Tempimo pratimai, Špagatas
71 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Aš tai špagatą šiandien mokykloj per matematikos pamoką padariau, šiaip visi galvojo kad man čia netyčia išėjo bet aš kokias 2 savaites dariau tempimo pratimus ir panašiai ir padariau. Šiaip visos klasiokės klausinėjo kaip aš taip greitai padariau ir aš pati galvoju ar įmanoma taip greitai išmokti?
Negaliu pakęst visų tų tampymo pratimėlių, špagatų, virvučių, ir taip toliau. Esu tragiškai nelanksti, neturiu tamprių raisčių, ir todėl man nerealiai skauda, kai tampaus. Neretai ir iki ašarų priveda.
![]() Buvo mokykloj aerobikos šokių konkursas, tai aš šokau. Klasiokė (lankiusi tokius šokius 10 metų) statė mūsų šokį ir 'vadovavo', tai liepė tampytis smarkiai. Tai tada jau nedaug trūko, kokių 10 cm iki žemės visiškai ištiestom kojom. Bet dabar tai jau kai nesitampau, vėl baisiai daug trūksta.
Man irgi tas, kad aš baisiai nelanksti. ;/ Man tai Dievulis nedavė lanktaus kūno, bet aš labai tampausi, be to dar šokius lankau, tai padarau aš tą špagatą nesunkiai.
Aš tokia esu, kad ramiai pabūt negaliu, pamatytumėt mane namuose, amžiais koja kur nors ant spinteles ir tampaus visaip, nu kaip tik sumastau. Lipu laiptais ir keliu kojas iki galvos, nu visaaaip ![]()
71 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |