Vienišas
64 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
15-16kos cia tau vaikai? As klaseje vyresnis dviem metais, greit 18 svesiu
kitose salyse 15kos veda, dirba ir buna uz save atsakingi, issiskiria su tevais, manau tokiam amziuje pakankamai koses ir hormonu. Aplamai moterys spygauja del visokiu NIEKU. Kodel moterys tiek daug orientuojasi apie seksualuma ir santykius lyg nieko daugiau nera apie ka galvot, tik apie pletkus ir nagu laka. Moterys sunkiau priimi naujienas nei vyrai. Ta prasme politines ir mokslines, kitoms isvis neidomu, nei ju paciu uzpakalis.
Tavo dedukcinis mąstymas stulbinantis Šerlokai Visų pirma pradėkime nuo to, kad gyvename postkomunistiniame rojuje, kuriame tapti savarankišku labai sunku. 15 metų dirbti ir išlaikyti save čia beveik neįmanoma (žinoma, visada yra išimčių). Kodėl? Tai nėra visiškai musulmonų kraštas, be to gyvename lyg ir ne viduramžiais. Žmonės elgiasi taip, kaip yra priimtina jų bendruomenėje, o ar pas mus priimtina turėti šeimą ir ja rūpintis, kai tau tėra 15? Taip, dabar žmonės greičiau auga ir bręsta, bet kai prisimenu save 15.... Buvau vaikas ir tiek, o apie košę galvoje negalėjo būti nė kalbos. Kad ir koks esi protingas savo amžiaus tarpsniui, tu vistiek neturėsi labai plataus akiračio, patirties.Kodėl moterys galvoja apie seksualumą? O ką jos mato aplinkui? Ogi socialinį spaudimą būti gražiai. Net 8 metų mergaitėms gaminamos liemenėlės su pakietinimais, kad krūtys atrodytų didesnės... "Politinės ir mokslinės naujienos"... fuck my ass and call me Suzy... Birzgalai kažkokie. Kokios naujienos? Konkrečiau kalbėk. Nepagrįstas tavo pasipiktinimas. Tebūnie, TU esi protingesnis už savo savo klasiokus ir? Tai suteikia tau teisę juos dergti ir jaustis geresniu? Labai brandu!
Be abejo vaikai. Gali turėti ir 45 metus, bet tai neparodys tavo subrendimo ir požiūrio į kitus. Kas tas amžius? - Tik skaičiai. Kalbi apie kitas šalis, kur veda 15 metų ir dirba? Kiek tų šalių yra? Tik tokios, kuriose ekonomika smarkiai kritus ir tie 15 metų vaikai neturi kur dėtis.
![]() LOL Nu matot, dėl informacinių technologijų, šiuolaikinis 15-metis žino daug daugiau, nors nepasakyčiau to apie lietuvius, nes jaunimėlis mėgsta išgert ir parūkyt, o tai tirpdo jų smegenėles. Bent jau susilaikytų iki 21 metu. Ir šiaip nuo 14-iolikos, jau nebe vaikai, jie berods PAAUGLIAIS vadinasi. O apie technologijas tai turėjau omenyje, kad kitos moterys aplamai(būtu tiksliau išsireikšti) niekuo nesidomi tik pletkais, rūbais, kas ką apkalbėjo, ar mano plaukų sruogelė ne per trumpa ir t.t Va, va tas tinkamas žodis apibūdinti NAIVIOS. ![]() Ar tai, kad merginos nesidomi technologijom vėl iš tavo mokyklinės patirties? Iš vis kas ten per mokykla? Ir kodėl tu 2 metais vyresnis už savo bendraklasius?
Naivus reiškia patiklus, kiek žinau, o ką tu turėjai omeny?
Kas pas mane per mokykla? Dabar eisiu i II(10 klase) gimnazijos, seniau ėjau į vidurine. Ne neismokyklines patirties is mass media ir Kauno gyvenimo. Vyresnis, nes manęs mažo neleido psichine liga serganti motina, va tau ir mano vaikystė. Ta pati turėjau omenyje tik truputį platesne reikšme, kad nemato toliau savo susikurto pasaulėlio. Jas ir lengva įtikinti, kitaip kremų, topshop parduotuvės bankrutuotų. Reik nereik perka visokius niekus, rožinę Nokia už didelią kainą perka, kuri neką geriau už paprastą.
Sveikas atvykęs į planetą vadinama žeme. Malonu, kad supratai kur atsidūrei. Individualumas čia nėra propaguojamas.
Pričiom čia mano motina, ji tikrai daug rūpinosi, o kiek laiko ją pagydžius ji vistiek rūpinosi ir rūpinasi, kai susirgo kaltino svetimus žmonės, o mane nuo jų saugojo, nu aišku nesmagu buvo kai ant sienų rėkdavo. Eilinį kartą neskaičiau ką tu rašai, nes eilinį kartą parašai šlamštą. BET... Kiek pažįstu panelių, nu VISOS normalios, elgiasi normaliai, žino ir savo pareigas, kaip ir vyrai, ir neišsikelia savęs.. Nesuprantu tarp kokių ten baisuoklių tu gyveni(arba tik tu įsivaizduoji, kad tu čia idealus, o visi aplinkui tave blogi? Kad panos turi elgtis būtent taip kaip TU nori, ir ne kitaip?) ar kas čia yra.. Nes aš visas normalias pažįstu, ir jos tikrai geros.
Ir dar vienas dalykas, jos.visos yra lezbietes:
1)labai artimai draugauja su savo drijaugjem, eina i viena vone, buciuojasi, kartais net su vyru taip artimai nedraugauja. 2)kodel moterys nerodo neapykantos kitaij pakraipai, kaip vyrai gejams. Liezbietes, tai tarsi priimta visais amziais. 3) Mazos mergaites draugauja tik su mergaitem, o berniukus ignoruoja, taip daro net paaugles. Pirmiau demesys atitenka moteriai, o ne vyrui. Kalba su vyru, jeigu jos yra kelios ir tai pasaipiai su kontekstu. Viena tik reikalais kalba, kodel jos nerodo tokios silumos kaip sau pacioms. Vadinasi bėda tame, kad moterys bendrauja tarpusavyje nejaučia tokios neapykantos homoseksualams? O jei jau tave ignoruoja, manau bėda tik tavyje. Esi popsistas su nesuvirškinta mizoginija. Nieko naujo čia nepasakei. Aplink mus daug šūdo ir šiknaskylių, na ir kas? Sėdi ir verkšleni. Eik susidegink viešai ar priimk islamą ir augink kupranugarius.
64 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |

As neverkslenu, o skelbiu tiesas.