Turėjau daug peliukų, bla bla, bet vienas tai didžiausią įspūdį paliko. Dėl kitų taip neverkiau.
Tai vat, tas įspūdingasis, tiksliau, įspūdingoji buvo degutis (degu), tokia nerealybė. Pirkau ją kai jau katę turėjau. Tai vo, mylėjau, rūpinaus, ple ple ple, tik vieną dieną į namus atkeliavo antras katinas.. O vat tada ir primiršau aš ją. Tai vat, mažiau rūpinaus, nes ir be jos turėjau daugiau keturkojų, ir vieną dieną, kai pusryčiavau (tada antra pamaina man buvo), pastebėjau kad guli mažė ant šono. Gėda, bet nepamenu, kada aš ją gyvą mačiau. Tai aišku apsiblioviau baisiausiai, ir su giliausiu ežeru akyse nupėdinau užkasti burbuliuko savo, kuriuo tada jau nebesirūpinau. Užkasiau, tada visą dieną blioviau, paskui dar porą dienų paverkiau truputuką, paskui savaitę paliūdėjau ir pasibaigė man jau po to.. Vos porą kartų per savaitę prisimindavau.. Tai va. Nebuvo man su ja lengva, nes kokius tris kartus pabėgus buvo ir gyveno virtuvėj. x DD O beje, dėl ko mirė, tai neaišku niekam. Žodžiu. Vardas nerealus buvo: Ferari.

Amžius, regis, pusantrų metukų buvo. Tai va, papasakojau apie savo mažiuką. : x