Diskusijos Ekonomika, pinigai ir kt.

Pirkimas internetu

Vartotojo avataras

agyness

Dalyvis

3,908.87 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 31, 13:45

Dabar nežinau ką daryti. Norėčiau pirkti drabužius iš interneto, bet tėvai sako, jog bus aferos, siųsi pinigus, apgaus ir pan. Ir beje pati nežinau kokia ten sistema, tai gal kas galit žaliajai paaiškinti kaip ten viskas vyksta, kaip reikia nusiųsti pinigus ir pan.?

--------------------------------------

lobo

Dalyvis

VNO

4,963.20 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 31, 20:30

kad atsiskaityti reikia turet kreditine kortele arba specialios buna tokios kaip seb'o virtuon. dar nemazai kas priima mokejimus per paypal(internetinis bankas paypal.com gali pasiskaitinet kas ten kaip). bet jei per paypal tai prie jo turi irgi pririst savo kreditine arba pvz virtuon.
kas link apgavysciu tai priklauso iš kur perki. dideli eshopai neapgaudineja, nesenai atsidare gali ir apgaudinet. dar yra ebay. ten zmones pardavineja belenka, daug buna rubu zemesnem kainom(ir nauji). irgi priklauso iš ko pirksi, jei zmogus jau daug yra pardaves ir turi geru atsiliepimu daug sansu kad neapgaus, jei naujas gali ir apgaut.
kas buna kai apgauna. blogai buna, priklauso koks bankas kokia kreditine, daug shansu, kad ieshkosi teisybes bet jos nerasi. todel saugiau yra per paypal atsiskaitinet. jei per nurodyta laika negauni prekes ar paslaugos gali paypal sistemoje paprasyt grazint pinigus. jie savo ruoztu susisiekia su prekes/paslaugos tiekeju ir jei jis berots per 7 dienas neatsako, paypal'as i tavo saskaita grazina pinigus ir pasilieka tik savo mokescius(tai reishkia turesi tik maza nuostoli). bet kreiptis, kad grazintu pinigus, turi per 20 ar tai 30 dienu nuo datos kai pervedei pinigus, jei paveluosi, jie negrazins.
mano patarimas, tai atsidaryk sebe saskaita savo vardu, pasidaryk virtuon kortele. ir uzsidribk. arba tarkis kad tevai tau perveda pinigu naujiems kedams ir toliau jau tavo reikalas kaip tu juos nusiperki. kuo maziau kishk tevus i tokius reikalus, pati atsakyk uz savo finansus. esme tame kad pirkt internete lb lengva lb smagu ir lb visko norisi, butu nesmagu jei tevai menesio gale pradetu rautis plaukus iš galvos pamate kokio didzio suma jie turi padengt savo kreditinej.

Vartotojo avataras

Lucha

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

5,698.96 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 31, 20:34

Sunku ką nors išsirinkti iš interneto,nes gali kitą sykį ir netikti,vieną sykį būna per dideli,kitą- per maži. Bet sykį sakiausi rankinę iš interneto,likau patenkinta :up:

Vartotojo avataras

Pecado

Patyręs forumietis

Šakiai

12,137.27 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 02, 16:46

Retai užsisakinėju. Bet tikrai patogu jei tingi po parduotuves važinėt ar pan. Ir gana greitai pristato (bent jau man pristatė gana greitai).

Vartotojo avataras

Edna

Įsijaučiantis

Vilnius

1,294.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 02, 17:32

Kaip tik šiandien gavau savo pirmąjį užsakymą iš pigu.lt
Nusiskundimų neturiu, Kvepalai nors išėjo pigiai ( nes buvo akcija), nesiskiria nuo mano pirktų parduotuvėje.

Anksčiau kažkaip irgi galvodavau, kaip ten tuos pinigus pervest, tą aną, bet išbanžiau, ir bent jau šitam puslapi viskas buvo labai paprasta, prekes pristatė per dvi dienas ir man viskas labai tiko.

Aišku stačia galva nepatariu nert į šituos internetinius pirkinėjimus, visko gi gali būt. Aš pati ne vieną kartą naršiau po įvairius forumus ieškodama informacijos apie tam tikrų tinlapių patikimumą.

Vartotojo avataras

welniuke121

Apšilinėjantis

Klaipėda

1,023.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 04, 20:45

Taip. Esu daug kartų pirkusi daiktų iš interneto. Pvz: Kompiuteris, mp3 ir kt.

Vartotojo avataras

Dindin

Lankytojas

141.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 20, 19:39

Aš tai dažnai internete apsipirkinėju ir patogu ir greita :) įvairiausia techniką perku http://pigu.lt, azon.lt, drabužius tokiose svetainėse kaip http://iamfashion.lt, dovanas http://laisvalaikiodovanos.lt ir kitose svetainėse. Nemėgstu vaikščiot po parduotuves, tad internetinė prekyba tikras išsigelbėjimas dažnai būna :cha:

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Lap 22, 00:11

Aš jau pasidariau priklausoma nuo apsipirkimo internetu ;d

Vartotojo avataras

Emiliuks69

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

3,677.55 Lt

Standartinė » 2012 Vas 11, 19:57

Pirkus esu iš ebay ir wholesaledress. Iš ebay pirkau fleitą, skersinę. Atsiuntė labai puikiai viską, nei broko nei nieko, ir dar suvenyrą pridėjo man tokias klumpikes mažas (suvenyrą). Iš kokios šalies sakiaus nebe pamenu bet iš Europos ir gan greitai atsiuntė. Iš wholesaledress to nepasakyčiau, siunčia ganėtinai ilgai, o ir kokybės nerasta. Auskarus buvau užsisakius, sulūžo pirmąją dieną, suknė irgi jau baigia suplyšti, o sesė megztuką buvo užsisakiusi, ir gavo man atiduoti, kadangi jau netiko, per mažas. Iš ebay kokybiškesnės prekės, bet ir kainos didesnės ;)

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Bal 03, 16:20

Gana daznai perku is interneto, praeita savaite nusipirkau nauja sintezatoriu :clap:

Vartotojo avataras

gedas174

Lankytojas

382.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 08, 17:26

Beveik viska perku internetu apart maisto.Technikos geresnes uz ta pacia kaina gali nusipirkt,ypac jei gyveni mazam mieste pasirinkimo jokio nera.Su drabuziais panasiai,tik problema dydzius atitaikyt,bet jei ne pirma karta perki tai problemu retai kyla,o siaip daugelyje parduotuviu gali grazinti jei netinka dydis ar kazkas negerai.

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2013 Vas 22, 18:13

Man tai ebay geriausia, nuolat kazko gero randu, o del dydziu per daug nesijaudinu, mano dydis 8-10 (36-38 arba S-M), tai perku 10 visada, o jei didokas - pati namuose susisiaurinu siek tiek

Vartotojo avataras

Sandruoliux

Apšilinėjantis

Pasvalio raj.

1,283.37 Lt

Standartinė » 2013 Geg 01, 14:59

Na, kiek teko pirkti internetu tai manyčiau labiau apsimoka, :) būna jei daiktas, tai jis daž-iausiai ir kokybiškesnis būna ir pigiau atsieina ;)
esu pirkusi ir drabužiū spintą iš pigu.lt, ir virtuvės baldus iš baldai.lt, tai viskas buvo gerai... drabužiū esu pirkusi internetu, tai viskas liuks :)

msesyte

Apšilinėjantis

647.00 Lt

Standartinė » 2013 Bir 24, 22:19

As tai esu daugeli dalyku pirkusi internetu is ivairiu svetainiu, kazkaip daugaiusia is lietuvisku bet vistiek internatu. Kartais perku ir is ebay bet daznaiusiai papuosalus. Dabar pamegau varle.lt tai is ten perku ir kvepalus ir kartais kokiu drabuziu ir pan. :P

joana93

Apšilinėjantis

712.00 Lt

Standartinė » 2013 Gru 17, 01:14

esu bent pora daiktu pirkus is varle.lt, is ebay vis dar nedrystu pirkt... Man atrodo asikint kaip pirkt bent jau is lietuvisku nereikia nes ten labai aiskiai kai perki viskas aprasyta :) o del uzsienio nieko negaliu patart, man paciai idomu kaip buna su pristatymu

Diskusijos Ekonomika, pinigai ir kt.

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių