Kontaktiniai lęšiaiN gal ir yra
![]() Tai taip, kuo dažnesni - tuo geriau. Išvis gydytojai rekomenduja mėnesinus pirkti, arba išvis kasdieniai - skaitosi super.
Aš manau 3 mėn ar pusei metų jau reik pirkti tiems, kurie norm pripratę bei akys taipogi pripratusios. Aš pirmam kartui pirkčiau mėnesinius. Beje, dabar gal kas gali paaiškinti, kas atsitiktų, jeigu žmogus su astigmatizmu dėtųsi paprastus lęšius jautresnėms akims? Aš neketinu pirkti, bet tiesiog įdomu. Man atrodo, kad rėžtų akis, būtų nepatogu ir tt. Bet tie toriniai tai kainuoja.. Tik dabar man daėjo, jog man siūlė už 250-290Lt 6 poras lęšių kur kiekviena pora tik mėnesiui. prasciau matytum ir pats lesiukas neprisitaikytu prie akies, t.y. nesisukiotu taip, kaip reikia, neatitaikytu asies. ;}
man tai pabandymui, kai itk pradejau nesiot, buve dave kasdienius, bet labai nepatogu keitinet, o paskui menesinius. kazn, as tuos menesinius isnesioju dazniausiai apie 2.5men, tai man kaip ir apsimoka, o pusmetiniu tikrai nenoreciau ;d siaip nesvarbu, toliaregyste, sveikos akys ar trumparegyste, nuo ~40 metu visiems vystosi toliaregyste, o trumparegiu regejimas pagereja ;} bent jau is tecio, kuriam buvo stipri trumparegyste, o db be akiniu geriau mato, ir mamos, kurios visada regejimas buvo ziauriai geras, patirties kalbu
aš iš čia pirkau www.piguslesiai.lt na nežinau, o nežinai kokios firmos? nes šiaip tai nežinau tiksliai ar visi mėnesiniai lęšiai pritaikyti miegojimui, bet dvi rūšis tai tikrai žinau. Nu šiaip visas linzes reikia išsiimti, bet galima kelias naktis ir pamiegot. gi nėra tokių linzių kur įsidedi ir mėnesį vaikštai. ; D
mano mėnesiniai, bet kuriuos reikia kiekvieną dieną išsiimti. kažkada nulūžau su jais, tai pabudau viena raudona akim, čj koks uždegimas buvo, savaitę lašinau lašiukus, o kitai viskas normaliai. ;} negerai su lęšiais išvis miegot, ypač jei jautrios akytės
Tai jei namie tai aišku geriau nemiegot su jais, bet jei gamtoje esi ir per naktį miegosi palapinėj tai tada klausimas kitoks - kam išsiimt jei galima miegoti su jomis?
Paskutinį kartą redagavo Pukuse 2011 Kov 16, 16:34. Iš viso redaguota 2 kartus.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |