati nesu liekna(sudejimas toks is tecio paveldetas) taciau ant manes dar ne taip matosi tai nes esu labai auksta , tai niekada nesisaipau is kitu tokiu zmoniu, man tai atrodo tiesiog nemandagu, o tarp kitko apkunesniu zmoguciu ir charakteris buna daug fainesis, visuomet nuosirdus buna ir taip pat draugiskesni(kaip dauguma jau sake)  o tie klaulu viniotiniai tai man negrazu... aisku, grazu lieknos paneles bet ne ant tiek kad kaulai sviestu  taip kad manau kad tie kurie saiposi is tokiu zmoniu patys turi kompeksu ir stengiasi juos uzglaistyti izeidinejant kitus:) na nzn galbut nepritarsit dauguma man bet cia tik as taip manau 
-

sigaA
- Patyręs forumietis
-
- Šiauliai
- 10,689.24 Lt
» 2010 Bir 06, 19:33
nesu nei plona nei stora. kažkas tokio per viduriuka  Man stori žmonės netrukdo. Išskyrus vieną pažįstamą kuri yra gana stora.Vieną kartą aš su ja kalbėjaus ir va jinai sugebėjo pasakyt taip "aš tarp savo klasiokių jaučiuosi kaip manekenė" . Na aš po tokių jos žodžių vos nenumiriau iš juoko  Nes jos visos klasiokės, palyginus su ja, labai plonos. 
-
lobo
- Dalyvis
-
- VNO
- 4,963.20 Lt
» 2010 Bir 06, 21:24
negrazu yra 90kg ant metro pem ir dar sugebejimas apsimest, kad viskas normaliai, nors organizmui tai turetu but kancia. negrazu kai netelpama i rubus ir sugebejimas apsimest, kad jie puikiai tinka ir tai yra seksualu. o siaip jau apvalesnes moterys yra grazu, labai grazu, kai net stambi moteris sugeba susirast ir prisderint sijona, sugbeba atsipalaiduot, o ne ishtisai kompleksuot.
-
aagniuxx
- Lankytojas
-
- 18.00 Lt
» 2011 Spa 17, 18:36
Sveiki, Gal atsirastu apkuniu moteru,merginu norinciu pasidalinti savo isgyvenimai turint papildomu kilogramu? kadangi rasau bakalaurini darba apie apkunius zmones, todel ieskau informantu kurie sutiktu duoti interviu  Jeigu atsirastu norinciu laukiu laiskuciu agne.laukeviciute@inbox.lt
-

Ecstasy
- Dalyvis
-
- Kaunas
- 2,523.40 Lt
» 2011 Spa 17, 19:06
Na man apkūnus žmogus iškart asocijuojasi su žmogum, kuris neturi valios. Nieko nesakau, kai liga taip lemia, kad tiesiog neturi pasirinkimo kokiu būti. Bet jei žmogus be ligos, be nieko, nesportuoja-tai čia problema jau žmoguj. Nėra valios-nebus ir figūros. Apskritai be valios mažai tikėtina ar ką pasieksi. Taip, esu iš tų, kur retkarčiais pašiepia apkūnius žmones, bet gal tai juos motyvuos mesti svori, kad iš jų nesityčiotų?
Paskutinį kartą redagavo Ecstasy 2011 Spa 17, 20:52. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

darkman
- Forumo gyventojas
-
- 39,602.17 Lt
» 2011 Spa 17, 20:06
e, o kaip imanoma per vasara dvigubai pastorėt?
-

candella.
- Forumo gyventojas
-
- empty streets.
- 23,956.77 Lt
» 2011 Spa 17, 23:07
lobo rašė:negrazu yra 90kg ant metro pem ir dar sugebejimas apsimest, kad viskas normaliai, nors organizmui tai turetu but kancia. negrazu kai netelpama i rubus ir sugebejimas apsimest, kad jie puikiai tinka ir tai yra seksualu. o siaip jau apvalesnes moterys yra grazu, labai grazu, kai net stambi moteris sugeba susirast ir prisderint sijona, sugbeba atsipalaiduot, o ne ishtisai kompleksuot.
vaaa mano požiūris toks pats. Nesu pati aš kūda, vertėtų ir to svorio truputį numest, bet wtf, man vienodai, nes aš taip jaučiuosi gerai! Turiu ir draugų, ir meilę, ir man visai vienodai, kad kažkokiam praeiviui aš neatrodau modelis, tegu susikiša savo replikas ten, kur nesueina. :} Reikia tik mokėt išnaudot savo išvaizdą, paryškint pliusus, paslėpt trūkumus ir būsim pačios gražiausios, nesvarbu, kiek sversim ar kiek lašinukų turėsim. Tam juk ir esam moterys.
-

miisu
- ®espect
-
- 15,767.38 Lt
» 2011 Spa 21, 14:24
hm tik kai kurioms pliusai atrodo jų dideli papai, kurie net nesiskaito, kai yra storos
-

candella.
- Forumo gyventojas
-
- empty streets.
- 23,956.77 Lt
» 2011 Spa 22, 16:42
Tai čia jau nuo moters ir jos proto priklauso. :}
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|