-

. m u u r @
- Įsijaučiantis
-
- 2,738.24 Lt
» 2011 Rgp 02, 12:21
mhhm, nelabai šią temą sekiau, bet kiek galiu pasakyt. jei jūs norite nesusigadint visiškai plaukų, išleiskit daugiau pinigų, bet nusipirkit geresnius dažus. Svarbu faktą turiu paminėti tą, kad ne tik patys dažai kenkia jūsų plaukams, bet ir jų nepriežiūra po nedažymo. Siūlyčiau naudoti šampūnus dažytiems ir pažeistiems plaukams, naudoti balzamus, plaukų kaukes. Pati naudoju, ir ką galiu pasakyti : plaukai yra švelnus, paklusnūs, blizgantys ir nenušiurę. Jei norit gerų dažų galiu pasiūlyti Syoss plaukų dažus. Šampūnai tikrai ne kokie, bet man labai patinka šios firmos plaukų dažai. Vieni iš patikimiausių, ir ilgiausiai laikančių. Kokia spalva yra nurodyta ant paveiksliuko, tokia ir būna. Pliusas tas, kad kiekvieną kartą išsiplovus galvą, ją išsidžiovinus, plaukai atrodo kaip šviežiai dažyti. Tikrai geri dažai.  o jei norit iš nuplaunamų, tai siūlyčiau rinktis Tonika firmą. Yra tikrai gerų spalvų, gerai nudažo, daug kartų bandžiau. Plius kiek man jie plovėsi, ne taip žiauriai ta spalva išbluko, o labai gražiai tokiais atspalviais. Man patiko! Tik neapsigaukit, yra patys šviesiausi Tonikos dažai, ten jau skirtas blondinėms pasitamsint, o ne atvirskčiai, brunetėms pasišviesint. Juk nei peroksido, nieko nėra, todėl jums ir nenudažys. Iš patirties žinau :_)
--------------------------------------
-

Nyan.
- Forumo gyventojas
-
- 1,395.64 Lt
» 2011 Rgp 02, 15:37
Na, man tai gražu kai mergina nusidažo jai tinkančia spalva, o ne kaip būna žiauriai šviesiai tos peroksidinės blondinės, tai jėėzau. Ir aišku negražiai atrodo kai dar labai jaunos dažosi plaukus. Pati galvoju tik kokias kelias sruogeles tamsiau nusidažyt, truputį paįvairint šukuoseną noriu. : D
Paskutinį kartą redagavo Nyan. 2011 Rgp 02, 15:38. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

miisu
- ®espect
-
- 15,767.38 Lt
» 2011 Rgp 02, 15:52
m u r r, visų pirma, tai syoss ir (tuo labiau) tonika - nėra geri dažai, tiksliau syoss visai neblogi, bet tikrai ne tokie, kaip kirpykloj, o plaukus gadina taip pat, kaip ir kokie garnier. tonikos tas šampūnas man išvis labai negražiai nusiplauna, syoss irgi pakankamai greit, bet +- normaliai dar. beje, šampūnas syoss tai vienas iš nedaugelio, kurie man labai patinka/tinka. tų gerų dažų nepardavinėja droguose visokiuose, kirpyklose galima pirkt, arba tam skirtose parduotuvėse (plaukų priežiūrai) ir kainuoja jie ne 6 ar 20lt, 40 mažiausiai. o tokių dažų, kurie visiškai nekenktų plaukams, tai abejoju ar išvis yra.
-

Gidija
- Patyręs forumietis
-
- Miami
- 1,416.67 Lt
» 2011 Rgp 03, 16:23
O mano nuomone gražiausi plaukai- natūralūs. Pateisinu tik žilų plaukų dažymą, nors ir tai, mane žavi balti močiučių plaukai. Labai negražu, kai paauglės nusidažo plaukus juodai arba baltai... Dažniausiai po dažymo plaukai būna neprižiūrimi, nežvilga, būna išsausėję, susivėlę, pasišiaušę, nutriušę... Asmeniškai man, gražiausi gerai išplauti, žvilgantys, iššukuoti ilgi plaukai.. Pati turiu natūralius šokoladinės spalvos plaukus ir kol pražilsiu nesiruošiu dažyti (tikiuosi mano mąstymas nepasikeis) 
-

seabear
- Mis Linksmai
-
- Vilnius
- 8,200.78 Lt
» 2011 Rgp 03, 17:01
neprižiūrimi? Oo wai? nuo to, dažei ar ne, nepriklauso, prižiūrėsi ar ne, + dažyti plaukai daugiau priežiūros reikalauja.
aš vėl užvakar ar kada čia pasitamsinau truputį plaukus, nuplaunamais, db tokie švelnūs švelnūs ir šiaip faini plaukai. :D
-

Gidija
- Patyręs forumietis
-
- Miami
- 1,416.67 Lt
» 2011 Rgp 03, 17:04
Tame ir esmė, kad dažyti plaukai daugiau priežiūros reikalauja, o dažniausiai paauglės 13-15 metų nusidažo, pasidžiaugia, o toliau jų nei prižiūri, nei saugo... Be to, asmeniškai man, labai labai baisiai atrodo peroksidiniai plaukai su ataugusiom ryžom arba tamsiom šaknim...
-

miisu
- ®espect
-
- 15,767.38 Lt
» 2011 Rgp 03, 17:43
nenusišnekėk, nepažįstu nei vienos, kuri neprižiūrėtų savo plaukų dažytų(arba ne): DDD
-

Gidija
- Patyręs forumietis
-
- Miami
- 1,416.67 Lt
» 2011 Rgp 03, 18:16
Nenusišneku, jei nežinočiau, nešnekėčiau. Dauguma merginų kurias aš pažįstu netinkamai prižiūri plaukus juos nudažiusios arba visai nebeprižiūri, išplauna galvą kai jau kritiška padėtis ir gerai... Va kad ir plaukų tiesinimas. Dažytų plaukų tiesinimas kiekvieną dieną, kenkia daug labiau negu natūralių. Nusidažo plaukus, tiesina diena iš dienos ir kai galiukai pasidaro matomai nutriušę, kas tada? Prasideda toks mąstymas „Ai nutriušo tai nutriušo, ką aš padarysiu? Juk neisiu su netiesintais plaukais.“ Tą ir vadinu plaukų neprižiūrėjimu arba blogu prižiūrėjimu.  Viskas kas kenkia natūraliems plaukams, dažytiems kenkia dvigubai, o gal net trigubai. 
-

miisu
- ®espect
-
- 15,767.38 Lt
» 2011 Rgp 03, 18:25
aš gal 3 metus (per tą laiką buvau baltais,mėlynais,ružavais,žaliais ir kelių atspalvių rudais plaukais) tiesinu plaukus ~kartą į dieną, kartais ir du, bet normaliai jie atrodo, nenutriušo. ne tik nuo priežiūros (ar pagal tave "nepriežiūros" - tiesinimo) priklauso, bet ir nuo pačių plaukų kokybės, pas kai kurias jie beviltiški ir nedažyti.
-

Gidija
- Patyręs forumietis
-
- Miami
- 1,416.67 Lt
» 2011 Rgp 03, 18:35
Nesakau, kad nepriežiūra yra tiesinimas. Sakau, kad tiesinant jie būna neprižūrimi, o priežiūros tada jiems reikia daugiausiai. Jei turi gerus plaukus, tau pasisekė. Bet dažniausiai taip ir būna, kad merginos būna nepatenkintos savo plaukais (plaukai būna per ploni arba jų per mažai) ir bando kompensuoti taip juos nudažydamos, ale atrodydamos geriau su kita spalva, bet tada plaukai atrodo dar baisiau.
-

miisu
- ®espect
-
- 15,767.38 Lt
» 2011 Rgp 03, 18:59
nu aš nepažįstu tokių, kad dažytų nes plaukai ir taip silpni, atvirkščiai daugiau: DD
-

Gidija
- Patyręs forumietis
-
- Miami
- 1,416.67 Lt
» 2011 Rgp 03, 19:01
O aš pažįstu 
-

Soldier
- Patyręs forumietis
-
- Kaunas.
- 16,221.64 Lt
» 2011 Rgp 04, 12:09
Paskutinį kartą dažiau tamsiai rudai, bet stebuklingai jie vėl patapo ryži, o dabar nebesiruošiu dažyt, nors jau nemažai ataugo natūralių. Pabūsiu naturali prieš rugsėjo pirmą.
-

Etcetera
- Moderatorė
-
- Vilnius.
- 8,985.19 Lt
» 2011 Rgp 04, 12:32
Aš savo blukinu, jau senokai turėjau dažytis, bet irgi, ko gero, iki rugsėjo palauksiu. ; D
-

. m u u r @
- Įsijaučiantis
-
- 2,738.24 Lt
» 2011 Rgp 04, 12:54
Aš dabar prieš daugiau nei pusė mėnesio nusidažiau blondiniška, (žinoma ne iš karto ja tapau) bet dabar jau pavyko gaut blondinišką. Manau prieš rugsėjo pirmą nusidažysiu į pilkumą kažką, jau ir spalvą, ir dažus nusižiūrėjus 
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|