Diskusijos Ekonomika, pinigai ir kt.

Pirkimas internetu

Knowing

Lankytojas

119.80 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 27, 18:18

Kokius dar molijonus. Jie perki is uzsienio, kur beveik viskas pigiau, tai pristatymas dazniausiai buna dykai arba keletas doleriu ar euru. Priklauso ka pirksi.*

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Ignaas

Įsijaučiantis

kaunas.

1,529.97 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 27, 22:29

Nereik,ten milijonu moket.Uzsisakai ir daznai nemokamai atveza,ir viskas ok buna..tik uz topshop reik moket. ;] :sweeet:

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 13, 18:54

Na nežinau, man atrodo, kad retai būna kad už siuntimą nereikia mokėt. Dažniausiai reikia už siuntimą mokėt.

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 15, 21:19

devilish rašė:Na nežinau, man atrodo, kad retai būna kad už siuntimą nereikia mokėt. Dažniausiai reikia už siuntimą mokėt.

Niekada nemokėjau..be to padoriuose tinklapiuose perkant ką nors yra parašyta ar reikės mokėti ar ne.

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 16, 19:05

Ir kokie tie tinklapiai?
Aš tai kai pirkau tirėjau mokėt. nors žinoma pirkau tik vieną kartą ir tai dar kiek kitur žiūrėjau tai vis būdavo parašyta kad atsiuntimas yra mokamas :roll:

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 17, 12:36

Kad ir paprasčiausias Ebay.

Vartotojo avataras

Ramintta`

Patyręs forumietis

Kaunas (:

2,474.77 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 17, 19:10

esu kokius keturis kartus pirkus drabužių ir kt. patiko, taip fainai, susirandi, atsiunčia, niekur bėgiot, ieškot po parduotuves nereikia.. paskutinis pirkinys paltukas buvo, nerealiai patenkinta, nu žodž, patinka man šitas dalykas :D

Vartotojo avataras

saulea

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

0.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 27, 17:42

Labai daznai perku internetu,jei apie lietuviskus tai daugiausiai esu pirkus is pigu.lt o uzsienietisku tai ivariu,tokiu kaip DX ir be abejo Ebay :D

Vartotojo avataras

Pauzė.

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

1,577.48 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 29, 18:00

Naudojuos ebay ir patenkinta esu. Dar nedaug ką pirkau, bet nenusivyliau,

Vartotojo avataras

Po.Vilas

Dalyvis

Kaunas

3,221.82 Lt

Standartinė » 2010 Spa 11, 18:58

Jau virš metų aš ir mano šeima, internetu perkam beveik viska. Nuo baldu iki drabužių. Žymiai pigiau. :)

Vartotojo avataras

metaforaa

Forumo gyventojas

Tauragė.

1,591.74 Lt

Standartinė » 2010 Spa 14, 19:11

Esu pirkus iš lietuviškų saitų. Nieko ypatingo.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 28, 15:59

O kaip su dydžiais? Jei rūbas per didelis arba per mažas, tada pakeičia? Nes aš gal ir norėčiau ką nors užsisakyti, bet kažkaip keistai man su tais dydžiais būna - vienur XS, kitur S o dar kitur vos ne M.

Vartotojo avataras

Pauzė.

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

1,577.48 Lt

Standartinė » 2010 Spa 29, 22:57

Tai dažniausiai būna centimetrais arba coliais parašyti išmatavimai per įvairias vietas. arba prie dydžio rašo kurios šalies sistemoje.

Vartotojo avataras

wika_21

Apšilinėjantis

Aisku ten kur as gyvenu.

932.62 Lt

Standartinė » 2010 Spa 29, 23:51

:D atsiminiau, kaip internete esu nusipirkusi kinietika lempa, kiek pamenu sumokejau 15,99 euro, laukiau dvi savaite kol atejo + turejau dar sumoketi 4,99 euro pasto islaidas. lempa turejau varciukai susukti klijais klijuoti, tikras .., medine.
Paskui eu patalyne pirkus,kaldras, pagalves internete gera kokybe patiko...
Esu pirkui kaklo papuoala, atejo daug mazesnis nei parodytas buvo paveikslelyje.
papuosalus nepatarciau pirkti, drabuzius ar batus tik jai siuntimas yra nemokamas, tikriausiai niekas nenori moketi jai drabuzis netinka, uz atsiuntima ir pariuntima atgal.
KOSMETIKA jai matai kad kaina+ atsiuntimas vis pigiau negu parduotuveje, ir ta kosmetika pazisti- pasinaudociau proga.
Taigi sekmes apsipirkime, gerai stebekite viska ;)

Vartotojo avataras

wika_21

Apšilinėjantis

Aisku ten kur as gyvenu.

932.62 Lt

Standartinė » 2010 Spa 29, 23:58

devilish rašė:Na nežinau, man atrodo, kad retai būna kad už siuntimą nereikia mokėt. Dažniausiai reikia už siuntimą mokėt.

o jai ir reikia as pvz darau taip... jai mano sesuo ar kaimyne irgi nori ka nors intenete pirkti uzsisakome vienu adresu daugiau prekiu, gaunasi daug pigiau... nors karta buvo taip kad viska atsiunte ne per viena karta :D bet buna drabuziu, avalynes kur nereikia moketi uz siuntima... nors nezinau kaip yra Lt, uzsienietikuose buna daznai. ;)

Diskusijos Ekonomika, pinigai ir kt.

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių