|
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
-

Naktinė aguona.
- Dalyvis
-
- Kažkur anapus.
- 6,844.47 Lt
» 2009 Kov 18, 16:15
Džiaugiuosi, kad turiu geriausią draugę. Tai lyg antra aš, kuria galiu pasitikėti ir šnekėtis be tabų. Tai toks žmogus, su kuriuo, laikas neįkainojamas. Apskritai, neįsivaizduoju savo gyvenimo be draugų, todėl, jų turiu visai nedaug. Na taip, pažįstamu gausybė, tačiau tų tikrų draugų - vienetai. Todėl labai vertinu juos pačius ir draugystę su jais. Manau, labai miela nusiusti ką nors draugams ir priminti, kad jų nepamiršai. Todėl nukopijuosiu keletą minčių iš interneto. Draugai, būdami skirtingo charakterio, turėdami ypatingų išskirtinių sugebėjimų, papildo vienas kitą.
Pasitikėjimas nutiesia kelią atvirumui. Draugai gali pasitikėti vieni kitais.
…bet švysteli draugo šypsnys – ir jėgų tarsi vėl daugiau.
--------------------------------------
-

Lyju.
- Patyręs forumietis
-
- 17,403.93 Lt
» 2009 Kov 18, 17:27
O aš manau,kad geriausia nuoširdžiai viską pasakyti draugui suvais žodžiais.. Ėt,aš taip ir darau. Visada draugei ar draugui pasakau ką nors mielo..
-
eeexelent
- Įsijaučiantis
-
- klaipeda
- 3,454.27 Lt
» 2009 Kov 27, 22:40
vienas nuostabiausiu dalyku gyvenime.  gera zinoti,kad uzklupus blogai nuotaikai visada atsiras zmogus,kuris tave isklausys,pralinksmins...
-

Yava.
- ®espect
-
- Vilnius.
- 29,171.84 Lt
» 2009 Bal 16, 20:55
Tiesa pasakius pasitikiu tik 2-4 žmonemis, buvo mane idave ir ne vieną kartą, tikrai jaučiausi siaubingai.
-

Ramintta`
- Patyręs forumietis
-
- Kaunas (:
- 2,474.77 Lt
» 2009 Bal 16, 21:17
Su draugais man ne pyragai.. Yra klasiokių, su kuriom per pertrauką vaikštau. Bet jos man tik draugės.. Nieko daugiau. O tos, su kuriomis bendravau nuo 1, ar susipažinau 5 klasėj visos išdavė. Paliko.. O šiaip, yra viena labai gera draugė, kaip užplaukia ir bestė [nes mes su ja labai pykstamės, dažnokai mūsų nuomonės nesutampa]..
O išsipasakoju vienam žmogeliui, kuriam dabar areštas. Ir kadangi areštas, tai nei telefono, nei kompiuterio, o gyvenam viena nuo kitos toli. Ir kažkaip, mes su ja nuo darželio laikų pažįstamos, tada bestės buvom, bet dabar ji jau naujų gerų draugių susirado..
-

AVP
- Lankytojas
-
- 1,041.01 Lt
» 2009 Bal 18, 19:52
Draugyste-manau, kad taj labai pavirsutiniskas zodis.Didelioje draugyste sis zodis yra nevartojamas,ir sio zodzio vartojimas dazniausiai menkina Draugystes statusa.
-

Kerry.
- ®espect
-
- 948.17 Lt
» 2009 Bal 18, 22:59
Menkina draugystės statusą?Man atrodo kaip tik malonu pasakyti žmogui,jog jis tavo draugas ir gali juo pasitikėti.Draugystė man tai draugai kuriais pasitikiu,galiu išsipasakoti,pasiguosti,paprašyti patarimo.Padėti draugams,sunkiomis akimirkomis.Palaikyti morališkai.
-

madmozelė
- Aktyvus dalyvis
-
- 11,250.94 Lt
» 2009 Bal 20, 16:39
turiu 2 tikras drauges. visiškai jomis pasitikiu. draugystė man tai pažinoti kitą žmogų kaip patį save, suprasti jį be žodžių, suprasti visa širdim. pasitikėti.
-

Etcetera
- Moderatorė
-
- Vilnius.
- 8,985.19 Lt
» 2009 Bal 20, 16:43
Dabar susimąsčiau,ar mano geriausia draugė tikrai tokia yra?
Jei supyksta dėl nieko?..
Kaip kadaise dėl to,kad buvau su languotom kelnėm,ji supyko.
Smagu?
Nemanau.
Taip pat nemanau, kad ji yra TIKRA (geriausia) draugė.

-

Asorti
- Dalyvis
-
- Kaunas
- 5,577.96 Lt
» 2009 Bal 20, 16:47
Hm... Aš daug metų galvojau, kad turiu tikrą draugę, bet visai nesenai sužinojau, kad turbūt apsirikau. Ne todėl, kad ji kažką išdavė ar pnš, nes ji niekada dar manęs ir mano paslapčių neišdavė niekam... Bet todėl, kad mes per daug skirtingos, kad būtume panašios.
-
Sako
- Patyręs forumietis
-
- 348.00 Lt
» 2009 Bal 20, 17:48
Šiaip manau aš negera draugė esu.Turiu drauges(klasiokes) kartu nuo 1kl.Nuo 5kl pradėjom jau taip normaliai draugaut ir per kelis metus aš galėčiau jas drąsiai vadint tikrom draugem.Bet tik dabar pradėjau jaust kokios skirtingos esam ir kad nenoriu tokios draugystes.Paskutinis lašas buvo kai susitarėm eit į kiną 17h,kadangi aš turėjau reikalų.Paskui man parašo sms:"Sorry,mes su Aura ejnam anksciau nes njetjurim ka wejkt"  iškart nuotaika nukrito.Nu nieko papykau praėjo.Paskui vėl ejom į kina tai viena drauge ir savo mama kartu vedėsi.  Ir taip visada.Tik ką pasakai tuoj ji savo mamai viska išpasakoja,planavom tūsa(tos dvi aišku nevarė) tai iškart viska mamai išplepa,jai net mama visus drabužius perka.Supratau,kad neverta tęst tokios draugytės,nes abi draugės nors geri žmonės,bet per daug vaikiškos ir visdar klaidžioja romantiškose rožinese svajonese.Pradėjau trauktis lėtai,net kartu nebesėdžiu,mažiau šneku,nes jau užpiso visada jas gint,užstot o,kai man kas nors buna tai iškart apsimeta lyg manęs nepažinotu ir abi tokios bailės ir be savo nuomones.Turiu aš kitų draugų o jos gal per laiką pasikeis.
Nu ir prirašiau. 
-

julybug
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 694.35 Lt
» 2009 Bal 20, 22:15
Esu savotiško charakterio todėl dažnokai pykstuosi su draugis, bet nesiskundžiu drauugų turiu daug su kuriais galima susitikri ir maloniai praleisti laika psijuokti, bet nevisi draugai yra tikri nevisais pasitiki ir ne visiems gali išsipasakoti, kai sunku. Taigi džiaugiuosi, kad turiu vieną tikrą draugę kuriai galima papasakoti viską ir su ja jaučiuosi jaukiai, bet ji gyvena druskininkuose aš vilniui taigi susitinkam tik per atostogas...  D
O vilniui turiu šiaip labai daug labai gerų draugių, bet geriause yra geriause.
Ir dar labai nemėgstu tokių įvykių, kai dėl berno išduoda draugę geriause joks bernas neatstos geriausios draugės ![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/wink.gif)
-

Panelė Niurzga*
- Dalyvis
-
- Radviliškis
- 7,173.72 Lt
» 2009 Geg 22, 17:44
Turiu ta vadinamąją tikrą draugę. Labai džiaugiuosi ir ją vertinu.
Bet tikrų draugų manau turiu tik kelis, tokius su kuriais pasišneki atvirai ir kitą dieną neaidi mokykloje apkalbos apie Tave.
Džiaugiuosi, kad tarp tų kelių yra ir vaikinų labai nuoširdžių ir patikimų.
-

Baniuka.
- ®espect
-
- 2,680.63 Lt
» 2009 Geg 22, 19:24
Turiu po1 draugą,ir draugę tikrą.:] Jiems galiu viska sakyti,išsipasakoti visada išklauso.. Pasitikiu jais.:]]
-
Mvp
- Aktyvus dalyvis
-
- 19,803.61 Lt
» 2009 Geg 22, 21:35
Na šiaip iki šiol turėjau tokį geriausią draugą, anksčiau normalus būdavo, vienam suole dar sėdim, netoli gyvena, bet kad pas jį pasidarė kas antras žodis Kūrwa... Tai net nemalonu sedėt su tokiu... Su panom ir tai šneka keikdamasis... Tai nuo kitų metų atsiribosiu nuo jo... Ir tai jei kas - visad mane kaltina. Tad supratau kad nėra jis man pats geriausias draugas. Ką papasakoju kas man įdomu (Astralas,Samoningi sapnai, Mistika ) iš pradžių jam irgi būna įdomu, o paskui nieko neišėina ir sako nesamonė.. O va toks kitas yra, viską supranta, ir bėdoj nepalieka jei kas... Tai reikės permainas daryt
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
|
|
|