Diskusijos Grožis ir sveikata

Sveikas gyvenimo būdas

Vartotojo avataras

akivaras

Forumo gyventojas

O._.O

3,077.60 Lt

Standartinė » 2008 Gru 11, 22:51

O man tai nėr valios sveikai maitintis, tik, kad nuo kiaulienos man jau bloga daros. Vis kažkas gero. :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

everyone says

Apšilinėjantis

vilnius:>

1,514.02 Lt

Standartinė » 2008 Gru 11, 22:51

kartais susimastau- gal rei pradet sveikai maitimtis, gyvent. po to iskart seka kita mintis- nu jau visai protas ciuozia man :lol: :lol: neisgyvenciau be skanumynu :lol:

Vartotojo avataras

Antonella.

Įsijaučiantis

Vilnius.

1,499.55 Lt

Standartinė » 2008 Gru 13, 14:32

Na as taj nevalgau visokių traškučiu. [Bandau.]
Na ir mazaj sveriu .;D

Vartotojo avataras

melissa

Dalyvis

Kaunas

5,761.42 Lt

Standartinė » 2008 Gru 16, 16:27

Hmm, stengiuos sveikai maitintis, na tixlia valgydama viska ka daro mama ir neisvengsiu kitaip aisku mano maiste yra mesos, bet ji kazkiek reikalinga, tik as nelabai uz kiauliena, jau geriau vistiena ar kalakutiena greiciau virskinamas maistas, greito maisto nevalgau nu buna su tais traskuciais uzkimbu, bet apie tuos hotdog'us ar dar kazka panasaus tai.. nelabai man jie prie sirdies :)

Vartotojo avataras

Dija

Forumo gyventojas

Kaunas

41,323.06 Lt

Standartinė » 2008 Gru 16, 17:44

Valgau kas skanu man ir viskas.
Jokios naudos iš to vien sveiko maisto valgymo.

Vartotojo avataras

melissa

Dalyvis

Kaunas

5,761.42 Lt

Standartinė » 2008 Gru 16, 17:50

nauda yra. Grazi ir sveika oda, o is tu pusfabrikaciu ar junk food, ty nesveiko maisto va tai jokios naudos.. :)

Vartotojo avataras

WhiteTie

Aktyvus dalyvis

Vilnius

14,622.85 Lt

Standartinė » 2010 Bir 13, 01:22

Gerai yra rūpintis savo sveikata ir kūnu. Tik viską sau draudžiantys sveikatos fanatikai juokingi. Puolantys prie bet kokių naujovių ir tikintys stebuklingais vaistais, papildais, dietomis ir šundaktariais.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 13, 03:46

man tai nesunku nevalgyt to ar ano.
kai po du mėnesius valgai vištą/žuvį/ryžius/makaronus ir jokių šokoladų čipsų ar saldainių, o aš didelis smaližius, tai po tų poros mėnesiu palaima kokį snikerį suvalgyt ;d o šiaip dar yra RAW FOOD gyvenimo būdas ar pan. kai tik žalias daržves ir vaisius valgai, nk daugaiu ;d vieną tokį šalininką aptikau vienam forume, labai giria tai, sako dahuja energijos yra ir visą kitą ;d

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2010 Bir 13, 12:27

Neiškesčiau savaitės be skanumynųų ;s

Vartotojo avataras

Inf

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

6,359.30 Lt

Standartinė » 2010 Bir 13, 14:34

Aš iškęsčiau. Ir šiaip nlb mėgstu saldumynus. Traškučių nevalgau, nes man po to bloga būna, šokolado plytelės suvaldau vieną ar du gabaliukus, o likusius suvalgo sesuo;
valgau mėsą ir, manau, be jos laiminga negyvenčiau :D

Vartotojo avataras

Akvilė.

Patyręs forumietis

Klaipėda

18,598.62 Lt

Standartinė » 2010 Bir 13, 16:45

Nesveika yra NEVALGYTI mėsos,o kaip pastebėjau, dauguma mano, kad mėsa yra nesveika. Su ja mes gauname daug gyvulinės kilmės kažkokių tai šūdukų, kurių negauname iš kitokio maisto.
Aš valgau viską, ką noriu, ir visiškai nesiriboju. Negalėčiau misti vien 'karvių matu' t.y. visais žalumynais iš sodo, nes man jie nėra maistas.
Žinoma, pastoviai neinu į nesveiko maisto restoranus, ir tikrai kasdien negurkšnoju kolos, bet nėra taip, kad derinčiau maistą, ir nevalgyčiau mėsos kartu su bulvėm.

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 15:09

valgau viską kas man skanu :D

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 15:14

Aš irgi, ir kažkaip neriboju, jeigu pvz stato man kebabą, tai ir suvalgau. : D Aišku, jei būna spuogų po tokio maisto ar dar ką, tai kokią savaitę iškęsčiau sveikai maitindamasi, vėliau vėl tas pats.

Vartotojo avataras

Kornė

Forumo gyventojas

Kaunas

2,250.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 15:18

Vykst rašė:man tai nesunku nevalgyt to ar ano.
kai po du mėnesius valgai vištą/žuvį/ryžius/makaronus ir jokių šokoladų čipsų ar saldainių, o aš didelis smaližius, tai po tų poros mėnesiu palaima kokį snikerį suvalgyt ;d o šiaip dar yra RAW FOOD gyvenimo būdas ar pan. kai tik žalias daržves ir vaisius valgai, nk daugaiu ;d vieną tokį šalininką aptikau vienam forume, labai giria tai, sako dahuja energijos yra ir visą kitą ;d

Ha, pažįstu žmogų, kuris jau gal 3metus valgo tik žuvį, vištieną, ryžius. ;p

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 15:20

tai gal dėl kažkokios ligos or smth, arba užkietėjęs koks savo pažiūrų išpažinėjas ;D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias