Kontaktiniai lęšiaiNusipirkau lęšius ir tikrai labai džiaugiuosi. Akinius nešiojau 5 metus ir buvau jau pripratus prie jų, na, ir aišku atrodžiau sau graži. Bet dabar kai esu su lęšiais atrodau tikrai daug gražiau ir jaučiuosi laisvesnė. Niekas nevadina "Keturakė", "Akiniuotė" ar pan.
Lęšius nešioju pirmą menėsį, bet žinau, kad nešiosu juos dar ilgai. ![]() Be to, lęšius pirmą savaitę galima iki 6 val. nešioti, o po to jau ilgiau. Kai pirmą savaitę panešiojau ilgiau, tada tikrai akys truputį skaudėjo. Bet dabar jau galiu ilgai nešioti ir net nejaučiu, kad esu su lęšiais. Dėkoju savo draugei kuri man patarė įsidėti lęšius! Visoms panelėms kurios nešioja akinukus patariu įsigyti lęšius. Na, aišku jei jūs pačios to norite. ![]() Gyvenime nesu turėjus akinukų, bla bla bla, ir štai prieš mėnesį užsimaniau lęšių.
Pirmą dieną svaigo galva, ašarojo akys. Na, pripratau per savaitę, dabar net nejaučiu jų, o šiaip, mano akys labai labai jautrios, tai pastoviai jausdavau svetimkūnį akyse. Ir tas išėmimas/įdėjimas baisi kančia būdavo. Dabar čia sekundžių reikalas. Pirkau trijų mėnesių lęšius. Spalvų jokių nesinori, nes man patinka manoji. :]
O tai kaip suprast užsimanei lęšių? Akys nusilpo? Negaleciau nematyti
![]() ![]() ![]() ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |