Sveikas gyvenimo būdasMan tai keista skaityti, kaip „Sveikas gyvenimo būdas“ yra sutapatinamas su sveika mityba. Ne nuo mitybos viskas prasideda, o nuo mąstymo pasikeitimo. Tai, kad nebevalgai mėsos ar dar kažko, nereiškia, kad jau sveikai gyveni. Čia tas pats, kaip apsivilkti juodai ir sakyti, kad aš gotas. Sveika mityba tik maža dalis sveiko gyvenimo būdo...
Negalėčiau jo laikytis.Visų pirma - neturiu jokios dvasios,nusiteikimo ir noro jam.Antra - negalėčiau iš mitybos raciono išbraukt keletos produktų.Trečia - neturiu jokios valios mankštai ir kitam reguliariam sportui.Ketvirta - turiu žalingų įpročių,kurių kol kas neplanuoju mest.Penkta - nematau prasmės sveikame gyvenimo būde.
Aišku,toleruoju sveiką gyvenseną,linksmesni tokie žmonės,tik va šiek tiek apriboti. ![]() prie ko čia apribojimai, jei nerūkai ar nesileidi į veną tai tipo apriboji save? tai žodžiu kur logika : D tai neapribokim savęs ir nuo kitų ŽALINGŲ dalykų, pašokinėkim nuo stogų : D
sveika gyvensena mano manymu - skanus ir geras maistas (jokių dirbtinų t.t. aš už naturalumą), sportas (svarbiausiai gerai kvėpuot) ir sexas (patartina su mylimu žmogum, bet gal čia nėr skirtumo didelio) i fsio, fizinis ir psichinis sveikatumas
tai metus, tarkim, rūkyt,po to kokiuose plotuose nuolat jauti bent minimalų potraukį.Tai va ir yra kažkoks apribojimas. Sportas - sveikata
![]() starlight^
niekada nemėgau sporto ir nemėgstu. Nematau tam poreikio, o ir sveikada nesiskundžiu. Bėgiot tikrai neketinu. Užtenka man tokio sporto kai tenka kaime nuvažiavus dirbt, nešiot ką nors ar pan ![]() illuminated Apie tai kažkaip net nepamasčiau. Na bet kadangi man jie neina į storį ir apskritai niekas neina į storį man tai nelabai tuo ir rūpinuos iš tiesų. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |