Diskusijos Grožis ir sveikata

Trumparegystė

Vartotojo avataras

Vanilla.

Įsijaučiantis

236.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 01, 13:40

Aš esu trumparegė.Nešioju ir lęšius ir akinius.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 01, 19:55

rausvas_katinėlis rašė:dirgina akis, akys sausėja, gali būt toks jausmas, kad lyg pripiltos smėlio :-)

Tai reik dirbtinių ašarų nusipirkt optikoj. Iš tikro padeda, ir jas ir rekomenduojama lašinti kai ilgą laiką nešioji linzes. Tie lašiukai (bent man) tai kažkaip atrodo ir pačią linzę prilaiko, nes atrodo kad tvirčiau, ir dar kai tik ką įsidedi, reik kartais pamiksėt, o kartais ir ilgai pamirksėt, o kai užsilašini tai iškart gerai. :up:

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 13, 20:35

trumparegė,nenešioju nieko.

Vartotojo avataras

rausvas.katinėlis

Aktyvus dalyvis

9,634.98 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 14, 23:01

ai, aš tai toliaregė. Jei tik toliau nuo lentos, tai griūk negyvas... tenka nusirašinėt nuo draugių. Su trulais tai išvis bėda bėdelė ;/

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 15, 13:57

Pas mane regėjimas silpnas. Bet jau pripratau.
Gal kas žino, koks yra blogiausias regėjimas, kai leidžia dar vairuoti? Nes man reik medicininės pažymos, o pas mane -4.. Visi sako, kad teisėse bus parašyta, jog vairuoti su akiniais, o aš bijau kad tos pažymos išvis neduos ir tada p*dc. Tai va, gal kas žino?

Vartotojo avataras

broksas

Apšilinėjantis

1,271.03 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 15, 14:38

rausvas_katinėlis rašė:ai, aš tai toliaregė. Jei tik toliau nuo lentos, tai griūk negyvas... tenka nusirašinėt nuo draugių. Su trulais tai išvis bėda bėdelė ;/

Jei tu į tolį nematai, tai tu trumparegė, o ne toliaregė...

Vartotojo avataras

NeverAgain

Patyręs forumietis

Kažkur toli

724.87 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 15, 16:18

Gan gerai matau, bet šiaip trumparege :D Kai toli nuo lentos sėdžiu akinius užsidedu, o šiaip tai nenešioju :)

Vartotojo avataras

cloudmaker

Aktyvus dalyvis

930.65 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 15, 16:33

Nuo antros klasės nešioju akinius. Kadangi tėtis trumparegis, tai ir man jo genų kliuvo :D šiaip kokioj septintoj klasėj sustojo progresavimas ir dabar jau ilgus metus nešioju to paties stiprumo akinius :)

Vartotojo avataras

Samer

Patyręs forumietis

897.20 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 15, 16:57

MuOn rašė:Pas mane regėjimas silpnas. Bet jau pripratau.
Gal kas žino, koks yra blogiausias regėjimas, kai leidžia dar vairuoti? Nes man reik medicininės pažymos, o pas mane -4.. Visi sako, kad teisėse bus parašyta, jog vairuoti su akiniais, o aš bijau kad tos pažymos išvis neduos ir tada p*dc. Tai va, gal kas žino?

Bus parašyta kad turi su akiniais vairuot.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 15, 17:36

Nežinau bet sesės 3,5, ir jai pasakė kad drąsiai gali vairuot. Manau, kad svarbu kad su akiniais, vistiek su jais matysi vienetą ar kiek panašiai. Viena mano giminėj -7 turi, ir man atrodo kad vairuoja. Bet negarantuoju šito.

Vartotojo avataras

rausvas.katinėlis

Aktyvus dalyvis

9,634.98 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 15, 19:24

broksas rašė:Jei tu į tolį nematai, tai tu trumparegė, o ne toliaregė...

o siaubi, viena rašau, kitą galvoju :D :D
perdon :ooops:

dėl medicininės pažymos, ramiaks, gi gausi : -)

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 16, 15:51

Pukuse rašė:Nežinau bet sesės 3,5, ir jai pasakė kad drąsiai gali vairuot. Manau, kad svarbu kad su akiniais, vistiek su jais matysi vienetą ar kiek panašiai. Viena mano giminėj -7 turi, ir man atrodo kad vairuoja. Bet negarantuoju šito.

Jei 3,5 tada gerai.
Žinojau, kad turėtų leisti, bet vistiek kažkiek bijojau.

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 16, 20:57

Šūūdas. Viena akis 0.5 kita 0.6.
Ahh.
Rytoj važiuosiu pas okulistą.
Reiks akinius nešiot :ooops:
O man jie taip netinka..

Kas nešiojat akinius, juk buvot pas okulistą, tai ką ten daro?
Na žinau kad akis tikrina, bet kaip?
Trputį bijau : DD
Paskutinį kartą redagavo Nyan. 2010 Rgs 16, 21:18. Iš viso redaguota 4 kartus.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 16, 22:34

Nebijok, tikrai nieko baisaus (aišku nežinia dar pas kokią okulistę pakliūsi ; D). Tai va, ten pasodina į tokią kėdę, ir jei naujesnės technologijos tai ant sienos būna užkabintas toks ekranėlis, ir ten vienokio - ar didesnio ar mažesnio dydžio raidės būna. Ir tau sako kurią eilutę sakyt, o tu vardini, ir jeinematai tai ir sakai nematau. O jei senesnės technologijos tai būna toks lapas įrėmintas pakabintas, ir ten jau stacionariai tas kabo. Nu žodžiu, bet esmė ta pati - reiks vardint raides. Tada jei pavargusios akys bus - tai išplės vyzdžius (užlašins lašiukus, replėm nesinaudos ; D) ir po kokiu 10-15min ir vėl patikrins. Tada uždės tokius akinukus, į kuriuos galima įdėt įvairius stikliukus, ir tau kiekvienai akiai pritaikys juos, kad gerai matytum. Nu o tu vardinsi tas raides visą laik, kad gydytoja žinotų su kokiais stikliukais tau geriau ir pan. Šiaip tikrai nieko ten baisaus, mano tai dar okulistė labai faina tai išvis man 0 emocijų ten eit. ; DD Dar gali patikrin tokiu aparatu akis, reiks tiesiog žiūrėt į tokį taškiuką ir jis tai išsilies, tai išryškės. (nu tau ten viską paaiškins) Tada palieki užsakymą tų stikliukų, jei turi tai palieki ir rėmelėį keliom dienom (jei neturi išsirenki naują) ir tada tau įdeda, po kelių dienų ateini ir pasiemi, ir viskas. ; D Pinigus tai iš karto reik mokėt.

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 17, 16:50

Tikrai dėl 0.5 ir 0.6 nereikės akinių visada nešiot, tik į telika ir lenta. Kitur tikrai ne, dėl tokio silpnumo nelabai duoda dar nešiot akinių.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių