deja:) nusigrybavai čia jau.
kas čia žino kaip kas ir po kiek metų mirs. O gal jau tu sergi kažkuom, arba susirgsi greit(pvz kraujo vėžiu), liksi be plaukų, tau darys visokias chemoterapijas, taip kaad - valgyk į sveikatą savo chemijas ir ypatingai E621.
Dar pažvenk..
btw, aš kartais ryte išgeriu vandens su citrina, tipo toksinus pravalo. kiek čia tiesos, bb z , bet čiuju yra:Dp
Sveikas gyvenimo būdaskodėl atrodo, kad žmonėm, kurie stengiasi maitintis sveikai, sveikas maistas = neskanus maistas? man asmeniškai nesveikas maistas = neskanus maistas. Tikrai nesijaučiu kažko gero atsisakius, nors ir nevalgau mėsos, žuvies, miltų produktų, pieno, kiaušinių, cukraus, keptuvėj kepto maisto, parduotuviškai padaryto maisto.
o prie ko kalorijų skaičiavimas ir sveikas gyvenimo būdas? Valgai sveikus produktus suderintus ir sveikai paruoštus (iš kurių tikriausiai tik riešutai ir sėklos kaloringi, ir nelabai įsivaizduoju, kiek jų reiktų suvalgyt, kad svoris augtų), tada, kada labai nori valgyt ir valgai iki tol kol pajauti, kad pavalgei ir tikrai jei turi papildomų kg svoris kris. ne torte esmė,o kiek maisto suvartoji.Jeigu suvartoji daugiau negu sudegini,svoris auga.Jei mažiau - krenta.Jei per dieną suvalgysi du pakelius čipsų ir nieko daugiau ,svoris kris.Jei per dieną suvalgysi belenkiek to sveiko maisto,svoris augs.Reikia jausti saiką ir sotumą,jei jis nejaučiamas,tada pradedama sekt kcal suvartojamą kiekį.
Valgau viską ko noriu. Sveikas nesveikas maistas - koks skirtumas. Geriau pica ar hamburgeris kartą per savaitę, negu pakelis cigarečių į dieną.
Nesenai beveik visiškai atsisakiau saldintų ir gazuotų gėrimų (iškyrus arbatas ir kavas D), tai vat geriu dabar tik filtruotą vandenėli iš krano. Tai buvo mano laisvas apsisprendimas kuriam neturėjo niekas įtakos. Gal nuo to valandą ilgiau gyvensiu (lol).visiškai nesveiką gyvenimo būdą gyvenu:D neretai geriu per daug kavos, dievinu dietinę kolą, rūkau, šiaip maisto mažai išvis valgau, bet jei valgau, dažniausiai šokoladą arba vaisius:D nu šiaip mėgstu chalvą ir padarau mankštą keliskart per dieną, kai nėr ką veikt, tai čj tiek to sveikumo:D bet db bandau prisiverst valgyt normaliai, ypač visokių daržovių
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

d

. Kas rytą geriu žalią arbatą. Mėsą valgau retai (išskyrus vištieną), kadangi nemėgstu ir nemalonu man lavonus valgyt.