TrumparegystėĮgimta trumpariagystė pas mane. :> -4,25 ir -4,5. Nešioju akinius, bet kažkada nroėjau lęšių... kai tik įsidėjau, iš kart nusprendžiau, kad matyt, kad niekada nenešiosiu lęšių, jau geriau operaciją pasidarysiu (nros labai prieštaringų nuomonių, pastebėjau, sulaukė O_x ), bet savo akių lęšiais nekankinsiu ir tikrai nevaikščiosiu ašarotom akim amžinai.;D
Aš irgi esu trumparegė. Bet pas mane neįgimta, tiesiog per daug anksčiau sėdėjau prie teliko ir kompiuterio, tai štai ir pasekmės.
Mano rega: viena akis -3, kita - 3,5. Nu čia šiaip tai yra labai blogas regėjimas, todėl kad aš net autobuso numerio nematau stotelėj stovėdama iš toli, mane nervina. Kai būsiu 18 metų darysiuos tą operaciją su lazerias. O linzių neturiu ir nenoriu turėti, nes man šlykštu jas įdėdinėti ir išiminėti, be to brangios, ir jas dažnai riekia keisti, geriau akiniai. Be to: man jie tinka ![]() O aš tai toliaregė.
![]() ![]() Dija ir toliaregiams kartais reikia akinių...
na aš trumparegė, didžiulis vargas... nevaikštau su akiniais visą laiką, jie man diskomfortą sukelia, deduosi,kai reikia įmatyti kokio mikriuko numerį arba mokykloje ![]() ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |