KabėsAš tai prieš kelis metus nešiojau plokštelę, bet ji nieko nepadėjo, tai tikriausiai šiais metais dės breketus ir viršuj, ir apačioj, nes jau praeitais metais kai buvau pas ortodontę sakė, kad reikės. Labai nenoriu, bet grožis reikalauja aukų.. Ir mama sako "Jei nori holivudinės šypsenos, turėsi nešioti breketus". : DD
Gal ką ne taip supratai. Nemanau kad tas gumytes galima pamest, na bent jau aš tai nesu pametus ![]() ![]() ![]() Man gumytes keičia kiekvieną apsilankymą ir klausia kokios spalvos noriu. Jau beveik visas išbandžius ;}.
Oho, negali būt kad tik pusmetį, na galbūt ![]() Man tai sakė bent 3 metus reikės TIKRAI. Pas mane tai viršuj dantį išrovė (nes vienintelis pieninis, kurio vietoje niekada nebeužaugs nuolatinis, nes nėra užuomazgos. Nu ir žodžiu jis kažkada (tas pieninis) būtų iškritęs (gal už 2 metų, o gal už 5), bet kai šypsausi vistiek tarpas labai negražus matosi, išrautojo vietoje). Tai va, tai man tas tarpas, ji sutrauks, nu ir šiaip dantys. Nėra siaubingi, bet ir gražiai lygūs nėra. Reikia, reika. O man asmeniškai breketai gražu ![]()
Apie kokias gumytes kalbi? Gal kalbi apie tas, kur į dantų tarpus įdeda, prieš uždedant breketus? Arba dar gal tokios gumytės kur abu , viršutinį ir apatinį, žandikaulius sukabina, nakčiai, kad neprasižiotum, artais kandimas būtų. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |