Diskusijos Grožis ir sveikata

Plaukų dažymas

Vartotojo avataras

Honky Ponky

Aktyvus dalyvis

Šiauliai, pietinis

6,818.39 Lt

Standartinė » 2011 Bal 21, 13:59

Nedažau, nes plaukai ir taip labai smarkiai nuo visų tiesintuvų nukentėję :|

--------------------------------------

Vartotojo avataras

artika

Aktyvus dalyvis

839.67 Lt

Standartinė » 2011 Bal 21, 14:25

aš tai taip noriu nusidažyti tokia kaštonine, rausva spalva.mm

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2011 Geg 11, 14:11

aaaahhh, žadu ir aš nusidažyt :D bet nežinau visus ar tik sruogelėm, ar į šviesesnę ar truputį pakeisti dabartinę rudą spalvą. :DD daaah, nežinau ką daryt :D

Vartotojo avataras

meowolf

Patyręs forumietis

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2011 Geg 11, 23:07

Norėčiau pašviesinti, bet na taip, kaip nuaugusios purvinos blondinės. Nemoku net apsakyt. Beet baisu iš rudos, nes nenoriu likti apskritai be spalvos ir baisu, kad plaukai nutrius. Nes mano plaukai į pan. dalykus labai reaguoja. Sad.

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Aktyvus dalyvis

Tralialia sala

7,322.65 Lt

Standartinė » 2011 Geg 17, 19:33

Prieš porą mėnesių dažiau su po 30 kažkelių plovimų nusiplaunančiais dažais. Spalva tokia ruda, beveik kaštoninė, šviesoj įgaunanti tokį raudoną atspalvį. Aplinkiniai gyrė, dar taip natūraliai 'kibo' dažai, bet man kažkaip plaukai po galvos plovimų praėjus pusdieniui kokiam, jau atrodydavo susiriebalavę. Gal toks blizgesys tą keistą įspūdį sudarydavo, kaip bebūtų, dabar vėl žadu dažyt, tikriausiai irgi su nuplaunamais, tik gal šviesinsiu, nes man ant trumpų plaukų, iki pečių tokių, gražiau žiūrisi šviesi spalva arba grynai grynai juoda. O aš tokios nenoooriu dar. O vat jau kai kada nors ataugs plaukai, kaip senais gerais laikais metriniai, tada bus laikas raudoooonai :love:

Vartotojo avataras

Hanami.

Įsijaučiantis

Vilnius

1,504.62 Lt

Standartinė » 2011 Geg 20, 15:13

Rytoj dažysiu nenuplaunamais dažais šviesiai rudai, o mano natūrali spalva tokia purvina blondiniška.
Sunku buvo apsispręst, nes vieni žmonės yra labai už, o kiti katergoriškai sako nesidažyt, bet vis dėlto nusprendžiau pasiryžt. Norisi pasikeitimų ir šiaip bent jau pabandyt, o dažysiu vistiek kirpykloj, su gerais dažais, kurie beveik negadina plaukų. Nemanau, kad yra ką prarast.. Nepatiks - persidažysiu kuo panašesne spalva į natūralią, tada ne taip matysis, kai atauginės.

Būtų įdomu iš kitų žmonių išgirst jų patirtį. Ar nepasigailėjot nusidažę plaukus dvėjodami? (:

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Geg 20, 15:24

db sėdžiu su dažais ant galvos, nuplaunamais. tamsiai rudi. norėjos atsišviežint bent kažkiek, nes nusibodo tie pilkai rudi plaukai :D

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2011 Geg 20, 15:29

Aš pabandžiau raudonai vieną sruogą,tai gavausi ružava ;D Tai dabar abejoju ar noriu visą galvą raudonai dažyt. Ten nuplaunami dažai,bet vistiek likęs atspalvis toks dar.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Geg 20, 18:15

Hanami. rašė:Rytoj dažysiu nenuplaunamais dažais šviesiai rudai, o mano natūrali spalva tokia purvina blondiniška.
Sunku buvo apsispręst, nes vieni žmonės yra labai už, o kiti katergoriškai sako nesidažyt, bet vis dėlto nusprendžiau pasiryžt. Norisi pasikeitimų ir šiaip bent jau pabandyt, o dažysiu vistiek kirpykloj, su gerais dažais, kurie beveik negadina plaukų. Nemanau, kad yra ką prarast.. Nepatiks - persidažysiu kuo panašesne spalva į natūralią, tada ne taip matysis, kai atauginės.

Būtų įdomu iš kitų žmonių išgirst jų patirtį. Ar nepasigailėjot nusidažę plaukus dvėjodami? (:

Sakai kirpykloje geriau? Draugė nusidažė kirpykloje ale gerais dažais ir t.t. po 3-5 savaičių nusiplovė, o su tikrais dažais tipo dažė. Ir suma didelė buvo.

Vartotojo avataras

Hanami.

Įsijaučiantis

Vilnius

1,504.62 Lt

Standartinė » 2011 Geg 21, 10:21

Nesu tikra, kad geriau. Bet patikimiau. Pvz, jeigu dažaisi namie ir gaunasi visai ne tokia spalva kokios norėjai, tai niekas už tai neatsakys, o kirpykloj turės perdažyt.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Geg 21, 11:26

kirpykloj irgi niekas neatsakys, tik pasakys, kad ne tą spalvą pasirinkai ir tiek, o dažymas kirpykloj daaaaug brangesnis. ;} aš kirpykloj nebent šviesinčiau plaukus, ir tai, jei užsinorėčiau, matyt namie geriau. visada man atrodo geriau pačiai sušikt savo plaukus, nei leist kitiems :D nepasitikiu kirpėjais po kelių nesėkmingų vizitų

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2011 Geg 22, 21:34

nu taigi visi dažai nusiplauna. ar ten nuplaunami, ar permanent, ar kirpykloj, ar dar kokie nors, vistiek ankščiau ar vėliau nusiplauna.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Geg 22, 23:39

Na taip, bet juk aišku, kad tikri ilgiau laiko. Ir nenusiplauna, o nublunka geri dažai. Tai ar tu geriau dažaisi kelis kartus į metus, ar kelis kartus į pusmetį. Dar aišku nuo spalvos priklauso, bet vistiek dauguma nublunka.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Geg 23, 00:57

nevisi nusiplauna.Kaip jau minėjo - blunka,atauga natūrali spalva.Ir geri dažai+priežiūra, spalvą tikrai gali išlaikyti.
Beje,man tai nuplaunami yra nesusipratimas,nes kai jie tik truputį pablunka(po kelių plovimų) atrodo labaai nekažką. :)

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2011 Geg 23, 10:16

Tie nuplaunami dažai.. pirmas mano dažymas buvo su jais. : D tai vistiek ilgai vaikščiojau kreivai padažyta.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių