Diskusijos Grožis ir sveikata

Kontaktiniai lęšiai

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Kov 16, 21:24

hmm, gal tam, kad nedirgint akiu? mhm.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2011 Kov 16, 21:49

Nu. : D
Aš ir gamtoje būdama išsiimčiau juos tikrai. Man netgi šiek tiek nehigieniška miegot su jomis, nžn. Čia kaip kam. : D

1n1

Apšilinėjantis

797.11 Lt

Standartinė » 2011 Kov 16, 23:54

MuOn, tai kaip tik palapinėj miegant geriau miegot su lęšiais, nei nehigieniškom sąlygom juos imlioti. Esu miegojusi ir savaitę su lęšiais dieną-naktį gamtoj, bet tada pirkaus specialiai Day&Night http://tavolesiai.lt/menesiniai-lesiai/ ... htday.html
O šiaip patartina nakčiai išsiimti.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2011 Kov 17, 19:52

Na nežinau, galima juk ir išsiplaut rankas bei išimt. (:
Aš aišku nieko negaliu sakyt, kol pati nebandžius lęšių, nors labai noriu.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Kov 17, 20:09

tirpaliukas daug vietos neužima, konteineriukas irgi - kame problema? aš, kaip supratau, kalbam apie mėnesinius, o ne specialius lęšius, tai nėr ko prikišinėt tų, kurie ir nakčiai skirti, o ne išsiėmimui ;d man geriau žinot, kad nedirginu akių ir neprisidarysiu problemų, nei pagailėt vietos/laiko/kąžn ko dar, o paskui vaikščiot sausom akim. anyway, čia tik mano nuomonė ;}

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 17, 20:44

Nu o jei besidedant iškris ant žemės? Ir nehigieniška, gi tada reikia ir tų popierinių rankšluosčių vežtis.. O juk ir paprasti mėnesiniai lešiai yra pritaikyti iki 6 naktų neišsiimt, bent man taip optikoj pasakė. Tai jei jau 6 galima, nematau bėdos bent vieną naktį neišsiimt.

Grrrusti

Patyręs forumietis

Taurage

25,434.92 Lt

Standartinė » 2011 Kov 17, 21:17

O klausykit zinoves, labai noriu tamsiai rudu lesiu, na paryskinanciu, bet be laipsniu ar yra tokiu?:]

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Kov 18, 21:38

Pukuse rašė:Nu o jei besidedant iškris ant žemės? Ir nehigieniška, gi tada reikia ir tų popierinių rankšluosčių vežtis.. O juk ir paprasti mėnesiniai lešiai yra pritaikyti iki 6 naktų neišsiimt, bent man taip optikoj pasakė. Tai jei jau 6 galima, nematau bėdos bent vieną naktį neišsiimt.

tai gal reik rūpestingai dėtis, kąžn ;d man nebv taip, kad iškristų nepričiom lęšis. nehigieniška? praplauni tirpaliuku ir higieniška, o šiaip ar taip žmonės, bent aju dauguma, servetėles ir paprastą diną tašėj nešiojas ;}
negirdėjau to. čj priklauso nuo pačių lęšių

1n1

Apšilinėjantis

797.11 Lt

Standartinė » 2011 Kov 20, 16:03

Grrrusti rašė:O klausykit zinoves, labai noriu tamsiai rudu lesiu, na paryskinanciu, bet be laipsniu ar yra tokiu?:]

Šiais laikais visko yra ;) http://tavolesiai.lt/spalvoti-lesiai/40 ... -eyes.html Jei rudos akys ir nori paryškinančių geresnių nerasi! :)

1n1

Apšilinėjantis

797.11 Lt

Standartinė » 2011 Kov 21, 00:56

MuOn > jei nori, tai kas sulaiko, kad nenešioji?

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 21, 22:39

seabear rašė:tai gal reik rūpestingai dėtis, kąžn ;d man nebv taip, kad iškristų nepričiom lęšis. nehigieniška? praplauni tirpaliuku ir higieniška, o šiaip ar taip žmonės, bent aju dauguma, servetėles ir paprastą diną tašėj nešiojas ;}
negirdėjau to. čj priklauso nuo pačių lęšių

Ne ne, nu ne šiaip eini eini ir iškrenta lęšis, bet besidedant, nu pasimaišo blakstiena, atrodo jau įsiėjai bet būna kad neprilimpa ir iškrenta. Tai ne visada pagauni, kartais ir į kriauklę man įkrenta ar pan. O servetkos dar ir ne betkokios tinka, akies, kai su pūkais nuo servetėlės bus tai nepraplausi tirpalu. tą norėjau pasakyt.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Kov 22, 23:02

kąžn, aš vis dar deduosi taip, kaip mokė, o ne tiesiog priglaudžiu lęšį prie akies, ir niekada neiškrenta. ;} svarbu atsargiai elgtis. o dėl servetėlių, man ir nosiai nepatinak visokios už 0,49lt, nes dirgina, tai kąžn.. nu bet sakau, čia kiekvienam žmogui skirtingai, man jau užteko vieno uždegimo ;d

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2011 Kov 23, 18:12

1n1 rašė:MuOn > jei nori, tai kas sulaiko, kad nenešioji?

Šiek tiek dėl pinigų, nes aš norėčiau iškart daugiau pirkt kad apsimokėtų, tai čia maždaug 300Lt.
Na, ir šiaip, bijau kažkiek. Nes aš dažausi juodu akių kontūrų pieštukų (skystu), ir man labai dažnai patenka į akis, tai jau įsivaizudoju kaip lęšį graužtų.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Kov 23, 20:24

aš pati dažausi įvairiai, kartais su liquid eyelineriu, kartais su šėšėliais, kartais be nieko, kartais su paprastu pieštuku, bet niekad nesusidūriau su jokiom problemom, žinok ;} man nebent šešėliai nuo apatinio waterline'o kartais patenka į akį, bet išsivalau, tad žinok, bent jau šitame nieko baisaus nėra, viskas tvarkoj ;} atleast for me ;D

1n1

Apšilinėjantis

797.11 Lt

Standartinė » 2011 Kov 23, 23:02

MuOn rašė:
Šiek tiek dėl pinigų, nes aš norėčiau iškart daugiau pirkt kad apsimokėtų, tai čia maždaug 300Lt.
Na, ir šiaip, bijau kažkiek. Nes aš dažausi juodu akių kontūrų pieštukų (skystu), ir man labai dažnai patenka į akis, tai jau įsivaizudoju kaip lęšį graužtų.

Na, nebūtina urmu iškart pirkti. Ypač pirmam kartui :) pradžioje reikia išbandyti skirtingus lęšius, pajusti kurie akiai labaiu tinka.
O akies tikrai negraužia. Lęšis tam ir sukurtas kad būtų akyse ir jo nejustum. O dažai tai juk chemija, ant jų net parašyta "atsargiai kad nepatektų į akis" :)

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių