|
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
-

_*bubblegum*_
- Apšilinėjantis
-
- Šiauliai
- 1,580.22 Lt
» 2006 Bir 06, 21:27
Draugyste, tai tarsi kokia grandine. Jeigu tu brangu sau zmogu isduodi, iskaudini pazemini, tu prarandi to zmogaus pasitikejima ir nutrauki grandine, kuri jus jungia - nutrauki draugyste....
As pati zmones skirstau i dvi grupes (nors gal tai ir negerai):
į draugus ir gerus pažįstamus (neskaitant giminaiciu ir seimos nariu). Drauges turiu dvi,o kiti - geri pazistami......
O stai jums, as linkiu susirasti tikrų draugu, kuriems nebaisu atskleisti savo paslaptis, butu galima dalintis tiek liudesiu, tiek laime...
--------------------------------------
-

vilius95
- Dalyvis
-
- 12,153.27 Lt
» 2006 Bir 06, 21:28
Draugai tai geriausi pazistami po seimos ir giminiu
-

brigutee
- Apšilinėjantis
-
- Siauliai
- 2,674.30 Lt
» 2006 Bir 08, 11:39
Manau pati geriausia draugyste tik tarp dvieju zmoniu!
Pati patyrusi esu...ir tada išaiskeja visi 'geriausi draugai' ir tt.. Labai vertinu gera draugyste.. 
-

FanTuIia
- Lankytojas
-
- 925.60 Lt
» 2006 Bir 08, 16:07
Aš taip pat labaj vertinu draugyste... Tik kai tariam tikri draugai padaro ar pasako kazka negero, taj ir supranti, kad jie nebuvo tikrais draugais...
Turiu geriausia drauge...mes draugaujam nuo smelio dezes...ir tfu tfu tfu niekada vienai kitai nieko blogo nepasakem ir nepadarem...  o geriausiu draugu taip pat laikau ir savo berniuka...nes viens kitam issakom paslaptis ir kai draugai atsiskiria, mes visada liekam kartu....
-

kisullia
- Apšilinėjantis
-
- 1,235.40 Lt
» 2006 Lie 10, 13:19
...Draugyste-tai nuostabus dalykas...Visi ja apibudina vis skirtingai...taciau as labai vertinu draugyste.draugu turiu lb daug,taciau tikraj geru draugu turiu tik 2.jais as galiu pasitiketi,ir patiketi savo slapciausias paslaptis,nes zinau kad jie manes tikrai neisduos 
-

kaip_miela
- Lankytojas
-
- 1,208.60 Lt
» 2006 Lie 12, 17:45
Draugystė? Ji būna labai įvairi. Gali būti tikra ir netikra, paviršutiniška ir gili ir visokia kitokia. Tai labai paltus klausimas. Draugystę, kad ir kokia ji būtų, labai vertinu ir branginu, nes kiekvienas tau draugiškas žmogus yra tavo turtas ir lobis. Nesvarbu, ar su juo draugauji metus, ar pusę gyvenimo, ar su juo gali kalbėtis apie viską, ar tik pasijuokti-kiekvienas yra svarbus.
Geriausią draugę turiu vienintelę. Nieks ,manęs taip nesupranta ir neišklauso, ir neįspriria "į š.ikną" taip kaip jinai. Už tai labai ją myliu.
-

smile
- Apšilinėjantis
-
- plunge
- 1,057.90 Lt
» 2006 Lie 20, 09:18
draugyste ivairi bet ir pavojinga .nezinai ar tave apgaudineja ar tikrai draugauja.man tai lengva astpeti ar sumanimi draugauja ar tik naudojasi,nes esu draugavusi su visokiais zmonemis.
-

Angel without wings
- Dalyvis
-
- Jonava
- 1,314.80 Lt
» 2006 Lie 20, 13:33
Kuo toliau tuo pas mane mažiau draugų. Geriausia draugė jau nebetokia gera..
Geriausias draugas būna tik vienas, bet aš jo dar nesutikau..
-

kristė
- Patyręs forumietis
-
- Kaunas
- 93.23 Lt
» 2006 Lie 20, 13:35
Pas mane irgi tas pats...  Ger. draugė susirado kitų draugų, tai mane pamiršo arba prisimena tik kai jai konors reikia...  Nepavadinčiau čia išvis draugyste....
-

QUAKE
- Įsijaučiantis
-
- 169.80 Lt
» 2006 Rgp 16, 15:06
Jei "drauge" susirado kitu draugu ir tave pamirso, reiskia ji net nebuvo tikra drauge. As tai manau, kad draugysteje svarbiausia abipusis pasitikejimas ir supratimas. Turiu labai gera drauge. Mes pasitikin viena kita ir suprantam viena kita. Viska zinom viena apie kita ir jiekada neiduotume viena kitos. Man tai draugyste yra vienas svarbiausiu dalyku gyvenime. Jei netureciau tokios drauges, kuria galiu pasitikes, galiu bet ka papasakot ir zinau kad ji mane supras ir niekada neiskeistu manes i kokia kita drauge, tai neisivaizduoju kaip gyvenciau...
-

Her Infernal Majesty
- Įsijaučiantis
-
- telsiai
- 8,020.40 Lt
» 2006 Rgp 19, 14:08
Draugystė man yra labai svarbi.. Džiaugiuos, kad turiu draugų, kuriais galiu pasitikėti..  manau, kad svarbu draugų kokybė, o ne kiekybė.. todėl nereikia į savo draugų ratą priimti betkokius žmones... tai va.. jei tave išduos vienas iš tavo 'draugų', tai neimk i galvą, nes jis niekada nebuvo tavo draugas... 
-

Julija_as
- Aktyvus dalyvis
-
- Anykščiai
- 12,454.75 Lt
» 2006 Rgp 23, 21:40
Anksciau maniau kad turiu labai geru draugu ju buvo gana daug begant metams ju tarpas retejo ir retejo dabar turiu dvi tikrai geras drauges kurios supranta mane ir myli taip pat kaip ir as jas.Joms galiu pasipasakoti ir zinau kad jos mane supras.Tad draugyste man labai svarbi 
-

PuPaUoGa
- Dalyvis
-
- 11,298.29 Lt
» 2006 Rgp 23, 22:53
Draugystė - tai pasitikėjimas kitu žmogumi,supratimas....Draugystę kiekvienas supranta kitaip...  Nelabai žinau ką pasakyti apie tą draugystę,bet manau gerą draugą turi turėti visi... 
-

PuPaUoGa
- Dalyvis
-
- 11,298.29 Lt
» 2006 Rgp 24, 22:57
Gal tavo amžiuje dar visi draugai,bet laikui bėgant suprasi,kad turi tik gerų pažystamų..  Iš patirties sakau
-

Kitse
- Dalyvis
-
- 5,364.10 Lt
» 2006 Rgp 25, 21:29
Ohh..Draugyste..Man vien kalbant apie ja,zodis "draugyste" uztringa gerkleje.Sios vasaros pradzioj netekau vieninteles geriausios drauges ,turbut ji nebuvo tokia gera drauge kaip as galvojau.Bet vis dėlto su ja pradraugavau 8m. 
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
|
|
|