Vienišas
64 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Labas, ką toliau parašysiu gali skaityt gali ne, tai tiesiog bandysiu išsilieti... šiuo metu labai liūdžiu, ir net nežinau kodėl... galbūt dėlto, kad mano širdis yra visiškai vieniša, draugų turiu ne per daugiausiai, galėčiau drąsiai įvardinti gal tik kokius trys (tais kuriais pasitikiu), su daugiau personų aš net nebendrauju, nežinau kodėl, galbūt, kad esu pakankamai uždaro būdo. Taip esu studentas, studijuoju neakivaizdžiai, taip pat ir turiu darbą, gan padorų darbą, kur alga nėra didelė, bet tikrai ne minimumas. Turiu mylinčią mamą, sesę, stogą virš galvos, netgi šunį ir katiną, nesu afigienai turtingas materialiai, nevairuoju BMW. Tenka susipažinti su daug merginų, tačiau kai viena įkrenta į akį, ta prasme, susižaviu, galbūt prilyginčiau meilei (po velniu, kokia meilė be atsako? Tiesiog likim prie žavesio), apie kitas net negaliu pagalvoti. Per šiuos metus pats esu „palikęs“ 2 merginas, aš jų tikrai nemylėjau, tačiau jos man teigė, kad mane mylį, atstumas tarp manęs ir jų buvo didelis, gal tai buvo vienas iš tų faktorių dėl ko ir likau vienišas, visai neseniai pats pasijaučiau atstumtas, žinokit, žiaurus jausmas, dėl to dabar ir žiauriai liūdžiu, žinau, kad nieko ir nebūtu gavėsi, tačiau tiesiog negaliu apie tai negalvoti. Net sapnuoju. Ir kaip man jaustis, kai pagalvoji, kaip tos dvi merginos turėjo jaustis, kai aš joms nei rašiau, nei domėjausi, nei susitikau... Ech, po velniu, kartais suabejoju kam aš išvis gimiau. Šiaip viskas man sekasi gan neblogai, ir mokslai ir darbas, tačiau kas susiję su socialiniu ratu, čia yra didžiulis minusas. Važiuoju vakare, ir matau, kai ant suoliuko sėdi vaikinas, o ant jo keliu guli graži mergina, ech kaip aš jam pavydžiu... Žalingų įpročiu neturiu, negaliu prisigerti ir šitaip viską užmiršti, nes žiauriai kerta per gerklę ir skrandį man tas alkoholis, gal tai prakeiksmas? Rūkyt? Neduok dieve, neleidžia savigarba, vaikščiot ir smirdėti ta nepakeliama tabako smarve... Gatvėj užkalbint merginą trūksta drąsos... nors užkalbint ir sužavėti galėčiau, bet net nežinau, kaip toliau elgtis, apie ką toliau šnekėti, nes pasimečiau garantuotai. Dažnai bandau vaidinti pasikėlusi, tačiau deja, esu gan blogas aktorius, ir juo labiau, nesiseka būti pasikėlusiam, galbūt trūksta tokiuose reikaluose pasitikėjimo savimi... Pagal merginų komplimentus, supratau, kad nesu aš bjaurusis ančiukas, kai kurios teigė, kad galėčiau turėti bet kurią merginą, tačiau nenoriu bet kurios... Prirašyčiau daugiau, bet nenoriu atskleisti savo tapatybės, pagal kai ką galėtu atspėti kas aš, ir šitaip pamatytu koks aš silpnas. Nepavyko išsilieti, turbūt vėl tas nelemtas nepasitikėjimas savimi....
--------------------------------------
Iš kur tu žinai, kiek jis problemų turi/turėjo. Atrodo, kad depresija tai tik išsidirbinėjimas, nifiga tai yra labai sunkus būvis.
Nenorėk įsimylėti, nes iš savo patirties sakau, kad moterys yra bejausmės kiaulės. Tiesiog susirask mėgstamos veiklos. Kartais gailiesi, kad gimęs? Tai tam ir yra tie traukos instinktai, kad gimtų kitas toks kaip tu, o kodėl jis užaugęs turi gailėtis irgi? Atėjau į naują mokyklą žodžiu, girdėjau, kad mano klasiokė pašnibždom sakė, kad aš jai patinku. Nu jo galvoju, mergina tokia nieko, protinga, graži nu tai pasaukiau klasiokui, kad ji man patinka, o jis kitiems pasakė. Tai žinot, ką ji pradėjo kelt dramas, kodėl aš visiems skelbiuosi ir, kad aš visąlaik nusišneku. Jei tikrai būtų mane mylėjusi tai tikrai neužpyktų ir viską atleistų. O jau rėkia, o jau rėkia bėgant laikui pamačiau, kad jinai psichinė isterikė. Jau 3čia tokia šlykštynė iš eilės, sutapimas? Ir aplamai, jei jaus nuspręsi ieškot merginos tai ieškok, kad būtu normali, o ne tryzniojanti dėl kiekvieno š, ką tu netaip darai, jei ji tau burba, reiškia nemyli. Kai kankina nelaiminga meilė, gali prarasti daug laiko ant mąstymo apie tai, tiesiog skirk laiko sau, savo pomėgiams ir savęs tobulinimui. Gal tu ir esi tas kuris išras kokį tai afigeną prietaisą, ar nupieš gilų kūrinį. Vyrai dažniausiai įvykdo perversmus, o moterys naudojasi tuo, kas sukurta ir pliurpia tuštybes su draugėmis. Didžiuokis, kad esi VYRAS, o ne ta nesąmones pliauškianti, išsitepliojus kiaulė MOTERIS. Paskaityk mano temas: vyra-zlugdo-jo-mylima-moteris-t48866.html zemelej-gyvenimas-banalus-t47368.html Aišku ateis visokios gabės ir pradės čia nesąmones rašyt, bet nekreipk dėmesio. Jinai nesupranta, kaip žmogui būna sunku, nes pati TURBŪT gerai gyvena. Mačiau šitam forume ją, jinai yra iš tų žmonių, kuri nuvertina kitų skausmą ir vaidina ale neverkšlianančią ir taip siekia dėmesio. Esu mergina ir dažnai jaučiuosi panašiai, kaip ir laikas187. Irgi jaučiuosi vieniša, nors, atrodo, iš tiesų, turiu visai neblogą gyvenimą. Taip pat nenoriu ginčytis su Slaidas, nes nematau tikslo, bet nepasakyti irgi negaliu. Jei nepasisekė su keliomis merginomis, tai nereiškia, kad visos merginos yra beširdės, isterikės ir pan. Merginų, kaip ir vaikinų, yra labai įvairių, ir nereikia čia stereotipiškai keikti visų moterų.
Tai, kad pas jus desinysis pusrutulis per daug aktyvus, uz tai kalbot nesamones,
norit visu vyru demesio ir isterikuojat. Moterys ir stapdo pasaulio vystymadi, jei ne jus tai butu sukurtas rojus zemeje ir nieks nedirbtu, nesirgtu ir pasauli valdytu technologijos ir intelektas.
Neskaičiau nei tavo anksčiau kurtų temų, nei šitos nieko neskaičiau, tik šitą tavo komentarą.. Ir tu mane jau juokini. O gal buvau skaitęs tavo temą, tiksliai nepamenu. Bet atrodo skaičiau, kai lyg ir skundeis, kad tave paliko ar kažkas tokio... Ir dabar stumi ant visų merginų... Gal tu tiesiog pats kaltas esi, kad užkimbi ant tokių, nes tos normalios į tave tiesiog nežiūri? Pažįstu ne vieną normalią panelę, kuri nei isterikuoja, nei dar kažką daro... Gal tiesiog su daugiau panelių susipažink, o ne dėl vienos nuoskaudos varyk ant visų.
Tai kol neperskaitei, tai nieko ir nesakyk! Aš rašiau ankstesnes temas po 2 tokių, o dabar jau po 3-čios. Jos tikrai skiriasi, bet MOTERIŠKAS HARDWARE daro savo. Aplamai nervuoja, kad tu nieko apie jas negalvoji, o jos vistiek elgiasi tarsi aš norėčiau su jomis bendraut, nors nieko nesiruošiu. Nžn nemoku pasakyt minties, bet manau supratai. ![]() Slaidai teko girdėti apie mizoginiją?
Tavo nusistatymas moterų atžvilgių maloniai atgaivinantis. Smagu skaityti. Deja, nemanau, kad tai tikrosios tavo pažiūros, tiesiog užgauto paauglio šnekos. Net pats netiki tuo, ką kalbi. P.S. moterys tikrai nestabdo pasaulio vystymosi. Dažniausiai tą daro vyrai, nes būtent jie mėgsta matuotis falais. Tai tikrai nėra nieko nepgrįsta mizoginija, mačiau ir kitas mergas, su jų bernais. Dažnai santykiai vystosi tarp klasiokų, tai ir matau viska. Viena merga paliko klasioką vien dėlto, kad šis nori kartais pabūti su draugais, o ne vien su ja. Sakau čia reik litaniją visa parašyt, nėra laiko čia viska analizuot ir jungti į vieną, esmė tame, kad galvoje vaizdą turiu susidaręs. Ir kas čia blogo, kad didžiuojasi primbambasais savo, bent jau nesidažo puse valandos. Kai vyrai kalba apie technologijas, tai moterys apie makiažą, nagų laką, kas ką pasakė, pletkus ir kitus niekus.
Vyrai, kartais mėgsta ir futbolą, bet vyrai tikrai daugiau išranda nei moterys. O kodėl moterys nemėgsta "gerų berniukų", kurie kalba ne vien apie santykius, o pvz kalba apie naujausius mašinos variklius ir jų galia. Joms tik "VIENA" galvoja, todėl ir mėgsta "blogus berniukus", nes jie tik įkišt ir temoka, nu dar viliot, kad gautų. Jei galvoje vien "TAI", tada jau žmogus degradavęs. Moterims nesvarbu, ar gerai žmonės gyvena, ar yra geresniu sprendimų gyvenimui, jei rūpi tik ar jos pačios užpakaliui viskas gerai, nu gal dar draugių. Jos visos nori būt karalienėm ir susireikšmint. Boboms labiau patinka gotikinis romantikos laikotarpis, nes dėl jų vyrai turėdavo vieni kitiems gerkles pjaustyti, o jos tik namie sedėjo ir vieduoklėm mosikavo, joms nesvarbu, kad dėl jų nesamonių per karus žudavo 100tūkst. riterių, jos tik savo užpakalį iškeldavo, o vat technologijų ir lygybės amžius to padaryti neleidžia. Jei, Slaidai, tau visos merginos tokios blogos, tai keisk pakraipą ir tęsk gyvenimą su vyru, kurkit vystymąsi kartu. Bet, mano nuomone, tu nesi pažinęs daugybės padorių merginų, arba tiesiog ne su tokiomis susidedi. Pats esu vaikinas, bet žinau, kad merginos mėgsta dėmesį, gal tu joms to neteiki ir tau su jomis nepasiseka. Bet kaip bebūtų, juk moterys gimdo vaikus ir tęsia žmogaus egzistavimą, moterys gamina maistą, moterys skalbia rūbus, moterys tvarko namus, moterys atlieka daug funkcijų. Pasiknisk po istoriją ir rasi tikrai daugybę informacijos apie moteris ir ką jos gero nuveikė pasaulio labui ar iškrėtė kokį dalyką, kuris nustebino visą pasaulį.
Sakai gamina valgyt ir skalbia, taip buvo gal prieš daugiau, nei 30 metų, greit to nebedarys, nes matai joms reikia lygių teisiu, pažiūrėk kiek vaikų išmeta į kontikus, reikia ribot jų teisias ir naikint feministes. O dėl pakraipos, tai pats toks ir būk, man nesiūlyk man patinka moterys ir niekada vyrai nepatiks, nes aš ne **** **** *** *** ****** **** Č#o98 bk@@#!!!! Negaliu nieko sakyt, nes dar į areštine uždarys už jų teises, dar bauda reiks mokėt. Iškur tokios pakraipos lenda, tai nežinau.
Labai daug gyvenimo matęs. Taip ir toliau.
64 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |