Vyrą žlugdo jo mylima moteris
28 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Vyra zlugdo jo mylima moteris:
Kodel kartais moterys, kartais ima ir nekencia jas mylincio vyro? I si klausima sunku atsakyti, ar tai gamtos instinktas duotas moterims, ar vis ziaurejancios visuomenes padarinys?
Pasitaiko atveju, kai vyras moteriai skyria pacius siltciausius jausmus, jai viska atiduoda ka tik gali, kad tik ji su ja mylinciu vyru pasiliktu. Moteris pasijutus jog yra mylima, nepastebimai nutolsta nuo ja mylinciojo. Vengia su juo susitikti, meluoja jog turi vaikina. Vyras pamates jog ji jo vengia ir nenori su juo bendrauti, vos laiko asaras. O veliau vyras jos nenori matyti akyse, bet reikalai suveda i viena patalpa. Ir vyras stengiasi parodyti, jog jam blogai, bet ir vengia tuo paciu metu, nes moteris jei jis pabandys atkreipti jos demesi ji pasiskus, ar apkaltins vyra priekabiavimu. Moteris susirinkus kolektyvui, juokiasi, bendrauja su kitais vyrais ir moterimis ir i ji neziuri, o jei jis bando tureti risiu su ja ji susirauke ir atsauna "dink is vaizdo". Ji vyra visaip apkalbineja, juokiasi su kitais vyrais ir draugemis, kisa jam uz kaklo siuksles, papraso draugu kad ji sumustu, buciuojasi jam matant su kitu vyru, ar net grupe vyru, leidziasi ju lieciama, o jei mylintis vyras ja priliecia, tai lauk kersto is jos. Moteris rengiasi isaukenciai, su apnuoginamom detalem. Manieringai juda ir kraiposi, sedi uzkelus koja ant kojos, tarsi karaliene. Vienu zodziu bando priversti vyra pasijusti nevykeliu. Nusisypso mylinciam vyrui, o jei jis nusisypso, tai ji susiraukia ir vel ignoruoja, arba vel kerstauja. Jei vyras bando ja izeisti, ji imantriai atsikirtineja ir pasiskundzia. Galiausiai vyras pagrasina savizudybe, o ji toliau ignoruoji. Ir neatlaikes tustumos, skausmo ir neapykantos vyra randame isitaskiusi ant asfalto, su kraujo rastais aplink ji.
Meile yra tam kad, galetume gyventi siame ziaureme pasaulyje, kad gyvenimas igytu prasme. Bet...kai meile atsigrezia, pries mus? Kada mes ismoksime buti geri ir suprantantys, kada liausis mirtys del musu besirdystes? Bet panasu, kad pasaulis darosi vis ziaauuresniis..
-------------------------------------- tai jei as issiteskiau, tai kaip as rasau daba, gal kaip dvasia per laidus i neta i lindau
![]() Kartais moteriai tas vyro dėmesys yra visai nemalonus,jeigu jai nė kiek tas vyras nepatinka. Tiesiog pradeda erzinti. Manau vaikinas jau ir pats galėtų susiprasti. Ir nereik jam taškytis ant jokio asfalto. Susiras kitą moterį,kuri jam patiks ir kuriai patiks jis. Nematau reikalo kelt dramų ir grasint savižudybėm.
Tarsi tik moterys būtų tokios (:
Pakalbėsiu savo atveju. Man patinka kai vaikinas man rodo dėmesį, o jeigu aš nieko su juo nenoriu, bendrauju toliau, bet pasakau savo poziciją. O jeigu ir toliau vedasi mane į kino teatrus, kavines ir vežasi kur nors, tai tegul. Negi man gaila? Juk aš aiškiai pasakiau, kad nieko nenoriu. Pats kaltas. (: bet ant savęs pinigus leidžiu leisti tik tiems, kurie manęs netraukia kaip vaikinai. Jeigu vaikinas man patinka, tada ne, praeis gana ilgas laikas kai aš leisiu jam už mane daug kur mokėti (: ir taip, išvadinkit mane dabar negražiais žodžiais ; D gyvenimas išmokė, kad nereikia visada elgtis taip, kaip nori visuomenė. Ar kaip iš manęs tikimasi. Todėl dabar žaidžiu žaidimą - gyvenimas. Vyrai irgi ne auksiniai. Tik dėl to, kad mergina pati kelis kartus nusvyla, ji pradeda panašiai elgtis su vyrais. Kodėl ji turi kentėti kai aplinkui vyrai tik žaidžia (su ja, jos draugėmis, jos draugių draugėmis ir t.t.)... Taip, moterys tikrai sunkiai suprantamos būtybės, bet tai tik dar vienas kriterijus, prie to, kad kodėl vyrai jas myli. (: atverstos kaip knygos moters, kuri visada viską pasako, nesielgia gana paslaptingai, retas vyras kuris nori rimtų santykių, nes vyrai kovotojai, jie nori jausti iššūkį net iš mylimos moters. (: O, kad žudosi dėl meilės, čia tokias nesąmones rašo kur pirmame poste, tai tikrai manau, kad rašo nevykėlis, kuris negali suprasti, kad tai merginai jis visai neįdomus.
Tai isiskaityk geriau i straipsni, ten vyras jau susiprato, bet buna moteru sadistisku, kurios nesuvokia jog tas vyras daba jos matyti nenori, tai gal nereikia stenktis to vyro skaudinti ir nebendrauti. Tegul ji bendrauja su jai patinkanciu vyru, bet turi bendrauti su pastaruoju, kaip su draugu. Ir šiaip kodel pasaulis toks neteisingas, kad negali visur tik poros buti, kodel isimylima zmogu, kuris taves nemyli. Gyvenimas ziurus ir neteisingas. ![]()
As sakiau jog netapatinti autoriaus su pasakotoju, as nesu tas nevykelis kuris nepatinka bobai. Gal as isvis koks belytis, ka tu zinai. ![]() ![]() Aš ir nesutapatinau tavęs su autoriumi, bet taip giniesi nuo to tapatinimo, kad atrodo, kad tu tikrai jis. Ir jeigu tu ne tas, kuris tai parašė, tai nepriimk ir to žodžio (nevykėlis) sau.
Vyrai yra tokie sutvėrimai, kad jie per daug stebi merginą ir kiekvienas jos gestas atrodo kaip bandymas atkreipti į save dėmesį ar įskaudinimas. Turiu tokį grupioką. Buvo įsižiūrėjęs mane, vedėsi į kino teatrą ir t.t., tačiau atgal nieko negavo. Tai matyt dėl to supyko (o aš buvau sakiusi, kad jis man tik draugas), tai dabar visada pakybina mano draugę (Susitikus pastumia švelniai ar pan.) ir visada stebi kaip reaguosiu. Matyt tikisi, kad susinervinsiu. O kai aš ką nors pradedu pasakoti savo draugėmis, visada sėdi stačiom ausim ir visada klausosi (dažniausiai sėdi man už nugaros). Ir tai ne pati pastebiu, nes aš niekada nežiūriu kaip jis reaguoja, o draugės pasako. Jūs, vyrai, per daug susireikšminate bendravime su mergina ir galvojate, kad mes tik jus įskaudinti ir tenorime, jeigu jau įsižiūrite tą, kurios jūs nedominate. Imtumėt ir gyventumėt toliau savo gyvenimą. Sugebėkit bendrauti su ta mergina kaip su paprasta drauge arba jeigu jau nesugebate, tai net nestebėkite jos. Tai juokinga. Tarsi mes to nepastebime. Graudi istorija, moterys negailestingos. Slaidai, tavo visos temos tokios. Panašias šnekas visur varinėji. Taip, moterys demonai, o vyrai angelai? Deja, ne viskas juoda ar balta. Dabar žydri zuikeliai turi juodas ausytes. Kokia dar *keiksmažodis* meilė? Kažkoks emo vaikas tykštelėjo, žemę patręšė. Matau tik debilišką meilės suvokimą. Visokie gossip girl, nupęztapapės namų šeimininkės, twilight ir t.t. Visur kažkokia "meilės" sampratą bruka. Meilė su kančia, bla bla bla, pasaulis žiaurus, senelis lietė tave bikinio zonoj ir t.t. Sunervino truputį šita nesąmonė net pamiršau ką čia norėjau pasakyt... Na esmė maždaug du keiksmažodžiai, jungtukas ir pamokslas dėl eminio šūdo.
Pasaulis yra toks koks yra. Ir tikrai ne visada įsimylima tik tą,kuris tavęs niekada nemylės. O jeigu tiesiog nesutampa žmonių nuomonės,charakteriai ir požiūriai,tai jie niekada nebus kartu. Žinau tokią porą,kurie tik ir vadina save pora. Šiaip žiauriai nesutaria,ištisai pykstasi ir pan. Tai kam jiem būt pora,jeigu aiškai matosi,kad vienas kito nemėgsta? Būt kartu tik,kad būt? Ir dabar pats įsivaizduok pasaulį,kur visi sulipę porom. Nuobodu ir pilka. Ir pažvelk tu į tą gyvenimą kitokiom akim. Tikrai jame ne viskas yra taip neteisinga ir žiauru. Tau kartais ne kokia depresija?
; :) va vien už šitą aš tave praspirčiau iš karto : DDD Prie mylinčio vyro, kurio aš nemyliu, reikia nusileisti?? ; D kas per nesąmonė? ir dar dovanų dovanoti? pff. spyrį nebent, kad atsikvošėtų. Tau šito reiktų.
28 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |