Mama iš interneto atspausdino kažkokius specialius Beitso ir Helmholco pratimus akims, tai gal padės.. Nors šiaip nelabai tikiu.
Va, radau internete: http://www.ayurveda.lt/naujienos/51-apie-akis-ir-regjim
Davai pabandykit ir jūs. Viską perskaičiau, bet šiaip kai kurie yra daugiau nei nelogiški. Tie įsipareigojimai akims ar pan tai mano nuomone yra visiška nesąmonė. Nu kad ir kaip ten yra, žinau kad savo priešiško nusiteikimo nepakeisiu, taigi - vargu ar man padės. Bet tikrai, žinau kad esu kategoriška ir pan bet kai kurie pratimai - tai kaip silpnapročio sugalvoti ir netyčią į ne tą temą įdėti. Kaip meškos lingavimai tie gali padėt? Arba tis-keturis kartus dienoj tą soliarizaciją reik daryt.. Pasijausčiau kaip visiška debilė, atsistoji kaip silpnaprotė prieš saulę, sukinėjiesi 100 kartų ir kalbi kažkokias idiotiškas mantras ''aš myliu savo akis, jos man tarnaus visą gyvenimą, ar prisižadu kiekvieną valandą daryti pratimus ir pan.'' Neapkenčiu tokių dalykų, juo labiau kad kiti tau aiškina kad reik pabandyt, kodėl tokia nusistačius ir pan.
TrumparegystėPas mane irgi trumparegystė, tik nežinau įgimta ar ne
![]() ![]() ![]() ![]() Ėjau tikrintis pas daktarę vasaros pradžioj. Viena akis buvo 0,7 kita 0,6. Turėjau eiti pas okulistą, bet taip ir nenuėjau. Susigadinau akis, kai kiti viską mato geriausiai, man jau liejasi vaizdas. Dabar iš viso mažinu laiką prie kompiuterio, stengiuosi sedėti kuo mažiau.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |