Draugystėaš maniau kad turiu geriausią draugę,, bet klydau..skaudu kad tik dabar sužinojau kaip ji mane apgaudinėjo,,,beveik naudojosi o aš ja pasitikėjau..o dabar kaip sunku širdyje,,viska jai papasakodavau ir pasidarydavo geriau o db bijau kam nors atsiskleisti, bijau velbuti ižduota,,draugai jau pastebėjo kad aš ka\kokia keista,, nors ir kaip stengiausi tai paslėpti
Man visokie pažįstami labai greit tampa draugais.
Blogai, blogai, blogai. Sakau sau. Bet nee. Vistiek prieš savaitę pažintas žmogus - draugas. Per greit prisirišu prie žmonių. Šiaip ne su visais pasišneku apie viską. Tik su vienu. Bet jį nuo mažumės pažįstu. Mes net vienoj ligoninėj gimėm. Brolis mano. Na, ne ne kraujo.. Kažko stipresnio. O kitų neskirstau į: geras, geresnis geriausias. Nesąmonė čia. Draugas - žmogus, kuris supranta. Manyčiau. O draugystė - tai toks dalykas siejantis žmonės kurie susitikę nusišypso iš širdies ir šiltai apsikabina. Kažkas tokio. Dar praeita ketvirtadieni galejau tiksliai pasakyt kas yra tikra draugyste, bet deja.... Draugai isduoda ;( ir meluoja. Draugai tai buvo viskas geriausio ka turejau bet netekau... Draugai kurie mato jog tu liudi bet nepaklausia kas atsitiko o tik kaltina del menkniekiu nera draugai... Del to as neturiu ne vieno TIKRO draugo ;(
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |