Įvairūs Gyvūnai

Jūsų mirę mylimi gyvūnai

Vartotojo avataras

DizzY.

Forumo gyventojas

Kaunas

31,917.65 Lt

Standartinė » 2008 Lap 29, 22:43

mano labai mylimas gyvunas dar ne 1 nenumire bet yra ir kitu gyvuneliu juos laidoju i lb grazia vieta netoli mano namo. :cry:

Kas buvo jusu gyvunas suo pele..? - 2 kates 3 ar 4 kaciukai 1 sinsilas ir papugele
Kokio amziaus buvo jusu gyvunas? nzn
kaip jautieties? nekaip nes visi tie gyvuneliai buvo labai grazus ir mieli :love: tiesa 1 kaciu pavyko isgelbeti. :up:
jai verket kiek laiko pagalvojus apie mylima gyvuna? neverkiau
Koks jo/jos vardas? nzn dar nebuvau sugalvojus :lol:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

julybug

Aktyvus dalyvis

Vilnius

694.35 Lt

Standartinė » 2008 Gru 01, 01:36

Turėjau 2 brundukus
Vienas jų pabėgo ...o kita Numirė
Visą kelią kol ėjau į mokyklą verkiau ... liūdna buvo ilgai
Jos vardas buvo dryžutė
O brunduko kuris pabėgo pilkutis ...kai jis pabėgo buvo liūdna , bet buvo vilčių jį surasti todėl neverkiau.. tačiau neradome. ;(

Vartotojo avataras

Tgirl

Įsijaučiantis

SKD-IRL

2,537.07 Lt

Standartinė » 2008 Gru 02, 20:46

Pries pora savaiciu mano katyte rusu melynoji vardu liusia jai buvo 1,5metu aisku verkiau ir liudejau nes buvau labai prisirisusi...dar iki siol galvoju apie ja palieku savo kambaryje pravertas siek tiek duris kad galetu ateit nakti pas mane....nezinau kada sito iprocio atsikratysiu

Sela

Lankytojas

566.52 Lt

Standartinė » 2008 Gru 08, 16:48

Pats mylimiausias miręs gyvunėlis buvo tai katė 2008 metais mirė (šiais)
Buvo juoda, geltonų akių...
Vienerių metukų su puse....
Aktyvi, draskanti tapetus ir baldus...
Bet vistiek aš ją labai, labai mylėjau...
Aš per vėlines buvau pas tetą, grįžusi kitą dieną namo tėvai pasakė kad vėlinių rytą rado negyvą :( Tada aš tylėjau, nuėjau į kambarį užsidariau ir išsiliejau, keletą valandų verkiau, net akys paraudusios buvo...
Kelias dienas taip verkiau, ir galvojau apie savo katytę, mažai valgiau, buvau kaip beprotė.... Atrodydavo tamsoje ant kokio juodo daikto tai katytė mana tai kartais užmiršusi sakydavau kac kac kac..... :x po to prisimindavau....
Ir dabar dar neįpratus kad jos nebėr... Naktimis susigraudinu apie ją pagalvojus, taip keista kai neateina pamiegot prie manęs... Kad nieks nebemiaukia ir nebemurkia.... Kad nereikia keisti jos smirdančios dėžutės.... Neturiu glostyti juodaus švelnaus kailiuko... :x :x

Vartotojo avataras

Shady Lady.

Įsijaučiantis

Kaunas

5,265.51 Lt

Standartinė » 2008 Gru 14, 23:21

Kiek turėjau tiek numirė...
Pirmas mano augintinis buv papūgėlė.Net neatsimenu vardo..Buvau gal 3 metų.Mirė.Buvau labai maža.Nelabai nką supratau.
Kitas..Buvo juodas pudelis Džeris.Pabėgo... :( Irgi buvo gal 4 metai.Irgi nelabai daėjo.Nebuvo taip skaudu..Na o dabar...Man 10 metų...Šių metų vasarą nudvėsė mano ciuciukas<3 ... Vakarų škotijos baltas terjeriukas...Buvo jo gimtadienis..Tą dieną jis mirė :( :( Mylėjau jį...Dar dabar atsimenu..Kaip savo 5 pirštus.Atvažiavom vasarą į Uenos sodybą.Wūhū.Kaip smagu buvo...Maudėmės dūkom su Džeriuku.Kitą dieną.Jis buvo..Niūrus.Liūdnas.Kitoks.Ir šiko kraujais...Bet kai tai atsitiko buvo vakaras.Veterinarų nebuvo.Atsimenu žiauriai bijojau.Meldžiaus...Dar kitą rytą.l(per jo gimtaidnį.Jau turėjom išvažiuot)Dar gulėjau lovoj.(buvo 2 aukštų.Sesė 1 aš 2.)Jis po lova gulėjo.Klykaujo.Tėtis jį ištempė ir..Jo pilvas...Kraujuotas...Supjaustytas...Tėtis sako: Džerio nebebus.Galit atsisveikint. O aš...Buvau 2 aukšte.Sesė jį glostė,ramino.Jam skaudėjo.;] Mažiukas mano...Net dabarverkiu...O aš tuo metu tik žiūrėjau pro kraščiuką..Buvau šoko būsenoj..nespėjau net paglostyt jo švelnaus kailiuko... :( Dabar net keista..kas nors paskambina į duris.Niekas nešokinėja,neloja.Nebėga porie atvęs nepradeda prašyt , kad atidaryčiau durų nes jam smalsu kas ten...Gal geriau nekalbėsiu...

Vartotojo avataras

sonnata192

Patyręs forumietis

6,786.96 Lt

Standartinė » 2008 Gru 15, 19:46

turėjau katę, kuri išėjo ir negrįžo...

Vartotojo avataras

vivica

Apšilinėjantis

Klaipeda

939.59 Lt

Standartinė » 2008 Gru 25, 03:02

Viena karta is kaimynes sesuo parnese mazyti balta kaciuka skirtingom akytem jis buvo mieliausias is visu matytu pavadinome Sniegium, turejome ji tik metus mylejome visa seima ji kaip zmogu ir karta kazkas buvo blogai jis kniauke nuvezem pas veterinara sake nieko tokio suleisime vaistu ir pagis tai ti akmenukai puslej, bet jis kankinosi leidom vaistus nuo skausmo bet sekancia diena buvo dar blogiau, nuvezus pas ta pati veterinara jis padare operacija, bet suleido dviguba migdomuju doze, deje jis taip ir nepabudo, suvirpejo po 8val gulejimo po operacijos ir nustojo kvepuoti... Tai turbut buvo skaudziausia netektis seimai visi verke niekas negalejo ziuret as jo lavoneli turejau isnesti... Po sito seima pradejo irti... Bet pasirodo tiesa kad sakoma jog negalima per daug prisiristi prie gyvunelio...
Stai jo foto.
Paveikslėlis

Vartotojo avataras

Violeta71

Apšilinėjantis

Mzk

1,208.30 Lt

Standartinė » 2008 Gru 26, 20:34

Neseniai mirė mano 4m šuo Reksas ;[[[

ccrazyy

Lankytojas

Klp

167.39 Lt

Standartinė » 2008 Gru 27, 17:55

Sunis , vardas Bona... ziaurej buwo, buwo metai,ziaurej verkiau... :prašau:

Vartotojo avataras

Efly

Įsijaučiantis

Vilnius

2,849.83 Lt

Standartinė » 2008 Gru 28, 23:02

Auginau džiungarijos žiurkeną jis sulaukė beveik 4metų mirė prieš 6mėn. na o dėl jo netekties kankinuosi iki šnd :(

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2008 Gru 29, 18:04

om...net 4 m.?
mano abudu net 3 nesulaukę mirė.. :cry:
2 m. gal buvo..
matyt jau nusipirkau vyresnius.. :roll:

Vartotojo avataras

Foamiux

Apšilinėjantis

Klaipeda

1,323.32 Lt

Standartinė » 2008 Gru 30, 21:12

Oj kiek gywunu esu turejusi... mano seima labai juos myli, neweltui mano sese dabr studijuoja veterinarija...

daug mano mylimuju gywuneliu yra mire bet pats mylimiausias is ju buwo dekortywinins nulepausis triuselis getmanas, kuris numire nuo wezio budamas gal dwieju metu, antrodo kas tie dweji metai bet kaip prisimenu jo swelnu swelnu kailiuka ir tas akeles...

dabar taip pat turiu triusiuka aciu diewui jisai labai sveikas kaip ir kiti mano augintiniai suniukas ir hamiakas :sweet:

Vartotojo avataras

Juock3

Patyręs forumietis

Mzk

19,719.42 Lt

Standartinė » 2008 Gru 31, 00:54

Mano mylimiausias tai buvo visciukas.Aisku tada buvau labai maza.Tai va jis susipese su kitu visciuku ir ''pasikrove malku''. :roll:

Vartotojo avataras

Death Voice

Patyręs forumietis

Panevėžys

8,943.54 Lt

Standartinė » 2009 Sau 01, 00:10

Manau mano katinas...

Vartotojo avataras

Lisa*

Aktyvus dalyvis

Vilnius.

17,194.63 Lt

Standartinė » 2009 Sau 03, 23:25

Turėjau daug peliukų, bla bla, bet vienas tai didžiausią įspūdį paliko. Dėl kitų taip neverkiau.
Tai vat, tas įspūdingasis, tiksliau, įspūdingoji buvo degutis (degu), tokia nerealybė. Pirkau ją kai jau katę turėjau. Tai vo, mylėjau, rūpinaus, ple ple ple, tik vieną dieną į namus atkeliavo antras katinas.. O vat tada ir primiršau aš ją. Tai vat, mažiau rūpinaus, nes ir be jos turėjau daugiau keturkojų, ir vieną dieną, kai pusryčiavau (tada antra pamaina man buvo), pastebėjau kad guli mažė ant šono. Gėda, bet nepamenu, kada aš ją gyvą mačiau. Tai aišku apsiblioviau baisiausiai, ir su giliausiu ežeru akyse nupėdinau užkasti burbuliuko savo, kuriuo tada jau nebesirūpinau. Užkasiau, tada visą dieną blioviau, paskui dar porą dienų paverkiau truputuką, paskui savaitę paliūdėjau ir pasibaigė man jau po to.. Vos porą kartų per savaitę prisimindavau.. Tai va. Nebuvo man su ja lengva, nes kokius tris kartus pabėgus buvo ir gyveno virtuvėj. x DD O beje, dėl ko mirė, tai neaišku niekam. Žodžiu. Vardas nerealus buvo: Ferari. :? Amžius, regis, pusantrų metukų buvo. Tai va, papasakojau apie savo mažiuką. : x

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių