‹ Diskusijos ‹ Ekonomika, pinigai ir kt.
-

Baltai*Raudonas
- Patyręs forumietis
-
- Kaunas
- 2,998.97 Lt
» 2009 Rgp 13, 00:50
Pastebėjau tokios temos nėra, na bent kiek ieškojau, tai sukūriau.
Aš asmeniškai neesu pirkęs, tačiau norėčiau nusipirkti ką nors.
Norėčiau paklausti, ar esat ką nors pirkę internetu? Ar pirkot iš lietuviškos svetainės ar iš užsienio? Kaip jums sekėsi? Iš kokių svetainių perkate?
Ir bene svarbiausias mane kamuojantis klausimas, ar pirkot ką nors iš eBay?
Taipogi kaip sekėsi jei pirkot? Gal galėtumėt mane ir kitus žmones kurie nepirko iš interneto, paaiškinti kaip ten nusipirkti, ar jūsų neapgavo ir panašių klausimų. 
--------------------------------------
-

Kandžiojuosi
- Įsijaučiantis
-
- Abudabis O.o
- 2,060.71 Lt
» 2009 Rgp 13, 00:51
Aš irgi norėčiau, kartais žiūriu visokius įdomius rūbus pasiseilėjimui.
bet man tie paypal visokie, bankų pavedimai ir pan per sunkiai atrodo  :)
-

SoOf.^
- ®espect
-
- Kaunas
- 5,539.04 Lt
» 2009 Rgp 13, 00:53
Nesu pirkusi. Bet man tai kažkaip baisu atrodo. O jeigu paskuj tas rūbas pasirodo per didelis/per mažas? Gi paskuj gali taip išdurt, kad pinigus nuskaitys, o rūbo atgal ir nebepriims.
-

Paul.
- Įsijaučiantis
-
- Vilnius
- 3,358.30 Lt
» 2009 Rgp 13, 01:03
Aš iš internetinių parduotuvių [lietuviškų] esu daug ką pirkęs. Viską pristato laiku, kokybė būna nepriekaištinga + garantija. Taip pat internetu pirkti yra pigiau.  O apie ebay tai žinau tiek, kad geriausia pirkti iš "Power Seller" pardavėjų. Tada tavęs tikrai neapgaus ir kokybė bus gera, nes ten ebay'juj yra griežtos labai taisyklės. Šiaip jei suradai kokią prekę, visada paskaityk pardavėjo feedbacką, nes kai žmogus ką nors iš jo nusiperka - parašo apie jį atsiliepimą. Dažniausiai iš feedbacko sprendi ar pardavėjas geras, ar ne. 
-

Spiritual Wrath
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipėda
- 12,841.56 Lt
» 2009 Rgp 13, 01:38
Esu. Dažniausiai perku iš eBay, nes ten žemiausios kainos, geriausia kokybė ir pristatymas. Dėl visokių apgaulių ir panašaus stuffo, sau galvos tikrai nesuku, net nežinau kodėl, bet nemanau, kad taip nutinka.
-

Paul.
- Įsijaučiantis
-
- Vilnius
- 3,358.30 Lt
» 2009 Rgp 13, 01:45
Spiritual Wrath rašė:Esu. Dažniausiai perku iš eBay, nes ten žemiausios kainos, geriausia kokybė ir pristatymas. Dėl visokių apgaulių ir panašaus stuffo, sau galvos tikrai nesuku, net nežinau kodėl, bet nemanau, kad taip nutinka.
Gal tiesiog visada užtaikydavai ant Power Sellerių. 
-

Baltai*Raudonas
- Patyręs forumietis
-
- Kaunas
- 2,998.97 Lt
» 2009 Rgp 13, 01:46
O kaip su tais paypal ?
-

Spiritual Wrath
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipėda
- 12,841.56 Lt
» 2009 Rgp 13, 01:50
Raudonai*Baltas rašė:O kaip su tais paypal ?
O ką su juo? Reikia turėti banko sąskaitą, kortelę tinkančią internetiniams atsiskaitymams (aš pats turiu SEB Virtuon) ir užsiregistruoti tenai... Na ir tiesiog Paypal yra tarpininkas tarp tavo sąskaitos ir pardavėjo sąskaitos, nieko stebuklingo...
-

Baltai*Raudonas
- Patyręs forumietis
-
- Kaunas
- 2,998.97 Lt
» 2009 Rgp 13, 02:18
Tai aš suprantu kas ten. Tačiau mane domina, kaip ją naudotis ir panašiai.
-

Qle.
- Patyręs forumietis
-
- Monaghan.
- 9,467.76 Lt
» 2009 Rgp 13, 10:06
-

Spiritual Wrath
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipėda
- 12,841.56 Lt
» 2009 Rgp 13, 10:20
Raudonai*Baltas rašė:Tai aš suprantu kas ten. Tačiau mane domina, kaip ją naudotis ir panašiai.
Niekaip... Jei pirksi iš eBay, tai po to, kai nusiperki prekę, eBay iškart automatiškai prisijungs prie tavo paypall ir viską padarys už tave.. tau tik tereikės keliose vietose suvest savo password'ą ir paclickinti OK. O jei perki ne iš eBay, tai praktiškai paypall tau nereikės, nes kitose e-parduotuvėse galima atsiskaityt tiesiog kortele.
Beje, jei kartais nesulauktum savo prekės iš eBay, tai PayPall yra apsiskelbę, kad jie tau gražins visus pinigus.
O, dėl to, ką sakė Paul., kad geriausiai pirkti iš Power Selleriu, tai taip, sutinku, tačiau nebūtinai iš jų. Svarbu, kad pardavėjas turėtų referral'ų ir nemažiau nei 99,5 % feedbacko.
-

miisu
- ®espect
-
- 15,767.38 Lt
» 2009 Rgp 13, 12:30
esu pirkus eBay.Tik būna,kad siunčia ne worldwide,o tarkim tik amerikoj,tai susiradau tarpininkę,kuri gyvena amerikoj ir reikėjo tik pasakyti kokio daikto nori ir daugiau nieko daryt nereikėjo.
-

Pelių Džemas.
- Misteris Linksmai
-
- Vilnius
- 1,967.81 Lt
» 2009 Rgp 13, 19:26
Be to yra gi atskirai skyrelis parduotuvėms, kurios ten pardavinėja savo daiktus. Tai juos galima grąžint ir jie atsiųs kitą, jei tas netiko. Tad ebay patikimas.
-
cirkasantratu
- Lankytojas
-
- Lithuania
- 22.90 Lt
» 2009 Spa 02, 23:35
o kaip moki, kreditine jeigu turi, gal paaiskintumei sistema?
-

Baltai*Raudonas
- Patyręs forumietis
-
- Kaunas
- 2,998.97 Lt
» 2009 Spa 11, 19:43
Iš kokių svetainių perkat?
‹ Diskusijos ‹ Ekonomika, pinigai ir kt.
|
|
|