Diskusijos Grožis ir sveikata

Kabės

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2010 Gru 02, 16:51

Mano dantys kreivoki, bet manau tik plokštelės užtenktų. Tik va nesupranta to dantistė, ir nededa man. :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 04, 17:04

kitų metų gale jau tikrai dės. Seniau gražu buvo, o dabar tai negaliu kaip nelaukiu, dar priedo 2,5 metų reiks nešiot...
Paskutinį kartą redagavo Camilė. 2010 Gru 11, 12:09. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Evajodi

Įsijaučiantis

Liverpool

1,263.59 Lt

Standartinė » 2010 Gru 05, 13:42

Nereikejo man kabiu nesiot ir tikriausiai nereikes. :) Bet va mano drauge irgi zada nesiot kabes tai vaje kaip ju nesulaukia. :) (as vietoj jos turbut labiausiai laukciau kai juos nuimtu, kokie grazus dantukai butu tada) :)

M*Valerie

Apšilinėjantis

1,215.05 Lt

Standartinė » 2010 Gru 08, 21:23

as kai prisimenu tai belekaip nenorejau, galu gale pas mane ten nedaug ka reikejo taisyt, bet vistiek paskui tipo viena beda po kitos, tai ten nelygiai, tai sakandis negeras... xDD o siaip tai jau po dvieju o gal net ir vieno menesio juos nuims... (happy) siaip del ju veliau nelabai sielojausi,pripratau, viskas normoj atrode, o vos tik juos uzdejo tai momentaliai per savaite viskas issilygino, tik sako paskui reikia kad iprastu savo vietoj but. tik nzn mitas ar ne kad paskui nuemus viskas vel bando i savas vezes stotis... xD

Vartotojo avataras

Tina

Forumo gyventojas

Kretinga

55,811.32 Lt

Standartinė » 2010 Gru 08, 23:11

o man 28 nuims :crazy:

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2010 Gru 09, 12:26

M*Valerie rašė:as kai prisimenu tai belekaip nenorejau, galu gale pas mane ten nedaug ka reikejo taisyt, bet vistiek paskui tipo viena beda po kitos, tai ten nelygiai, tai sakandis negeras... xDD o siaip tai jau po dvieju o gal net ir vieno menesio juos nuims... (happy) siaip del ju veliau nelabai sielojausi,pripratau, viskas normoj atrode, o vos tik juos uzdejo tai momentaliai per savaite viskas issilygino, tik sako paskui reikia kad iprastu savo vietoj but. tik nzn mitas ar ne kad paskui nuemus viskas vel bando i savas vezes stotis... xD

as jau du metus be breketu, tai viskas ok, tik beda tame, kad tingejau taisyt iki galo, t.y. nesiot plokstele po breketu, tai bisk sakandis netaisyklingas;d

Vartotojo avataras

Milkyfriday

®espect

Vilnius

14,581.76 Lt

Standartinė » 2010 Gru 10, 23:18

fjuu kaip nenorėčiau dabar
kaip bučiuotis?!

M*Valerie

Apšilinėjantis

1,215.05 Lt

Standartinė » 2010 Gru 11, 10:37

xDD nu as manau kad kabes tikrai netrugdytu buciuotis ir t.t nes ne kiekvienam yra tokia sudetinga situacija kad tarkim zandikaulis i prieki atsikises ar sejlejas (nors fui is tikro) ir t.t., galu gale zmogui jei patinki tai patinki toks koks esi ir jam tai problemu nesukels :D :up:

Vartotojo avataras

Meow***

Dalyvis

Vilnius.

2,451.03 Lt

Standartinė » 2010 Gru 29, 00:26

Pati dabar nešioju.
Visai neskauda, tik kai pirmus kartus kai veržė buvo labai nemalonu...
Aš jau pranešiojau metus. Po dar vienerių metų turėtų nuimti... Ehhh... o po to turėsiu ''kankintis'' su plokštele.. Bet užtat bus gražūs ir tiesūs dantys. Vėliau dar labai norėčiau išsibalinti dantis, kad pasiekti tobulą rezultatą.. ;}}

gabawa10

Įsijaučiantis

vilnius

2,499.62 Lt

Standartinė » 2011 Sau 01, 03:20

Man tiesa sakant, breketai yra visai gražu... Šiaip norėčiau juos panešiot, nes apatiniai dantys visi kreivi :(

Vartotojo avataras

Monika.

Apšilinėjantis

473.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 03, 20:41

Aš nešioju plokštelę, nes mama sako kad briketai per brangu. Tačiau, neseniai dantistas pasakė kad reikės traukti dantį, ir tas tarpas tik per puse metų išnyks ir bus tiesūs dantys. Tai norėčiau pasiteiraut, ar kam buvo pan. su dantų traukimu? Ką sakė aplinkiniai? Nes aš labai bijau, kad draugai nesišaipytų iš mano skylės. :roll:

Vartotojo avataras

Eligijus.

Apšilinėjantis

727.59 Lt

Standartinė » 2011 Sau 08, 13:30

Man tai vienas priekinis dantis ant kitų užaugo tai mama sakė rinktis ar noriu vaikščioti su negražia šypsena ar pakentėti ir turėti gražią. Tai iš jūsų pasakojimu manau, kad reikia turėti gražią. :)

Lau

Dalyvis

Kaunas

940.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 16, 12:15

Nešioju :D pirmom dienom kai uždėjo skaudėjo ir net labai :D nieko kieto valgyt negalėjau, nes neįkąsdavau :D (žvėriškas skausmas būdavo ) O ką, grožis reikalauja aukų :D nešioju dar tik mėnesį, o mano priekinių dantukų tarpas jau vos pastebimas. Iš pradžių breketus slėpdavau ir nenorėdavau, kad juos kas nors pamatytų :) , bet jau po savaitės nebesigėdijau jų 8) ir dabar jie man netgi patinka :D kol kas turiu tik viršutinius, bet kiek žinau dės ir apačioje.
Deda man ir gumytes, bet ne ant kiekvieno danties kitą spalvą, visada deduosi mėlynas (na, dar tik du kartus teko rinktis)
Taip pat ant elastinio lanko pas mane yra ir spyruoklė (kad praplėstų tarpą, nes mano dešinioji iltis atsikišus ir ją reikia nuleisti ).
Niekada nepamiršiu kai pirmą kartą atėjau pas savo ortodontę (ta kuri man breketus uždėjo) sako sėsk. atsisėdau, išsižiojau. ji su tuo veidrodėliu žiūrinėja ir vardina kažkokius sutrikimus, o seselė visą puslapį prirašė :D

Vartotojo avataras

Daniiel.

Apšilinėjantis

409.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 16, 13:08

Mama kažkada sakė ,jog man reikia. Bet išsigandau ir pradėjau rėkt :
Ne , ne , ne mama, tik ne tai !!
Tai nuo to laiko ir kažkaip užmiršom šitą temą. :D
Bet dabar tai visai norėčiau breketų. ;)

Vartotojo avataras

Tina

Forumo gyventojas

Kretinga

55,811.32 Lt

Standartinė » 2011 Sau 16, 14:12

nu aš galiu pasakyt, kad tikrai verta dėtis. šiom dienom čia tikrai nėra kažkoks išskirtinumas, kas antras žmogus su breketais vaikšto. kol aš buvau užsidėjus nė vieno pašaipaus žodžio nesu išgirdus. o ir tie du metai nepastebimai praėjo ir dabar galiu džiaugtis tobula šypsena. o dėl skausmo tai patikėkit pakentėt galima:)

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių