|
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
-

Julija_as
- Aktyvus dalyvis
-
- Anykščiai
- 12,454.75 Lt
» 2006 Rgs 03, 12:27
Aš su savo drauge draugauju nuo smėlio deziu laikų, musu draugyste jau trunka 10 metu 
--------------------------------------
-

Montclair
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 12,620.00 Lt
» 2006 Rgs 08, 23:47
"Draugais"daug ką pavadiname:pažystamus,bendradarbius,bendramokslius.Tačiau tikrų DRAUGŲ yra nedaug.
Man tikras draugas(-ė),tai yra žmogus,kuriuo aš pasitikiu,galiu ne tik bėdomis ar džiaugsmu dalintis,o tiesiog patylėti,pabūti kartu.Tikras draugas(-ė) niekada neįžeis,nekurs intrigų už nugaros,neplepės vien tam,kad pasirodyti dėmesingu(-a).Tikri draugai niekada nepasinaudos manimi,kad įvykdyti savo slaptus planus.
Štai tokius draugus(-es)aš gerbiu.Ir turiu jų tik porą:vieną merginą ir vieną vaikiną(jis nėra mano širdies vaikinas,o esa tikrasis draugas).Bet ateities nenuspėsi ar ir toliau jie bus mano tikraisiais draugais.Ateitis parodys.
-

Hillari
- Įsijaučiantis
-
- 5,756.32 Lt
» 2006 Rgs 09, 09:17
Draugiu turiu begale. Bet ne visos jos tikros. Žiūrėk kai manęs nėra po prduotuves vaikšto su ta drauge už kurios akių ją apšnekinėja kad ji nesusiranda vaikinu todėl kad bijo sekso ir taip toliau. O ka aš galiu žinoti gal ir už mano akių jos apie mane ka nors blevyzgoja. O va draugą turiu tik viena.Aš juo pasitikiu nes žinau kad jis manes neišduos. Bendraujame 2 metai. Susipažinome Italijoje kai netyčia įpuoliau į jį. Jis Italas , bet gyvena lietuvoje su savo seneliais. Bet mano pagrindiniai draugai yra tėvai. Ir man nesvarbu kad jie nevaikšto po klubus ar barus. Jie vistiek mano draugai. 
-

ArbatmedzioLapelis
- Apšilinėjantis
-
- Vilnius
- 1,826.40 Lt
» 2006 Rgs 11, 17:27
Man irgi yra buve, kad drauge, kuria aklai pasitikejau, pasirode visai ne tokia, kokia atrode... O maniau, kad ja gerai pazistu. Bet tai jau praeitis... Dabar tikrai zinau, kad nereikia liudeti, jei prarandi drauga. 
-

<Darkness>
- Apšilinėjantis
-
- Kaunas
- 2,843.94 Lt
» 2006 Rgs 13, 20:23
Tikrų draugų nerasta.O yra tik netikrų draugų.  Nieko šia tema pasakyt negaliu,tik kad kikvienam žmogui reikalinga turėt nors viena drauga.
-

mazuleKitty
- Įsijaučiantis
-
- 3,588.96 Lt
» 2006 Lap 10, 10:07
Tikiu, kad draugai yra, bet draugais vadinu tik tuos kuriais galiu pasitiketi, o ju yra labai mazai nes tikri draugai nesimeto ir ju apie 10 negali tureti . o jau tokie draugai kurie isduoda tavo pasitikejima yra zemiau uz kiaule.
-
Herkusss
- Įsijaučiantis
-
- Alytus
- 3,338.30 Lt
» 2006 Gru 03, 23:05
Draugais pasitikiu, bet ne visais .. draugauju tik su mielais, draugiskais ir istikimais draugais, kurie nuo taves nenusigrezia, kuriems nerupi koks tu esi... nežinau, gal as klystu, bet manau kad kai kurie draugai manimi nepasitiki... bet nezinau kodel man taip atrodo,, tikekimes as klystu ir taip nera, nes tai butu nelabai gerai... 
-

:::Lord-Vega:::
- Įsijaučiantis
-
- The Underworld
- 4,587.60 Lt
» 2006 Gru 03, 23:22
Nu aš turiu pora tikrų draugu, kuriais pasitikiu gerbiu ir pns. o kiti nezinau draugai bet ne tokie.
-

Wile
- Apšilinėjantis
-
- plunge
- 2,686.50 Lt
» 2006 Gru 04, 21:15
Aš draugu tikru neturiu, esu uzdara, nelabai megstu bendrauti,nes tai iskaudinu ar jie mane iskaudina.Todel labiau megstu buti viena 
-

aurimass18
- Įsijaučiantis
-
- Radviliškis
- 3,442.07 Lt
» 2007 Sau 10, 20:19
Nors ir labai geras draugas aš juo nel;abai pasitykiu nes visada draugai išduos 
-

Migdoliukė
- Lankytojas
-
- 633.30 Lt
» 2007 Sau 13, 00:10
hm, aš turiu pakankami draugų, manau  praktiškai visi jie - man mieli, nuoširdūs, kažkuo traukiantys mano keistą sielą. jie vienas kitą papildo, ir gal jų kaip "mišinukas" būtų nerealus zmogus  toks velniokiskas, bet tuo paciu be proto gerietis 
-
Monikutea
- Lankytojas
-
- 414.10 Lt
» 2007 Vas 14, 22:31
As turiu pacius nuostabiausius draugus kurios labai branginu...
-

agnruja
- Įsijaučiantis
-
- Kretinga
- 4,557.01 Lt
» 2007 Bir 22, 23:09
as tai labai vertinu draugus, pasitikiu jais, nu kartais juos panervoju bet cia tik del idomumo...bet yra draugu kurie sito nesupranta 
-
MP
- Lankytojas
-
- 24.00 Lt
» 2007 Bir 23, 00:10
simulle rašė:Daug draugų neturiu. Seniau turėjau, bet laikui bėgant atsirinkau tik tikruosius, vienintelius 
LABAS AR YRA GYVU?
-

PuPaUoGa
- Dalyvis
-
- 11,298.29 Lt
» 2007 Bir 23, 10:56
Simulle aš taip pat
Turėjau begales draugų, bet laikui bėgant tie draugai pasirodė ne tokie ir draugiški kaip atrodė.
Dabar draugais laikau tik kelis asmenis,kuriais galiu pasitikėti ir kurie tikrai manęs neįžeis. 
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
|
|
|