Pirkimas internetuŠiaip internetinėmis parduotuvėmis nelabai pasitikiu,nes esu girdėjus,kad ne vienas buvo apgautas.Todėl reikia žiūrėti į kitų žmonių komentarus ir pan. Bet jei jau labai reikia ko nors,tai pasiūlau ir draugams,nes kai daugiau žmonių perka dažniausiai siuntimas būna nemokamas...
Dabar praktiškai viską perku iš ebay (nes amazon'as nepriima mano kortelės. nei vienos..
![]() ![]() ![]() tiek, kad jaučiu į Lietuvą tai labai ilgai siunčia viską, nes man UK tai per porą dienų ateina, jei iš čia kur nors užsisakau. :/ Bet šiaip - patariu visiems nors kartą pabandyti.. Jei bijot apgaulės, susikurkite paypal anketą, su ja galima mėnuo po sumokėjimo susigrąžinti mokėtus pinigus. + ebay dabar siūlo visokias naujas buyer protection ir pan tai jei tik kas netinka, galite iš karto klykauti ir reikalauti moderatorių dėmesio ![]() Pirkau kartą palaidinę iš lietuviško tinklapio, šiaip viskas tiko, bet kažkaip nesudomino ta internetinė prekyba. Pažiūriu kokių naujų prekių yra, bet pirkimo net nesvarstau. Nors jeigu savo pinigų atliekamų turėčiau, gal ir užkabintų, bet kiek save pažįstu, tai man smagiau vilkėt drabužį, kurio 'gyvai' ieškojau, matavaus, rinkaus ir panašiai.
‹ Diskusijos ‹ Ekonomika, pinigai ir kt. |