Kabėsas kai prisimenu tai belekaip nenorejau, galu gale pas mane ten nedaug ka reikejo taisyt, bet vistiek paskui tipo viena beda po kitos, tai ten nelygiai, tai sakandis negeras...
![]() ![]()
as jau du metus be breketu, tai viskas ok, tik beda tame, kad tingejau taisyt iki galo, t.y. nesiot plokstele po breketu, tai bisk sakandis netaisyklingas;d ![]() ![]() ![]() Pati dabar nešioju.
Visai neskauda, tik kai pirmus kartus kai veržė buvo labai nemalonu... Aš jau pranešiojau metus. Po dar vienerių metų turėtų nuimti... Ehhh... o po to turėsiu ''kankintis'' su plokštele.. Bet užtat bus gražūs ir tiesūs dantys. Vėliau dar labai norėčiau išsibalinti dantis, kad pasiekti tobulą rezultatą.. ;}} Aš nešioju plokštelę, nes mama sako kad briketai per brangu. Tačiau, neseniai dantistas pasakė kad reikės traukti dantį, ir tas tarpas tik per puse metų išnyks ir bus tiesūs dantys. Tai norėčiau pasiteiraut, ar kam buvo pan. su dantų traukimu? Ką sakė aplinkiniai? Nes aš labai bijau, kad draugai nesišaipytų iš mano skylės.
![]() Nešioju
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deda man ir gumytes, bet ne ant kiekvieno danties kitą spalvą, visada deduosi mėlynas (na, dar tik du kartus teko rinktis) Taip pat ant elastinio lanko pas mane yra ir spyruoklė (kad praplėstų tarpą, nes mano dešinioji iltis atsikišus ir ją reikia nuleisti ). Niekada nepamiršiu kai pirmą kartą atėjau pas savo ortodontę (ta kuri man breketus uždėjo) sako sėsk. atsisėdau, išsižiojau. ji su tuo veidrodėliu žiūrinėja ir vardina kažkokius sutrikimus, o seselė visą puslapį prirašė ![]() nu aš galiu pasakyt, kad tikrai verta dėtis. šiom dienom čia tikrai nėra kažkoks išskirtinumas, kas antras žmogus su breketais vaikšto. kol aš buvau užsidėjus nė vieno pašaipaus žodžio nesu išgirdus. o ir tie du metai nepastebimai praėjo ir dabar galiu džiaugtis tobula šypsena. o dėl skausmo tai patikėkit pakentėt galima:)
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |