TrumparegystėĮgimta trumpariagystė pas mane. :> -4,25 ir -4,5. Nešioju akinius, bet kažkada nroėjau lęšių... kai tik įsidėjau, iš kart nusprendžiau, kad matyt, kad niekada nenešiosiu lęšių, jau geriau operaciją pasidarysiu (nros labai prieštaringų nuomonių, pastebėjau, sulaukė O_x ), bet savo akių lęšiais nekankinsiu ir tikrai nevaikščiosiu ašarotom akim amžinai.;D
Aš irgi esu trumparegė. Bet pas mane neįgimta, tiesiog per daug anksčiau sėdėjau prie teliko ir kompiuterio, tai štai ir pasekmės.
Mano rega: viena akis -3, kita - 3,5. Nu čia šiaip tai yra labai blogas regėjimas, todėl kad aš net autobuso numerio nematau stotelėj stovėdama iš toli, mane nervina. Kai būsiu 18 metų darysiuos tą operaciją su lazerias. O linzių neturiu ir nenoriu turėti, nes man šlykštu jas įdėdinėti ir išiminėti, be to brangios, ir jas dažnai riekia keisti, geriau akiniai. Be to: man jie tinka ![]() O aš tai toliaregė.
![]() Dija ir toliaregiams kartais reikia akinių...
na aš trumparegė, didžiulis vargas... nevaikštau su akiniais visą laiką, jie man diskomfortą sukelia, deduosi,kai reikia įmatyti kokio mikriuko numerį arba mokykloje arba kine galvojau apie tą operaciją, bet jau nuvijau tas mintis. tai nėra senas dalykas ir mes nežinom, kad bus po kokių 20 metų po to operacijos padarymo, gal akys išvarvės.. nėra ilgalaikių tyrimų‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

![Wink ;]](http://linksmas.net/images/smilies/wink.gif)