Diskusijos Ekonomika, pinigai ir kt.

Pirkimas internetu

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2010 Lap 02, 18:12

Lietuviškose svetainėse kiek žiūrėjau kiekvienoj ir yra mokestis už siuntimą, o jei dar užsiplėšia mokestį iki 15lt ar daugiau tai neketinu už tai tiek pinigų mokėt ;DD

--------------------------------------

Vartotojo avataras

bebop

Aktyvus dalyvis

Vilnius

3,218.31 Lt

Standartinė » 2010 Gru 03, 16:17

būna, kad nereikia už siuntimą mokėt, jei perki už tam tikrą sumą pinigų. Pavyzdžiui 200 eurų, švenčių proga šiaip nemokamai padaro arba sumažina iki 100 eurų.

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2011 Sau 13, 19:02

ebay valdo :D esu pirkus fules kamuolį, džemperį ir telefoną, nusivilt teko tik džemperiu. per didelis buvo : DD

Vartotojo avataras

Modiste

Įsijaučiantis

258.54 Lt

Standartinė » 2011 Sau 15, 23:14

esu pirkus iš bombos muzikos pardės. viskas OK buvo, prekė tvarkinga, supakuota, pristatyta, tikrai nenusivyliau pirkimu internete. :)

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2011 Sau 31, 18:23

gal kas žinot kokių gerų, patikimų, nebrangių lietuviškų internetinių svetainių? reikia drabužių/rankinių/kosmetikos/sporto prekių nu žodžių something like that

Pagunda19

Lankytojas

184.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 09, 17:14

teko pirkti nemažai kompiuterinės technikos, bet rūbų ar avalynės neperku.

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2011 Vas 09, 19:31

Jei reikia kažko ko nerandu apėjus esamas parduotuves, tai visada randu ebay :up:
O dabar jau ir knygas iš Lietuvos pradėjau pirkti :up:

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2011 Vas 11, 21:27

Pirkau ir aš knygą internetu neseniai. Pašto išlaidos 10lt, bet negaila buvo, nes labai jau tos knygos norėjau ;??

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2011 Vas 12, 10:04

Vienintelis dalykas, ką perku internetu - muzikos CD. Kol kas nusivilti neteko:).

Vartotojo avataras

Same

Įsijaučiantis

Šiauliai

1,045.08 Lt

Standartinė » 2011 Kov 29, 18:43

Šiaip internetinėmis parduotuvėmis nelabai pasitikiu,nes esu girdėjus,kad ne vienas buvo apgautas.Todėl reikia žiūrėti į kitų žmonių komentarus ir pan. Bet jei jau labai reikia ko nors,tai pasiūlau ir draugams,nes kai daugiau žmonių perka dažniausiai siuntimas būna nemokamas...

Vartotojo avataras

Tyliai

Dalyvis

UK

339.12 Lt

Standartinė » 2011 Geg 24, 01:08

Dabar praktiškai viską perku iš ebay (nes amazon'as nepriima mano kortelės. nei vienos..:D ), tai ten labai super viskas.. Tik, kad siunčiausi apatinį trikotažą iš Honkongo, tai gavau su muitininko komentaru 'sexy, babe'. Nejaukiai pasijaučiau, kai ėjau į barako administracija jo pasiimti, nes taip keistai paisžiūrėjo ;DDD o šiaip tai labai super viskas, tik reikia žiūrėti, ką perki. nes norėjau normalaus kreditinių kortelių dėklo, o per klaidą nusipirkau tik su dviem skylėm, tai taip ir mėtosi kažkur ;D
tiek, kad jaučiu į Lietuvą tai labai ilgai siunčia viską, nes man UK tai per porą dienų ateina, jei iš čia kur nors užsisakau. :/
Bet šiaip - patariu visiems nors kartą pabandyti.. Jei bijot apgaulės, susikurkite paypal anketą, su ja galima mėnuo po sumokėjimo susigrąžinti mokėtus pinigus. + ebay dabar siūlo visokias naujas buyer protection ir pan tai jei tik kas netinka, galite iš karto klykauti ir reikalauti moderatorių dėmesio ;DDD

norway

Apšilinėjantis

782.90 Lt

Standartinė » 2011 Geg 26, 13:27

ebay esu daug pirkęs ir tikrai nesigailėjau tik už pristatymą labai brangu :|

MAurel

Lankytojas

124.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 28, 11:20

Pirkau ne kartą ir lietuviškuose: tauproj ir užsienyje: ebay. Patiko pirkti ir ten it ten: į visus klausimus atsakė, paaiškino, + garantija, pristatymas kaip ir žadėjo atvažiavo laiku. Žodžiu likau patenkina.

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 29, 16:29

Noriu iš ebay nusipirkt vieną tašę, bet kai bandau apmokėt sąskaitą, prašo csc kodo ir kokį vedžiau niekaip netiko.

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Aktyvus dalyvis

Tralialia sala

7,322.65 Lt

Standartinė » 2011 Lie 15, 20:07

Pirkau kartą palaidinę iš lietuviško tinklapio, šiaip viskas tiko, bet kažkaip nesudomino ta internetinė prekyba. Pažiūriu kokių naujų prekių yra, bet pirkimo net nesvarstau. Nors jeigu savo pinigų atliekamų turėčiau, gal ir užkabintų, bet kiek save pažįstu, tai man smagiau vilkėt drabužį, kurio 'gyvai' ieškojau, matavaus, rinkaus ir panašiai.

Diskusijos Ekonomika, pinigai ir kt.

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių