Diskusijos Gyvenimas

Draugystė

Vartotojo avataras

Bite_Me

Forumo gyventojas

Vilnius.

57,027.79 Lt

Standartinė » 2007 Gru 11, 13:18

plungike rašė:Bet tu neisliesi nuoskaudu ar ko nors panasaus kaip kad islietum zmogui [jis pats paguodzia tave zodziais arba iskaudina]

Gitara gali nežodžiais paguosti. Savo skambesiu..
Ir ji neįskaudina.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

plungike

Aktyvus dalyvis

5,694.08 Lt

Standartinė » 2007 Gru 11, 13:20

Nera prasmes tajp kalbeti...O siaip taj visi zmones skirtingi ir vis kitaip supranta viska...

Vartotojo avataras

Bite_Me

Forumo gyventojas

Vilnius.

57,027.79 Lt

Standartinė » 2007 Gru 11, 13:25

Tai vadinama diskusija, ir tikrai yra prasmė šnekėt - pradedi geriau įsikirst į kitus žmones. Bet čia jau ne į temą. :)

Vartotojo avataras

plungike

Aktyvus dalyvis

5,694.08 Lt

Standartinė » 2007 Gru 11, 13:27

Nu taip, cia kalbama apie draugyste o mes jau apie gitaros privalumus ir trukumus...

Vartotojo avataras

Viva :]*

Aktyvus dalyvis

7.24 Lt

Standartinė » 2009 Kov 15, 21:46

Draugystė – žmonių tarpusavio santykiai, kuriems būdinga bendra patirtis, panašios vertybės ir artimi tikslai. Draugai mielai būna kartu. Jie nesiekia vienas kitam pakenkti, neretai vardan draugo interesų apribodami ir savuosius. Jų polinkiai paprastai irgi būna gana artimi, ir jiems patinka užsiimti pačia įvairiausia bendra veikla. Draugai taip pat padeda vienas kitam, pradedant gero linkinčiu patarimu ir baigiant bendrai įveikiamais rimtais sunkumais.

Draugystė paprastai vertinama todėl, jog draugas

Turi tendenciją linkėti tau to, kas yra tau geriausia,
Jaučia tau tam tikrą simpatiją,
Yra tau garbingas, gali pasakyti tiesą ir tada, kai draugyste nesusijusiam žmogui tiesą pasakyti būtų sunku,
Jūs gerai suprantate vienas kitą.
Draugystė paprastai laikoma jausmu, ne vien pagal tam tikras taisykles vykstančiu visuomeniniu reiškiniu. Kai kada šis jausmas yra net ir labai gilus, nors ne visada aiškiai išreiškiamas. Draugystė nėra meilė, tačiau draugams būdingas ir labai ribotas fizinis kontaktas (rankos paspaudimas, apkabinimas ir pan).

Draugystę kaip reiškinį studijuoja sociologija, antropologija ir net zoologija. Yra labai daug įvairių mokslinių šio reiškinio teorijų.

Draugystė istorijoje buvo laikoma vienu svariausių žmogaus patyrimų ir buvo laikoma šventa daugelyje religijų (Biblijoje esama labai teigiamų Kristaus pasisakymų).

Pastaruoju metu paprastai teigiama, jog šio reiškinio mastas visuomenėje mažėja, ir tai, ką dabar įprasta vadinti žodžiu „draugas“, nebeatitinka istorijoje buvusios įprastos šio žodžio reikšmės.

:DDDD

Vartotojo avataras

ievuzia

®espect

Vilnius

3.00 Lt

Standartinė » 2009 Kov 15, 22:29

Tikras draugas - žmogus, kuris niekada neišduos, mokės ar bent jau stengsis tave suprasti, paguos ir padės. Tai žmogus, kuris privers tave nusišypsoti net ir pačią juodžiausią dieną, žmogus, kuriuo galėsi visada pasitikėti, kuriam galėsi viską papasakoti, su kuriuo galėsi vėl tapti mažu vaiku, kvatoti, lakstyti po balas, kaukti prieš mėnulį, ar šiaip kvailioti. Draugas - tai mažas stebuklas, tai sielos dalelė...
Turėjau tokių draugų. Viena jų - mano pusseserė. Eh, jei ne ji vaikystę ne taip miela būtų prisiminti. Su dar viena nuostabia drauge susipažinom tiesiog ant supynių. Tiesa, pažindinomės du kartus. :D Ir išdraugavom daugiau nei dešimtį metų. Nuo pat darželio laikų...Ir gal prieš metus nuostojom bendraut. Dėl mano nuolat sušiktos nuotaikos. Taip sakant, aš pati nustojau bendraut.
Kalbant apie darželį...Jame turėjau dar vieną labai gerą draugę. Tiesa, mūsų charakteriai dažnai nesutapdavo, mat ji mėgdavo būt labai valdinga, o aš labai užsispyrus. Po kokio šešeto metų mano mieloji draugė susirado naują draugę. : ) Ir liko Ieva ant ledo. Susiradau kitą draugę. Dievaži, dar prieš metus būčiau pasakius, kad net ne draugę, o tikrą sesę. Bet ji tokia... hmm... na su ja negalėjau būti visiškai atvira. Taip, daug galėjau pasakyti, bet nemažai ir nutylėdavau. Ir tą seserišką ryšį jaučiau iki tol... kol mano nuotaika pasidarė visiškai sušikta. : ) Štai ir visa Ievos gyvenimo istorija. :D Dabar Ieva tokios sušiktos nuotaikos ir tokia pikta, kad kaip paaiškėjo, net žmonės, kuriais ji žavisi, galvoja, kad ji jų nekenčia. : ))

Vartotojo avataras

Viva :]*

Aktyvus dalyvis

7.24 Lt

Standartinė » 2009 Kov 15, 22:38

ievuzia rašė:Tikras draugas - žmogus, kuris niekada neišduos, mokės ar bent jau stengsis tave suprasti, paguos ir padės. Tai žmogus, kuris privers tave nusišypsoti net ir pačią juodžiausią dieną, žmogus, kuriuo galėsi visada pasitikėti, kuriam galėsi viską papasakoti, su kuriuo galėsi vėl tapti mažu vaiku, kvatoti, lakstyti po balas, kaukti prieš mėnulį, ar šiaip kvailioti. Draugas - tai mažas stebuklas, tai sielos dalelė...
Turėjau tokių draugų. Viena jų - mano pusseserė. Eh, jei ne ji vaikystę ne taip miela būtų prisiminti. Su dar viena nuostabia drauge susipažinom tiesiog ant supynių. Tiesa, pažindinomės du kartus. :D Ir išdraugavom daugiau nei dešimtį metų. Nuo pat darželio laikų...Ir gal prieš metus nuostojom bendraut. Dėl mano nuolat sušiktos nuotaikos. Taip sakant, aš pati nustojau bendraut.
Kalbant apie darželį...Jame turėjau dar vieną labai gerą draugę. Tiesa, mūsų charakteriai dažnai nesutapdavo, mat ji mėgdavo būt labai valdinga, o aš labai užsispyrus. Po kokio šešeto metų mano mieloji draugė susirado naują draugę. : ) Ir liko Ieva ant ledo. Susiradau kitą draugę. Dievaži, dar prieš metus būčiau pasakius, kad net ne draugę, o tikrą sesę. Bet ji tokia... hmm... na su ja negalėjau būti visiškai atvira. Taip, daug galėjau pasakyti, bet nemažai ir nutylėdavau. Ir tą seserišką ryšį jaučiau iki tol... kol mano nuotaika pasidarė visiškai sušikta. : ) Štai ir visa Ievos gyvenimo istorija. :D Dabar Ieva tokios sušiktos nuotaikos ir tokia pikta, kad kaip paaiškėjo, net žmonės, kuriais ji žavisi, galvoja, kad ji jų nekenčia. : ))

sutinku su tavimi :]]]

Vartotojo avataras

Vesta*

Dalyvis

Panevėžys

8,531.25 Lt

Standartinė » 2009 Kov 15, 22:56

pastaruoju metu kažkaip nebepasitikiu žmonėmis, nusivilstu savo geriausiais draugais.

Vartotojo avataras

1ewelina1

Aktyvus dalyvis

20,470.35 Lt

Standartinė » 2009 Kov 16, 18:41

Vesta* rašė:pastaruoju metu kažkaip nebepasitikiu žmonėmis, nusivilstu savo geriausiais draugais.

Man irgi taip. Man atrodo, kad reikia pažiūrėti kas su savim negerai, gal pasikeitei pati į blogą pusę, o gal tie graugai nėra tokie geri ;) nors aš visada kaltinu metų laiką :lol: žiemą visada susipykstu su daug draugų :D

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2009 Kov 16, 20:48

Kai susipazystu su naujais zmonem viskas buna puiku bendraujam daznai ir turim apie ka kalbet, bendru temu.... Bet po kiek laiko buna taip kad mane palieka ir tada buna labai skaudu kaip su viena beste buwo.. Paaiskejo kad jos klasioke yra buvusi mano klasioke tokia kale ir po kiek laiko musu bendravimas nutruko, ir kai jas abi matau gatweje kaip kartu jos vaiksto norisi viska isresti ka apie jas galvoju... Bet visada susilaikau nuo to nes nenoriu prisidirbti sau kokios nors bedos...

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2009 Kov 16, 22:43

Vieną draugystę pati nutraukiau. Et. Dabar tik "labas" ir daugiau nieko. Iki šiol neradau tokios draugės kaip ji.

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2009 Kov 17, 19:54

Turiu labai daug pažįstamu,bet draugų..mažai,ant rankų pirštu netilptu,bet vis vien skaitau,kad mažai.Šiaip keičiasi tie draugai 8metus padraugauji visą širdy atveri o,tau taip pašika.
Šiaip turiu tik vieną tikrą draugą,tai nėra kokia klasiokė ir tai išvis ne mergina,nors ir susitinkam kartą per 3mėn,be tas žmogus be proto brangus.

Vartotojo avataras

Lyju.

Patyręs forumietis

17,403.93 Lt

Standartinė » 2009 Kov 17, 21:24

Žmonių,su kuriais galiu pabūti,smagiai praleisti laiką,yra tikrai daug.. Bet tie tikri draugai,yra tik du.. Ji ir Jis.. Jiems visada galiu išsišnekėti visiškai negalvodama ką sakau. Žinau. Supras.. Jie visada pastebi mano atšalimą,blogą nuotaiką.. Tikrai,velniškai brangūs žmonės. Visada kartu.
Ji,jau sena draugė.. Jau daug metų kartu..
O Jis,heh,keistai mus likimas suvedė.. Niekada netikėjau likimu. Bet,nuo to laiko,kai pažinau jį,pradėjau tikėti..
Ir išvis,manau,kad daugiau tokių žmonių kaip Jie,nelabai ir atrasiu.

Vartotojo avataras

Pukuoc

Forumo gyventojas

Šiauliai

65,106.26 Lt

Standartinė » 2009 Kov 17, 22:04

Sedrikiukas rašė:Žmonių,su kuriais galiu pabūti,smagiai praleisti laiką,yra tikrai daug.. Bet tie tikri draugai,yra tik du.. Ji ir Jis.. Jiems visada galiu išsišnekėti visiškai negalvodama ką sakau. Žinau. Supras.. Jie visada pastebi mano atšalimą,blogą nuotaiką.. Tikrai,velniškai brangūs žmonės. Visada kartu.
Ji,jau sena draugė.. Jau daug metų kartu..
O Jis,heh,keistai mus likimas suvedė.. Niekada netikėjau likimu. Bet,nuo to laiko,kai pažinau jį,pradėjau tikėti..
Ir išvis,manau,kad daugiau tokių žmonių kaip Jie,nelabai ir atrasiu.

„Pasakyk man kas tavo draugai, aš pasakysiu kas tu". Pažįstamų daug, tačiau žmonių,kuriuos galime laikyti draugais yra vienetai. Vienas žmogus gali turėti kelis draugus (manau). Pats asmeniškai turiu kelis draugus. Dabar neseniai atsirado ir draugė. Su jais praleidžiu daug laiko, padedu kaip galiu, nesvarbu ar rizikuoju nukentėti, nes žinau,kad jie man padės lygiai taip pat, kaip aš jiems

Vartotojo avataras

Lyju.

Patyręs forumietis

17,403.93 Lt

Standartinė » 2009 Kov 17, 22:39

Taip,tų tikrai tikrų draugų vienetai,bet aš bent jau tikiuosi,kad juos atradau.. Net gera tokiems draugams atiduoti,paaukoti save..

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias