Diskusijos Grožis ir sveikata

Kabės

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2010 Vas 20, 20:33

tai gali būt, man šiaip buvo laaabai atsikišę keturi priekiniai dantys, kiti visai normaliai, bet sąkandis išvis baisus, tai pirma tvarkė priekinius dantukus, nes nebūtų išėję plokštelės pritaikyt matyt;d

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Optimist

Dalyvis

1,866.34 Lt

Standartinė » 2010 Kov 11, 17:45

Na man reikėtų, bet neilgam.
Na, nėra ten jau taip blogai. Keli pakrypę.

Vartotojo avataras

Shyma

Dalyvis

Šiauliai

700.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 11, 18:19

Nu man tai dabar viršutinius breketai tvarko, o pabaigoj, kai nuims, duos į apačią ir į viršų po plokštelę. Viršuj, kaip visad (kad dantys nepareitų į ankstesnę padėtį), o apačioj, kad žandikaulį į priekį stumtelėtų :)

Vartotojo avataras

Bett'

Dalyvis

Vilnius

3,205.03 Lt

Standartinė » 2010 Kov 11, 22:04

Šiandien buvau pas ortodontę, pareguliavo breketus ir uždėjo gumytes! ! Pasidariau žalia + mėlyna. Kietai atrodo :D

Vartotojo avataras

Uoga.*

Aktyvus dalyvis

6,454.03 Lt

Standartinė » 2010 Kov 12, 08:27

O įdomu galim tas gumytes keisti?

Vartotojo avataras

Gallenone

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

3,440.28 Lt

Standartinė » 2010 Kov 12, 19:39

Aš tai prieš kelis metus nešiojau plokštelę, bet ji nieko nepadėjo, tai tikriausiai šiais metais dės breketus ir viršuj, ir apačioj, nes jau praeitais metais kai buvau pas ortodontę sakė, kad reikės. Labai nenoriu, bet grožis reikalauja aukų.. Ir mama sako "Jei nori holivudinės šypsenos, turėsi nešioti breketus". : DD

Vartotojo avataras

Bett'

Dalyvis

Vilnius

3,205.03 Lt

Standartinė » 2010 Kov 13, 16:11

Uoga.* rašė:O įdomu galim tas gumytes keisti?

Sakė, už mėnėsio vėl kai ateisiu, vėl nuims ir vėl dės naujas (tai ir spalvos naujos). Nes man tai ir tą vielutę visą keičia.

Vartotojo avataras

Foxas21

Forumo gyventojas

Jonava

15,251.29 Lt

Standartinė » 2010 Kov 14, 20:54

Zekit kam tos gumytes reikalingos ? Man tai skaudejo kai jas uzdejo :D, paskiau pameciau jas :D

Vartotojo avataras

magfi

Aktyvus dalyvis

13,161.03 Lt

Standartinė » 2010 Kov 15, 19:17

Foxas21 rašė:Zekit kam tos gumytes reikalingos ? Man tai skaudejo kai jas uzdejo :D, paskiau pameciau jas :D

Gal ką ne taip supratai. Nemanau kad tas gumytes galima pamest, na bent jau aš tai nesu pametus ;D. Ir ne nuo jų gal skauda, turbūt šiaip suveržė breketus ;]. O kam jos reikalingos, tai tiksliai nežinau, manau kad ten tas geležiukas į dantis nesitrintu ar į dar ką ;D.

Man gumytes keičia kiekvieną apsilankymą ir klausia kokios spalvos noriu. Jau beveik visas išbandžius ;}.

ruta114

Lankytojas

82.12 Lt

Standartinė » 2010 Kov 15, 21:24

:) noreciau paklausti (man kabes uzdejo pries savaite) skaiciau kad kitoms kabes reikia nesioti kelis metus man sake kad man reikes tik puse metu. Kiek laiko jums reikes nesiot? :)

Vartotojo avataras

Geema_*

Įsijaučiantis

Mazeikiai

4,631.50 Lt

Standartinė » 2010 Kov 16, 14:20

Nėra mano dantys jau labai ten tiesūs, na bet nesiskundžiu, viskas normaliai. Man tai asmeniškai briketai yra negražu. Dėdė pasakojo, kad Ispanijoj, ten beveik kiekviena pana jas nešioja, nes tai ten labai madinga. : DD

Vartotojo avataras

Bett'

Dalyvis

Vilnius

3,205.03 Lt

Standartinė » 2010 Kov 16, 15:05

ruta114 rašė::) noreciau paklausti (man kabes uzdejo pries savaite) skaiciau kad kitoms kabes reikia nesioti kelis metus man sake kad man reikes tik puse metu. Kiek laiko jums reikes nesiot? :)

Oho, negali būt kad tik pusmetį, na galbūt :) Jau metai sakyčiau gan trumpai/
Man tai sakė bent 3 metus reikės TIKRAI. Pas mane tai viršuj dantį išrovė (nes vienintelis pieninis, kurio vietoje niekada nebeužaugs nuolatinis, nes nėra užuomazgos. Nu ir žodžiu jis kažkada (tas pieninis) būtų iškritęs (gal už 2 metų, o gal už 5), bet kai šypsausi vistiek tarpas labai negražus matosi, išrautojo vietoje). Tai va, tai man tas tarpas, ji sutrauks, nu ir šiaip dantys. Nėra siaubingi, bet ir gražiai lygūs nėra. Reikia, reika. O man asmeniškai breketai gražu :)

Foxas21 rašė:Zekit kam tos gumytes reikalingos ? Man tai skaudejo kai jas uzdejo :D, paskiau pameciau jas :D

Apie kokias gumytes kalbi? Gal kalbi apie tas, kur į dantų tarpus įdeda, prieš uždedant breketus?
Arba dar gal tokios gumytės kur abu , viršutinį ir apatinį, žandikaulius sukabina, nakčiai, kad neprasižiotum, artais kandimas būtų.

Vartotojo avataras

Joot

Lankytojas

Vilnius

280.08 Lt

Standartinė » 2010 Kov 18, 13:17

kabės gėris,man labai gražu asmeniškai ; }

Vartotojo avataras

Boogie.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

14,544.26 Lt

Standartinė » 2010 Kov 18, 16:02

Buvau pas dantistę neseniai.. ir tas gėris man kainuos apie 8000 :kill:
Tėvai nežino ką daryti.

Vartotojo avataras

SoOf.^

®espect

Kaunas

5,539.04 Lt

Standartinė » 2010 Kov 18, 16:09

OHO..
Tai gal čia kokios labai mandros..? Nes šiaip kiek girdėjau, pagrinde visi apie 3000LT moka.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių