Diskusijos Grožis ir sveikata

Plaukų dažymas

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2011 Spa 29, 19:43

Dar karta daziau oranzine spalva, bet pries tai nepabalinau saknu, tai kazkaip keistai atrodo dabar :/

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Aktyvus dalyvis

Tralialia sala

7,322.65 Lt

Standartinė » 2011 Spa 30, 09:27

ruda spalva 5nr dažiau, bet nelabai man ta spalva patiko, tokia nuobodi, šiek tiek šviesesnių su raudonu atspalviu plaukų norėčiau, bet dabar jau kai reiks šaknis dažyt, jas tik ir dažysiu, nes plaukai ir taip suplonėję nuo dažnų spalvų keitimų.

Vartotojo avataras

Uoga.*

Aktyvus dalyvis

6,454.03 Lt

Standartinė » 2011 Spa 31, 19:23

Esu šviesių plaukų, bet žinoma norėčiau kažkiek pasišviesinti.(šią sav. turėčiau eiti pas kirpėja :baloon: )

jub

Lankytojas

442.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 14, 00:07

gal zinot koki gera dazanti sampuna, nes nebenoriu dazyti sipriais dazais ir vel kankint plauku, bet kol nuaugs tai teks dar ilgai palaukti...

Vartotojo avataras

Hoeski

Patyręs forumietis

The land of joy

5,089.70 Lt

Standartinė » 2011 Lap 14, 20:50

nedažau kažkaip plaukų. nenoriu ir tiek, o kartą buvau nusidažius nuplaunamais raudonai, visai nieko, bet man natūrali mano plaukų spalva labiau patinka. : D

Vartotojo avataras

Monikenia

Dalyvis

Kaunas

3,723.33 Lt

Standartinė » 2011 Lap 15, 15:26

Natūralumas žavi, tai galioje ne tik dėl makiažo. Bet ir dėl plaukų. Buvau nusidažius ankščiau plaukus, bet labai galėjausi grynas plaukų gadinimas. Daugiau nė už ką nedažysiu : )

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2011 Lap 18, 20:25

norėčiau persidažyt plaukus kokia tamsesne ruda nei dabar, bet labai atbaido tas, kad atauginės plaukai ir pan.. gal žinot kokių gerų nuplaunamų dažų ar šampūnų? galvą kiekvieną dieną plaunu, nežinau ar daug naudos iš nuplaunamų dažų bus ir kuris geriau ar šampūnas ar nuplaunami...

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2011 Gru 03, 15:59

Nu ką, blondinė beveik:p :?

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Gru 03, 16:50

Pasirodyk!! Neįsivaizduoju ;oo

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2011 Gru 04, 01:36

kas čia per ekspertas , atsirado veikėjas:D:p
um,fb yra viena, bet ten tokia keista;p;D

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Gru 24, 21:41

sveikos,mano plaukai šviesiai rudi(dažyti buvo blondiniškai,bet patamsėjo,natūralūs yra tamsiai rudi) ir noriu plaukus dažyt namie,nes gaila laiko ir pinigų.Kadangi čia daug eksperčių,tai norėčiau gal kad pasiūlytumėt kokius dažus įsigyti,kokie geresni.O norėčiau šviesios blondiniškos spalvos(jau geriau būtų baltesnė,negu kad viščiuko).Ai tiesa,kirpėja sakė,jog turėčiau rinktis dažus,turinčius pilką atspalvį.

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2011 Gru 24, 21:52

Aš asmeniškai dažaus tik Garnier, ir neturiu kuom skųstis. : > Kiek pažįstu žmonių, tai niekam problemų nekilo. O vat Pallete nėra tinkami: D bent jau man, nors draugė dažos, bet jai gerai.
Tai iš tikrųjų priklauso nuo plaukų. (:

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2011 Gru 24, 22:04

aš PAllete dažiaus ,čia kai violetiniai ir etc,tai man labai tiko,bet jie labai ilgalaikiai ir stiprūs, nes ir žilus nudažo.
o blondinaus pati su syoss, aišku labai daug ant jų išėjo,nes daug kartų šviesintis reikėjo, ir dar net nematau galutinio rezultato.. bet jie tokie šveln esni , ir plauko nepažeidžia (pažeidžia,bet mažiau matos ir jaučias..)
o dabar vėl pirkau pallete lyg, ar kokie ten;d , tai bandysiu :roll:

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Gru 25, 13:51

o blondinaus pati su syoss, aišku labai daug ant jų išėjo,nes daug kartų šviesintis reikėjo, ir dar net nematau galutinio rezultato.. bet jie tokie šveln esni

kuria prasme,švelnesni? :)
Tai iš tikrųjų priklauso nuo plaukų. (:

gali būt,nžn net kokius pirkt reikės,gal dar parduotuvėj paklausiu. :/

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2011 Gru 25, 14:34

tiesiogine;D
nes kai su kitais dažydavau,tai po dažymo plaukai šiurkštūs būdavo,o su syoss tokie švelnūs, lengvai šukuodavosi.
O va paskutinį kartą jau kai dažiau po kirpėjos, tai kažkaip labai šiurkštūs,susivėlę plaukai buv.. gal dar nuo šampūno aišku priklauso.
Ir ties patys syoss dažai man ne tokie stiprūs atrodo, nors pas mane buvo patys stipriausi(nu tas tonas šviesiausias ir daugiausiai peroksido).
Gal ten tipo mažiau tų chemikalų,nežinau. Ir gal,kad jie vieni iš brangesnių, tai ale geresni. :roll:

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių