Diskusijos Grožis ir sveikata

Apkūnios moterys

Vartotojo avataras

Gabriuš.;*

Įsijaučiantis

2,689.80 Lt

Standartinė » 2008 Lie 03, 18:54

Ką manote apie tokius žmones kurie šaiposi iš apkūnių merginų, moterų ar mergaičių?O gal esate vienas iš jų?
Aš tai manau jog jie irgi yra žmonės.Jie irgi gyvi padarai.
Pavyzdžiui aš esu daug mačiusi apkūnių merginų.Ir žinot ką?Jos labai gražios.Kiek mačiau tokių merginų, visos buvo gražiai apsirengusios, pasidažiusios, plaukai sutvarkyti...Viskas čiki-piki. O va kitiem užkliūna :roll: :x

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Chemi.

Patyręs forumietis

23,645.27 Lt

Standartinė » 2008 Lie 03, 18:56

Oi, yra labai smagių. Man patinka yapč tos, kurios dėl to nekompleksuoja - kad ir toji dabar išpopulerėjusi Beth Ditto iš "Gossip" - didelių gabaritų, tačiau tai jai netrukdo mėgautis gyvenimu.{:
Apskritai yra labai gražių, labai.

Vartotojo avataras

Tina

®espect

Kretinga

55,662.32 Lt

Standartinė » 2008 Lie 03, 18:57

Taip buvo, yra ir, bus. Dauguma žmonių šaiposi iš tų kurie yra ne tokie kaip jie ir nieko čia nepakeisi. :roll:

Vartotojo avataras

Sako

Forumo gyventojas

Padubysys

348.00 Lt

Standartinė » 2008 Lie 03, 18:59

Mane kartais nervina apkūnus žmonės ir netgi labai dažnai :x Ypač tas požiuris: ne kiek vienas manekem gimė.Jei jau mergina liekna tai sako iškart kad čia igimta ir kad jie patys linke i storuma ir nieko negali padaryt ir dar dažnai kaltina genus,restoranus,medžiagu apykaita bet tik ne save :roll: Turiu drauge kuri yra tikrai stora ir nuolat verkšlena, kad berno nesusiranda,kad šokiuose niekas su ja nešoka :roll: tik ir noris pasakyt, kad i viedrodį pažiurėtu viena kart, bet draugė vis gi. :cry: šiaip mane užknisa dar kai mano mama liekna yra(labai rūpinasi savim) tai susitinka kokia stambia drauge tai mano mamą iškart anoreksike išvadina. :cry: o kad pačios i bekonus panašios.užknisa kartais, o šiaip nesišaipau.

Vartotojo avataras

akivaras

®espect

O._.O

2,904.60 Lt

Standartinė » 2008 Lie 03, 19:19

Yra apkunios ir?... tie patys žmonės dar fainesni ... 8)

Vartotojo avataras

Fruite

®espect

Kaunas

4,735.93 Lt

Standartinė » 2008 Lie 03, 19:27

pritariu Sako nuomonei :) is pavydo lieknesnei gali issisaipyt (aisku ne visos)

Vartotojo avataras

katyte1331

Aktyvus dalyvis

Vilnius.

10,118.07 Lt

Standartinė » 2008 Lie 03, 19:29

NA is tiesu nelabai grazu ir protinga saipytis. juk tas pats zmgus bet kuris turi kazkoki trukuma. ir nemanau kad tai blogai (: ;)

Vartotojo avataras

akivaras

®espect

O._.O

2,904.60 Lt

Standartinė » 2008 Lie 03, 20:17

Man rodos kad storulės nesisaipo tike daug iš plonu o atvirškiai Būna Žymiai daugiau... O.o

Vartotojo avataras

Sako

Forumo gyventojas

Padubysys

348.00 Lt

Standartinė » 2008 Lie 03, 20:19

Man apkūbus žmogus asocijuojasi su nesirūpinimu savo išvaizda ir besaikiu valgymu. :roll:

Chemi.

Patyręs forumietis

23,645.27 Lt

Standartinė » 2008 Lie 03, 20:20

O man su švelniom kūno formom.:>> gražu.

Mou.

Dalyvis

Kaunas

7,924.70 Lt

Standartinė » 2008 Lie 03, 20:21

Šaipytis nėra gerai.. Tačiau, pritardama Sako, sakau, tegul tos apkūniosios dėl to neburba ir nekaltina visų aplinkui.. Tam yra sportas, maisto derinimas..
Pas mane klasėje yra apkūni mergina, visi iš jos šaiposi.. Dažnai pagalvoju, kad tai nėra dėl jos formų, o dėl bjauraus charakterio. Yra daug apkūnių žmonių, kurie yra tiesiog nuostabūs, malonūs bendrauti. O toji, klasiokė ne iš tokių.. Manau dėl to ir susilaukia pašapų. :cry:

Vartotojo avataras

Strawberry Swing

Moderatorė

Vilnius

29,266.26 Lt

Standartinė » 2008 Lie 03, 20:21

Nu esu biena iš jų ir ką dabar daryt. :roll: Turiu krūva vaikystės traumų (žvengiu), bet man kitų nuomonė yra apsoliučiai "bohum". 8) Ir kalbėk tu sau ką nori. :cry:

Vartotojo avataras

Sako

Forumo gyventojas

Padubysys

348.00 Lt

Standartinė » 2008 Lie 03, 20:27

Šiaip su tais apkunumais būna tokių situaciju.. :D Yra pas mus mokykloj merga tokia ten jau žiauriai stora ir visada aptemtais drabužiais vaikšto tai lipa laiptais kelnės tiek nusimaukusios kad puse užpakalio matosi jai :oops: o ji taip ir vaikšto visą diena su tom nusmukusiom kelnėm arba sėdi tokia na tikrai stambi mergina tik ryškiai žali stringai šviečia kelnės nusmukusios o ji sau rami. iš tos kai lūžom su klasiokėm :D

Vartotojo avataras

Gabriuš.;*

Įsijaučiantis

2,689.80 Lt

Standartinė » 2008 Lie 03, 20:29

Na...Esu kažkada skaičiusi jog pas dauguma apkūnių merginų yra tiesiog per daug hormonų.Jos visai nekaltos.Kartais jos net daug nevalgo.Tiesiog per daug hormonų. ;)

Vartotojo avataras

akivaras

®espect

O._.O

2,904.60 Lt

Standartinė » 2008 Lie 03, 20:40

Sako rašė:Man apkūbus žmogus asocijuojasi su nesirūpinimu savo išvaizda ir besaikiu valgymu. :roll:

o jei žmogus gimsta toks? O.o

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių