Diskusijos Grožis ir sveikata

Plaukų dažymas

Vartotojo avataras

Insane.

Aktyvus dalyvis

6,703.44 Lt

Standartinė » 2012 Spa 31, 19:34

Aš girdėjau, kad gadina, bet pati dabar juodai nusidažiau ir viskas gerai. Nors aišku visi plaukų dažai kenkia, išskyrus chna ten visokius.Tik, kad slenka šiuo metu daug man.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2012 Lap 01, 01:00

niekas nepanikuoja,bet naudoju labai daug karščio savo plaukam, plaunu kiekvieną dieną, tai ir nedažytiems nėra gerai.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2012 Lap 02, 14:59

aš kas du mėnesius dažau tik ataugusias šaknis sruogelėm, plaunu kiekv dieną, bet gerus šampūnus naudoju, viskas ok, plaukai sveiki, tik svarbu jų nedžiovint su karštu oru, plauti normaliom priemonėm o ne visokiais head and shoulders ir tt, tada bus gražūs. Bet aš ir pati kartais kai baugiasi pinigai, tai nusiplaunu kokiu nors fructis, didelio skirtumo nėra šiaip, tik paprasti šampūnai labai išsausina plauką, ir bent jau man slenka plaukai vėliau.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2012 Lap 02, 18:27

aš kas du mėnesius dažau tik ataugusias šaknis sruogelėm

kodėl sruogelėm?
plaunu kiekv dieną,

tai kasdienis plovimas irgi sausina plaukus,nu aišku jei greit riebaluojas nieko nepadarysi,bet jei įmanoma - geriau plaut rečiau.

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2012 Lap 03, 00:00

MuOn rašė:aš kas du mėnesius dažau tik ataugusias šaknis sruogelėm, plaunu kiekv dieną, bet gerus šampūnus naudoju, viskas ok, plaukai sveiki, tik svarbu jų nedžiovint su karštu oru, plauti normaliom priemonėm o ne visokiais head and shoulders ir tt, tada bus gražūs. Bet aš ir pati kartais kai baugiasi pinigai, tai nusiplaunu kokiu nors fructis, didelio skirtumo nėra šiaip, tik paprasti šampūnai labai išsausina plauką, ir bent jau man slenka plaukai vėliau.

o kokie šampūnai?:) pati pigių irgi nenaudoju,va dabar john frieda šampūnu džiaugiuos. tai dar tiesinimas prisideda,gaila man labai plaukų,bet grožis reikalauja aukų :D

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2012 Lap 03, 16:07

Taaaaip noriu karamelinės spalvos plaukų. Reiks bandyt šviesint.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2012 Lap 04, 12:20

Gabe7 rašė:kodėl sruogelėm?

tai kasdienis plovimas irgi sausina plaukus,nu aišku jei greit riebaluojas nieko nepadarysi,bet jei įmanoma - geriau plaut rečiau.

Sruogelėm, nes man taip labiau patinka, natūraliau atrodo, ir šiaip pati kirpėja sakė jog geriau negadint plaukų ir nedažyt jų visų. Tuo labiau jei dažyčiau visą galvą, tai reikėtų jau po 2sav eiti dažyti šaknis nes jau žiauriai matosi ir baisiai atrodo. O sruogelėmis nesimato beveik, tai kas 2 mėn tik. Nžn, man sruogelėm gražiau, susimaišo su mano ruda plaukų spalva ir atrodo visai normaliai. Tik kad pas mane po apačia plaukai liko nedažyti, nes jie kažkada buvo sudeginti parduotuviniais dažais, tai laukiu kol ataugs.

O dėl kasdienio plovimo tai žinoma nėra gerai, bet aš pati durnelė taip pripratinau, kad jie jau kitos dienos vakarą būna riebaluoti, o jei nelabai riebaluoti tai nepūrūs, fuu nepatinka man . : D

Draco'a rašė:
o kokie šampūnai?:) pati pigių irgi nenaudoju,va dabar john frieda šampūnu džiaugiuos. tai dar tiesinimas prisideda,gaila man labai plaukų,bet grožis reikalauja aukų :D

O šampūną vieną nusipirkau iš sarmos kol akcija buvo (jo kaina 30lt, bet greitai baigiasi, ir dbr sužinojau kad juo tik kartą per savaitę galima plauti, jis tokios beveik juodos spalvos šampūnas)
Umberto Giannini Colour Luxe Billionaire Blonde

http://www.google.lt/imgres?um=1&hl=lt& ... =119&ty=61

O kitą pati kirpėja mano plaukams rekomendavo (berods irgi 30lt man kainavo)
L`Oreal Professionnel, Serie Nature, Abondance de Cacao

http://www.google.lt/imgres?um=1&hl=lt& ... x=61&ty=78

Dar iš tos pačios serijos turiu mėginukų kaukės, tai žiauriai švelnina plaukus, labai faina.
Bet man tie šampūnai labai greitai baigiasi, kas 1-2 mėnesius reik pirkt naujus, susidaro nemenka sumelė. : D

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Lap 23, 20:07

Siandien nusidaziau tamsiai rozine spalva plaukus, gavosi tikrai tamsi, nes nebalinau pries tai ir sumaisiau sias dvi spalvas is "Crazy Color"
Paveikslėlis Paveikslėlis

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2013 Geg 01, 12:08

Gal žinot gražių varinių atspalvių parduotuvėse kur rast? Nes kažkaip nelabai randu aš.
Išvis man dabar kažkokia nesąmonė. Kai buvau šviesiai plaukus nusidažius ir vasarą atgal į rudus nusidažiau viskas būdavo ok, kas 1-1,5mėn reikėdavo pakartotinai dažyt nes pradėdavo blukti ir šviesūs lyst (visgi peroksidiniai kažkada buvo). Dabar nedažiau beveik 2mėn, naudoju kaukes, šampūną dažytiem plaukam, bet pradėjo plautis, tiesiog plaunu galvą ir rudas vanduo bėga ;o Niekam nebuvo taip pasitaikę?

MingaileR

Lankytojas

134.00 Lt

Standartinė » 2013 Bir 26, 15:19

Gal kuri dažėt iš šviesiai dažytų į tamsius?

Vartotojo avataras

Thea

Forumo gyventojas

Ibiza

4,054.95 Lt

Standartinė » 2013 Bir 29, 17:12

Aš dažiau:D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę