|
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2013 Rgp 21, 19:13
Manau intelektualai gyvens rojuj,
viduramziais daug vergu tarnavo kazkokiam karaliui
kažin ar priims tave i rojų su tokiom žiniom. :/ Ir šiaip čia gana kvailas argumentas sakyt,kad viduramžiais žmonės nebuvo tokie gabūs.Gabumai ne nuo laikotarpio priklauso,gal viduramžiais žmonės net gabesni buvo,nes galėjo iš nieko padaryt kažką.Dabar kuriamos naujo technologijos,kurių esminė yra internetas,kuris leidžia bet kokiam vargšui nueit į biblioteką ir sužinot viską apie Napoleoną ar Reliatyvumo teoriją.Tai jo,gal dabar žmonės protingesni. Kultūra ir menas buvo labai aukštinama viduramžiais.Bet tai čia irgi.. menas menui nelygu. Toliau,labai mėgsti aukštinti tas technologijos,tai tiesiog atsimink,kad kiekvienas reiškinys turi ir blogąją pusę.Internetas bei pažangios technologijos veda į įvairias socialines fobijas,užsidarymą,virtualų gyvenimą(manau tamsta esi sėkmingas to pavyzdys).Nors kažkaip man atrodo,jog mažai dėmesio yra į tai atkreipiama,man tai čia atrodo labai opi problema. Kitas dalykas,nesuprantu,kas čia gero,kad mažėjo darbo.Kompiuteriai ima pakeisti žmones,mažėja darbo vietų.Tas pats atsitiko 18a. Anglijoje per pramonės perversmą ir tai baigėsi masinais maištais.Šįkart lyg ir pasimokyta iš istorijos,šitas pakeitima vyksta lėtai,kasininkės vis dar iš mėsos ir kaulų.  )) Apskritai dar manau,jog išmaniosio technologijos labai padeda vystytis pop kultūrai,kurios pats tamsta nekenti,bet šita tema išsiplėsiu vėliau. Aš manau, kad vaikai iki 14 metų turėtų mokytis per kompiuterį, kad mokykla netraumuotų vaikystės.
galvojau kaip čia labai išsityčioti iš šito nesąmoningo teiginio,bet neugalvojau,nes nu tiesiog nėra čia ką komentuot. ://
--------------------------------------
-

Slaidas
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunietis
- 1,579.74 Lt
» 2013 Rgp 21, 19:51
O kaip dėl žiaurumo, kiek karų vykdavo, maži vaikai eidavo mokintis kariaut kaip tikri vyrai, jei pasakytum kokiam XII amž. apie save teises ir smurtą, tave žiauriai išjuoktų, o gal net ant laužo padegtų. Ir kokie ten pas juos gabumai buvo, žinojo vienas linksmybes: midus ir mergos daugiau nieko. Buvo daug daugiau žmonių kuriems blogai ir niekam apie tai nerūpėjo. Nu gerai buvo daugiau meninkų, amatininkų, bet tai nėra labai gabu. Gabūs žmonės slėpdavosi, kad jų ant laužo nepadegtų, kurie kažkuom daugiau domėdavosi, nei smurtas, biblija ir santykiai. Buvo daug daugiau vaikų, nereikalingų, nes vyrams nebuvo kur išsikraut t.y xxx svetainės, žurnalai apsaugos priemonių. Galu gale ligos buvo gydomos maldomis, nebuvo nuskausminamų. Viskas kas turi blogąją puse gali būti harmonizuota pvz: pagaminta mašina neteršianti aplinkos, sveikas akims monitorius, modifikuotas maistas padedantis vystitis, tai jau tampa realybe.
Girdėjai apie 3D spausdintuvus(tobulesni atspausdina organus), pakeistas žiurkių zigotos genomas, jos užaugo šviečiančios tamsoje, nes gamina fosforą, bioninės akis ir rankas, google akinius, papildyta realybė ir t.t Tai ir yra magija, apie kurią žmonės taip svajojo visais laikais.
Aišku nesakau yra marozų kurie su išmaniuoju telefonų alų atidarinėja arba skambinėja fyfoms, bet jie yra niekas, tas kas protingesnis, samdo tokius kaip darbo jėgą. Bet yra žmonių tokių kaip mokslininkai, programuotojai(Aš), kurie moka džiaugtis pažanga. Žmonės turi rasti sprendimą visoms problemoms, nes mes gyvename, tam kad kažkada būtų gerai. O kas čia blogo, kad vargšai sužino ką nori, tai yra gerai, visi yra lygūs, visų teisės yra lygios, o jei dar ekonomiškai būtų, tai visai būtų gerai. Kam kažkokiam vadybininkui reikalingi milijonai, jeigu jų neišleidžia, turiu daugiau negu visam gyvenimui, kad nedirbti, perka visokius D&G, Versace, Armani kam to reikia? Modernūs žmonės nedievina prabangos, jie dievina pažangos suteikta laisve, kad tu gali turėti, tą ką turi visi. Pirmiausia reikia nugalėti norą turėti daugiau, nei kitas.
Ir aplamai man tie visi senoviniai pastatai kelia liūdėsi, depresija nežinau man daug gražiau modernių nuosavų namų kvartalas, su žaliuojančia pieva, Šilainiai labai gražūs. Švaru, paprasta, modernu.
-

Blofeld.
- ®espect
-
- Šiauliai
- 2,034.71 Lt
» 2013 Rgp 21, 23:07
Slaidas rašė:Tegu mokosi to univere, studijuoja savo dalyka. O mokykloj turi buti pagrindai. 
Su tokiu požiūriu gyvenime tu žlugsi. Tai jau ir nesistebiu kodėl kūrei tokias ankstesnes temas... 
-
devoted
- Aktyvus dalyvis
-
- 6,284.66 Lt
» 2013 Rgp 21, 23:09
Pacituokime Slaidą "O kaip dėl žiaurumo, kiek karų vykdavo, maži vaikai eidavo mokintis kariaut kaip tikri vyrai, jei pasakytum kokiam XII amž. apie save teises ir smurtą, tave žiauriai išjuoktų, o gal net ant laužo padegtų. Ir kokie ten pas juos gabumai buvo, žinojo vienas linksmybes: midus ir mergos daugiau nieko. Buvo daug daugiau žmonių kuriems blogai ir niekam apie tai nerūpėjo." Kas gi pasikeitė? Na midaus mažiau geriama šiais laikais... Pažanga, pažanga, pažanga... Daugeliu aspektų žmonija regresuoja, o ne tobulėja. Tarkim, imkime Slaiduką kaip pavyzdį. Tikra voverė rate. Ir bėgs jame kol nenudvės.
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2013 Rgp 22, 00:08
aš žinau,kad tu net neskaitai,kas tau rašoma,bet nu tarkim O kaip dėl žiaurumo, kiek karų vykdavo, maži vaikai eidavo mokintis kariaut kaip tikri vyrai
tai,kad ne.Viduramžiais vaikai nekariaudavo. Ir kokie ten pas juos gabumai buvo, žinojo vienas linksmybes: midus ir mergos daugiau nieko.
ir išrastas spausdinimo presas,ir suformuota normali švietimo sistema,ir atisrado vandens malūnai,ir laikrodžiai,ir menas klestėjo.. Gabūs žmonės slėpdavosi, kad jų ant laužo nepadegtų, kurie kažkuom daugiau domėdavosi, nei smurtas, biblija ir santykiai.
tau neatrodo kvaila remtis istoriniais faktais,kai tu jų net nežinai? Žmones degindavo inkvizitoriai.Inkvizija - bažnyčios teismas,skirtas bausti eretikams.Degindavo tuos,kurių menas/isšradimai/pastebėjimai kirsdavosi su Biblijos tiesa. Dabar tu man aiškini,kad gabius žmones degindavo.Tai tipo eretikai tik gabūs žmonės buvo? Da Vinčis negabus ane?Gutenbergas irgi negabus? Buvo daug daugiau vaikų, nereikalingų, nes vyrams nebuvo kur išsikraut t.y xxx svetainės, žurnalai apsaugos priemonių.
buvo apsaugos priemonės,o prostitucija,kaip žinoma,yra seniausia profesija. Galu gale ligos buvo gydomos maldomis, nebuvo nuskausminamų
buvo nuskausminamieji.Po kryžiaus žygių ir gydymas buvo profesionalesnis. Viskas kas turi blogąją puse gali būti harmonizuota pvz: pagaminta mašina neteršianti aplinkos, sveikas akims monitorius, modifikuotas maistas padedantis vystitis, tai jau tampa realybe.
harmonija tai yra pusiausvyra tarp blogo ir gero.Kai yra vien gera - tai nėra harmonija.Mašina neteršianti aplinkos yra brangi,va tau blogoji pusė,beje."Sveikas" monitorius leis vaikam ilgiau no-life'int. visų teisės yra lygios, o jei dar ekonomiškai būtų, tai visai būtų gerai.
tai buvo kažkada visų teisės lygios ir visi turėjo vienodą turtą.Ir buvo labai blogai. Bet yra žmonių tokių kaip mokslininkai, programuotojai(Aš), kurie moka džiaugtis pažanga
Pažanga, pažanga, pažanga... Daugeliu aspektų žmonija regresuoja, o ne tobulėja.
Pafilosofuojant,man kažkaip atrodo,kad mūsų pasaulis gali tobulėti dviem lygiagretėm: techniškai ir dvasiškai. Techninė pažanga yra tikrai puiki,tik gaila,kad žmonės nuo pat viduramžių išliko tokie patys,kartoja tas pačias klaidas,vyksta tie patys karai,tos pačios revoliucijos,ta pati kolonizacija tik kitokio mąsto ir su kitokiais ginklais.Vertybės pasikeičia kas kažkiek laiko,tačiau jos sukasi ratu.Atrodo,kad istorija yra ne laiko juosta,o tiesiog ratas.
-

Slaidas
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunietis
- 1,579.74 Lt
» 2013 Rgp 22, 13:09
Nžn yra daug žmonių pasaulyje, kurie laukia pasaulio pabaigos, nes tik darbas, probelomos. Po kol egzistuoja kancios, pasaulis yra bevertis.
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2013 Rgp 22, 15:53
daug?kiek tas daug?
-
devoted
- Aktyvus dalyvis
-
- 6,284.66 Lt
» 2013 Rgp 24, 01:20
Na aš laukiu, tik ne popsištiškai kaip Slaidas P.S. asmeniškai Slaidui! Jei klausai metalo ir panašaus šūdo, tai nereiškia, kad neesi popsistas!
-

Slaidas
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunietis
- 1,579.74 Lt
» 2013 Rgp 24, 10:03
devoted rašė:Na aš laukiu, tik ne popsištiškai kaip Slaidas P.S. asmeniškai Slaidui! Jei klausai metalo ir panašaus šūdo, tai nereiškia, kad neesi popsistas!
Nu davai apibūdink kas yra popsistas, apibūdink tą popsistą.  Ir tada mes su tavim pakalbėsim.
-
devoted
- Aktyvus dalyvis
-
- 6,284.66 Lt
» 2013 Rgp 26, 01:08
Popsistas - žmogus be savo nuomonės. Dažniausiai kalba apie šūdą, kuriuo pats netiki. Tada su manim šnekėsi? Garrrhhh. Arba turėk didelius papus, arba turėk ką pasakyti. Atkrenti vyre, atkrenti.
-

Slaidas
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunietis
- 1,579.74 Lt
» 2013 Rgp 26, 09:27
devoted rašė:Popsistas - žmogus be savo nuomonės. Dažniausiai kalba apie šūdą, kuriuo pats netiki. Tada su manim šnekėsi? Garrrhhh. Arba turėk didelius papus, arba turėk ką pasakyti. Atkrenti vyre, atkrenti.
Jeigu aš bučiau be nuomonės, tai dirbčiau, kokį lėėvą darbą, eičiau apsikabinęs kokią šušarą, kaip visi kiti ir dar ta imtų iš manęs pinigus, tada prisidirbčiau vaikų ir bučiau eilinis valstybės vergas, kuris dirba pirmą pasitaikiusį darbą, bet aš neleidžiu niekam keist mano nuomonės. N-18 Pažymėk tekstą esantį skliaustuose, kad jį pamatytum{ Dideli papai nėra labai gražūs(bent jau man), bet ir maži nepatinka, man patinka normalūs ~34C dydžio, su kišančiais speniais. Visi galvoja, kad belekokio dydžio tai gražūs labai, manęs nejaudina rutuliai, mane jaudina PAPAI Jennifer White, gražesni negu Cassanda Calogera} Aš nekalbu šūdo, aš kalbu teisingai, mano nuomonė šiais klausimais yra vienintėlė teisinga, kiekvienas žmogus iš prigimties nori ir turi teisę veikti, ką širdis nori, kol tai nepažeidžia kitų žmonių laisvės. Darbas yra blogai, nes tai yra žmonių išnaudojimas, kai žmogus daro tai ko nenori, jis netenka savo vertės ir gyvenimo prasmės, vėnintėlis teisingas kelias yra vartojimas, žmogaus gyvenimas turi būti, kaip žaidimas, pramoga, žmogus turi vartoti, o ne dirbti. Tai yra įmanoma padaryti, tik žmonės turi priimti, savo prigimtį ir to siekti, o tai pasiekti gali tik technologijos ir pažanga. Jeigu tu darai ko nenori ir net negalvoji, kaip pasipriešinti, tu nesi protingas, bet esi dirbantis sabaka neturintis savo gyvenimo, tie kurie nenori būti laimingi, turi būti gydomi per prievartą, nes tai yra liga. Tai, kad pamąstyk.
-

Tėja
- Dalyvis
-
- 2,009.41 Lt
» 2013 Rgp 26, 10:13
Ar tu suvoki, ką pats rašai? Jei žmonės nebūtų dirbę, tai šiandien technologijų nebūtų. Iš vis nesuvokiu, kas tau įskiepijo, kad darbas tai blogis. Darbas yra būtinybė. Už uždirbtus pinigus nusiperki valgyt, apsirengt, vėliau pasistatai ar nusiperki namą. Tiesa, čia labai tradicinis vaizdelis, kurį papasakojau. O kiek iš tavo atsakymų supratau tai mokykloje turėtume mokytis tik reikalingus dalykus (kad ir kokius tu minėjai), o vėliau laukt kol kas nors duos pinigus, kad galėtume pramogaut. Nu čia iš fantastikos srities. Iš tikro.
-

Slaidas
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunietis
- 1,579.74 Lt
» 2013 Rgp 26, 11:00
Tėja rašė:Ar tu suvoki, ką pats rašai? Jei žmonės nebūtų dirbę, tai šiandien technologijų nebūtų. Iš vis nesuvokiu, kas tau įskiepijo, kad darbas tai blogis. Darbas yra būtinybė. Už uždirbtus pinigus nusiperki valgyt, apsirengt, vėliau pasistatai ar nusiperki namą. Tiesa, čia labai tradicinis vaizdelis, kurį papasakojau. O kiek iš tavo atsakymų supratau tai mokykloje turėtume mokytis tik reikalingus dalykus (kad ir kokius tu minėjai), o vėliau laukt kol kas nors duos pinigus, kad galėtume pramogaut. Nu čia iš fantastikos srities. Iš tikro.
Jei žmonės būtų lavinęsi iš pat pradžių, tai mes jau dabar būtumę sukūrę tobulą visuomenę. Taip darbas buvo būtinas, bet darosi vis mažiau, nes artėjame link tikslo. Žmonės tam ir dirba, vargsta, kad ateities kartos galėtų būt laimingos, kitu atvėju, jei gyvename tam, kad dirbtume pasaulis išvis nevertas egzistuoti. Pasaulis turi sprogt vos suverkus nekaltam vaikui, o ką jau kalbėt apie viso pasaulio žiaurumus ir liūdesį. Žmonės turi daryt, tai kas yra su meile, o ne prievarta. Dabar nieko nebus, jeigu nedirbsim, bet reikia dirbti tik tai, kas būtiniausia, kad galėtume grečiau pasiekti savo tikslą ir dirbti, tai kas mums patinka.
-
devoted
- Aktyvus dalyvis
-
- 6,284.66 Lt
» 2013 Rgp 26, 12:40
Slaidas rašė: ... kiekvienas žmogus iš prigimties nori ir turi teisę veikti, ką širdis nori, kol tai nepažeidžia kitų žmonių laisvės. Darbas yra blogai, nes tai yra žmonių išnaudojimas, kai žmogus daro tai ko nenori, jis netenka savo vertės ir gyvenimo prasmės.
Vieninteliai tavo žodžiai su kuriais sutinku. Bet pati darbo koncepcija - veikla, kuri būtina, kad išgyventume. Tai mūsų psichologijoje, kiekvienoje ląstelėje. Ar tai medžioklė kaip senais smagiais laikais, ar lakstymas su pigiu kostiumu ir šiknų laižymas. Kartais žmonės daro tai, kas būtina,kad išgyventų. Negalima jų užtai kaltinti. Vienintelė išeitis vartojimas. VARTOJIMAS. VARTOJIMAS? Pažiūrėk, visas vakarų šalių gyvenimas pagrįstas vartojimo modeliu. Ir jis atnešė visus tuos dalykus, kuriuos peiki. Paleistuvavimą, smurtą, justą bėberį... Jungtinės Amerikos valstijos puikus pavyzdys. Daugiausiai nutukusių žmonių visame pasaulyje. Vartojimas nėra atsakymas. Vartotojiška kultūra didina individų ego ir kelių išskirtinių žmonių turtus. O dėl šneku apie papus... Ar suvoki ironiją, sarkazmą ? Kartais man atrodo, kad tavo mąstymo kokybė prilygsta 8-10 metų vaiko. Ir dar... "Dideli papai nėra labai gražūs(bent jau man), bet ir maži nepatinka, man patinka normalūs ~34C dydžio, su kišančiais speniais. Visi galvoja, kad belekokio dydžio tai gražūs labai, manęs nejaudina rutuliai, mane jaudina PAPAI Jennifer White, gražesni negu Cassanda Caloger" Kodėl vyriškos lyties padaras išmano apie liemenėlių dydžius? Gal turi riebias vyriškas krūtis? Be to, tavo minimos pavardės man nieko nesako.
-

Slaidas
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunietis
- 1,579.74 Lt
» 2013 Rgp 26, 12:58
devoted rašė: Vieninteliai tavo žodžiai su kuriais sutinku. Bet pati darbo koncepcija - veikla, kuri būtina, kad išgyventume. Tai mūsų psichologijoje, kiekvienoje ląstelėje. Ar tai medžioklė kaip senais smagiais laikais, ar lakstymas su pigiu kostiumu ir šiknų laižymas. Kartais žmonės daro tai, kas būtina,kad išgyventų. Negalima jų užtai kaltinti. Vienintelė išeitis vartojimas. VARTOJIMAS. VARTOJIMAS? Pažiūrėk, visas vakarų šalių gyvenimas pagrįstas vartojimo modeliu. Ir jis atnešė visus tuos dalykus, kuriuos peiki. Paleistuvavimą, smurtą, justą bėberį... Jungtinės Amerikos valstijos puikus pavyzdys. Daugiausiai nutukusių žmonių visame pasaulyje. Vartojimas nėra atsakymas. Vartotojiška kultūra didina individų ego ir kelių išskirtinių žmonių turtus. O dėl šneku apie papus... Ar suvoki ironiją, sarkazmą ? Kartais man atrodo, kad tavo mąstymo kokybė prilygsta 8-10 metų vaiko. Ir dar... "Dideli papai nėra labai gražūs(bent jau man), bet ir maži nepatinka, man patinka normalūs ~34C dydžio, su kišančiais speniais. Visi galvoja, kad belekokio dydžio tai gražūs labai, manęs nejaudina rutuliai, mane jaudina PAPAI Jennifer White, gražesni negu Cassanda Caloger" Kodėl vyriškos lyties padaras išmano apie liemenėlių dydžius? Gal turi riebias vyriškas krūtis? Be to, tavo minimos pavardės man nieko nesako.
Taip suvokiu sarkazmą, bet norėjau pakalbėt kodėl visi vyrai mėgsta didelius, o kam tu atidengei tekstą, taigi čia gal mažų vaikų ateina? Ne neturiu vyriškų papų, dėja esu perdžiūvęs bičas, kad ir kiek valgau ar sportuoju masės nepriaugu. Aš tiesiog pažiūrėjau į boobpedia ir pasakiau dydžius.
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai
|
|
|