Pirkimas internetuAš greitu laiku planuoju pirkt,bet mama vis delsia užsakyt virtuon kortelę
![]() O esat kas nors iš amazon.com ką nors pirkęs? O kad ir iš kitų svetainių kai atsiunčia, muito mokėt nereikia? EDIT: Pagaliau mama nuejo i banka ir uzsake virtuon... ![]() Treciadieni reiks nueit pasiimt.
www.amazon.com berods į lietuvėlę nesiunčia. Pažiūrėk gal amazon.co.uk siųs.. Blemba, batus norėjom pirkt, tai neatsiunčia ir žodžiu
![]() ![]() ![]() aj nusipirkau blemba džemperį iš ebay.co.uk su užrašu ,,team Jasper". ;/ Atsiuntė, blemba užsisakiau normalaus dydžio, kaip tik man, o atsiuntė kažkokį xxxxxxxL ![]() Na pati neperku, bet pinigus paduodu draugo mamai ir visada nuperka. Iš lietuviškos internetinės parduotuvės dar nieko nesu užsisakinėjusi. Aš iš eBay.com arba eBay.it dažniausiai perku. Pažiūrėkite neigiamus komentarus ir teigiamus, jei bus daug neigiamų tai nepatarčiau pirkti. ;}
Esu pirkusi, dažnai perku ir pirksiu
![]() Esu pirkusi ir iš užsieneitiškų ir iš lietuviškų e-parduotuvių, o taipogi ir iš ebajaus. Kad iš ebajaus pirkti reikia tureti paypala arba kreditine kortele, taip pat iš užsienio parduotuvių perkant yra tokie galimi atsiskaitymo būdai. Iš lietuviškų tinklapių perkant dabar galima atiskaityti belekokiais būdais, netgi maximoj susimokėjus ![]() ![]() ‹ Diskusijos ‹ Ekonomika, pinigai ir kt. |