Diskusijos Grožis ir sveikata

Kontaktiniai lęšiai

Vartotojo avataras

Acid Rain

Dalyvis

2,284.00 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2011 Geg 03, 17:31

Šiaip, nesu labai nusiteikus nei už nei prieš kontaktinius lęšius.
Šiandien kaip tik po valandos eisiu jų matuotis, ar kaip ten, net nebepamenu ką sakė. Taigi- pirksiu lęšius, mat taip nusprendė gydytoja. Bet galėsiu juos nešiot tik tris kartus per savaitę, aštuonias valandas.
Paskutinį kartą redagavo Acid Rain 2011 Geg 03, 19:24. Iš viso redaguota 1 kartą.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 03, 17:36

Man tai šiandien kai dėjaus kažkokia dulkytė papuolė... Visą pirmą pamoką akį pragriaužė, bet paskui persidėjau...
šiaip man labai akys nuo jų sausėja..

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Geg 03, 18:07

tai dirbtines asaras naudok, negerai, kad sauseja, gadini akis

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 03, 18:12

Naudoju, bet vistiek tas pats. Okulistė sakė geriau būtinais atvejais dabar nešiot..

Vartotojo avataras

Acid Rain

Dalyvis

2,284.00 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2011 Geg 07, 15:56

Jau kelias dienas nešioju, patogu sakyčiau, tiesiog reik priprast prie įsidėjimo ir išėmimo, mat užtrunku amžius. Ir dar - spėju jog įsidėjau vieną ne ta puse šiandien : D Nes keistas jausmas : D

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2011 Geg 08, 18:41

Nusipirkau dabar tas ale, kur ilgą laiką galima neišimant nešiot. Po kelių dienų teko išsiimt, nes klaikiai blogai paliko. Žodžiu, neapsimoka tokių pirkt, vistiek reikia išsiėminėt.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 08, 18:43

Tai net ir specialias, tipo miegojimui tinkančias linzes, 100 kartų geriau yra išsiimti.

Vartotojo avataras

Tukė

Aktyvus dalyvis

6,999.38 Lt

Standartinė » 2011 Geg 14, 19:49

Aš nešioju kur kiekvieną dieną reikia išsiimt, nematau jokio vargo išsiiminėt :} Pamirštu kartais permiegu, bet kitą dieną nieko tokio akim nėra :} Laabai džiaugiuosi lęšiais.

Vartotojo avataras

artika

Aktyvus dalyvis

839.67 Lt

Standartinė » 2011 Geg 14, 21:07

aš tai dažnai labai tingiu išsiimti, ta miegu, tai kai prabundu reikia daug kartų mirksėti, nes visas vaizdas susiliejęs ir pats lęšis man rods nuo akies atsiklijavęs būna.
o šiaip buvo toks nutikimas:
žodž, pamiršau išsiimti aš lęšius ir nuėjau po dušu. buvau nenusivaliusi makiažo, tai tryniau akis ir pyst atsimerkiu, tik su viena akim gerai matau:D man kažkas pasakojo, kad negalima su jais maudytis, nes jis iš akies išslysta (gali taip būt?:D) nu aš taip ir pagalvojau, bet dar vonioj paieškojau, bet neradau. jau susitaikiau su ta mintim, kad reiks naują pirkt ir taip jau nusivalau iki galo makiažą ir patikrinau o gal yra lęšis? ir taip žiūriu atslenka iš kampučio per pusę susilenkęs. bet čia tai žiauru buvo:D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 15, 21:20

Nu su linzėm ežere ir baseine negalima maudytis dėl to kd baseine chlorkalkės blogai, o ežera kažkokios bakterijos. Tai duše nieko blogo neturėtų būt, nu va nebent nuo to makiažo, bet tikrai ne dėl vandens. O mn vieną kartą už voko linzė buvo nusislinkus, tai labai išsigandu, bet paskui ''išmirksėjau'' kažkaip laukan ;DD O paskutiniu metu man akys paraudonuoja nuo linzių. Pirma, tos pačios firmos linzės normaliai būdavo, ti dabar gal tiesiog pavargo, ar pateko kos akmenukas ir akį/linzę suraižė?

1n1

Apšilinėjantis

797.11 Lt

Standartinė » 2011 Geg 18, 22:08

Šiaip tai po dušu maudytis lęšiai nekliudo. Niekuomet neišsiimu, tik jau gerai užsimerkiu kai galvą plaunu, kad šampūno nepatektų. Bet juk ir nenešiojant lęšių stengiames kad šampūno nepatektų - gi graužia.
O trinti akių aišku negalima, tai va ir užsilenkė vargšelis :)
Acid Rain > jei būtum atvirščiai įsidėjus, tai būtų ne keista, o bjauru :) Šiaip pasidomėk kaip atrodo išvirkščias lęšis, kad neįsidėtum išvirkščio: http://tavolesiai.lt/kaip-isideti-kontaktini-lesi.html

Wosh

Įsijaučiantis

1,308.27 Lt

Standartinė » 2011 Geg 18, 22:09

Chebra, norit padet? :D

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2011 Geg 26, 15:50

Cha, nusipirkau šiandien 5 vienetus vienadienių lęšių. Nes rytoj paskutinis skambutis ir bažnyčioje bei mokykloje turėsiu sakyti kalbą, o su akiniais labai labai nenoriu būti, todėl ryžausi. Pažiūrėsim kiek laiko ryt dėsiuos juos, visgi pirmą kartą. Tai valanda anksčiau atsikelsiu. : D
O šiaip jei patiks, tai pirksiu mėnesinius. Tik kad man reikia torinių, o aš paprastus paėmiau, nemanau, kad pakenks dviem dienom. Bet šiaip draugės skako, kad man bus pasaulis visai kitomis akimis. x DD Pasžiūrėsim. :]

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 26, 17:43

;DD Sėkmės. ;D Bet bent jau man tai su mėnesiniais lęšiais 100 kartų geriau matosi nei su vienadieniais, tai tu iš karto nespręsk dėl mėn. jei nepatiks šitos. ;DD

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Geg 28, 19:05

aš tai db nebegaliu laukan su akiniais išeit, sukas galva :D visai kitas matymo kampas, akys atpratusios, nemalonu lb

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių