Diskusijos Grožis ir sveikata

Kabės

Vartotojo avataras

Monika.

Apšilinėjantis

473.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 30, 19:12

Tina, o paskui ar plokštelę ar kabes nešiojai? Nes man žadą vieną traukt, bet aš labai bijau, kad žiauriai atrodys ta skylė ir kad aplinkiniai gali juoktis, šaipytis iš manęs :ooops: (nors kiti sako, nekreip dėmesio ignoruok. bet tai tikrai nelengva, dar kai žmogus silpnų nervų)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Tina

Forumo gyventojas

Kretinga

55,811.32 Lt

Standartinė » 2011 Sau 30, 19:55

aš nešiojau kabes. žiūrint kurioj vietos tas dantis. man traukė dantį, kuris yra už iltinio ir jo net nesimatė. o ir niekas tikrai nesišaipė. ko čia šaipytis juk vėliau bus gražu :)

Vartotojo avataras

Monika.

Apšilinėjantis

473.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 31, 19:55

Man žadą traukti kairėj pusėj irgi tikriausiai tą kur už iltinio. Tačiau plokštelę reikės nešioti. Ir jei sakai, kad toj vietoj beveik nesimato tai bent kažkiek mane nuraminai. ;)

Vartotojo avataras

Monika.

Apšilinėjantis

473.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 31, 19:56

Man žadą traukti kairėj pusėj irgi tikriausiai tą kur už iltinio. Tačiau plokštelę reikės nešioti. Ir jei sakai, kad toj vietoj beveik nesimato tai bent kažkiek mane nuraminai. ;)

Vartotojo avataras

Tina

Forumo gyventojas

Kretinga

55,811.32 Lt

Standartinė » 2011 Sau 31, 21:14

kad mano dantis ištrauktas niekas nepastebėjo kol pati nepasakiau;)

Vartotojo avataras

dovylka

Įsijaučiantis

Raseiniai

1,247.32 Lt

Standartinė » 2011 Vas 03, 22:05

Šitos temos dėka eisiu į apžiūra dėl kabių dėjimo:D

Soare

Lankytojas

117.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 23, 15:59

Na ką... Nešioju ir aš šiuos dalykėlius :D Tai man pirmom dienom neskaudėjo, tik liežuvis šiek tiek pasibraižydavo, bet apsiprato ir dabar visiškai niekas niekur nebesibraižo. Po paveržimu man visiškai neskauda dantų... Gaila dar apačioje teruriu jas :( Lauku kai viršui sudės (pirma turi iškristi 2 pieniniai dantys :cha: ). Tai vat tiek iš manęs :)

Vartotojo avataras

Passion

Aktyvus dalyvis

3,250.43 Lt

Standartinė » 2011 Vas 28, 15:59

Galvoju ir aš susidėti, bet baugu, nes lėksiu į užsienį studijuoti, o juk kas porą mėn. reikia pas gydytoją lakstyti...

ziwile112

Lankytojas

97.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 06, 23:20

Man mama sake , kad man sia vasara des kabes ir nezinau ar man tiks ir as dar akinius nesioju :shock: Bet nezinom i kuria klinika kreiptis nes norim geru kabiu kad istiesintu mano priekinius dantis. Taj gal patartumet kokiu kliniku??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Vartotojo avataras

Shyma

Dalyvis

Šiauliai

700.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 11, 14:46

na, ką.. Užėjau ir aš čia po kiek laiko.. Ir tikiuos, mano breketų istorija jau link pabaigos juda... Nors taip neatrodo, nes vis gydytojas kažką pamato. :lol: Man, atrodo, kad dantys jau gan tiesūs, bet jis vis įžiūri, kad dar čia tą ar aną reikia pareguliuot... Na ką, dantisto akis išlavinta, geriau mato matyt, tai tenka dar pasikankint, o taip laukiu nesulaukiu kada nuims!! ;| Pamenu, kai uždėjo, galvojau, ištversiu tuos porą metų, ką čia... (nes bent jau prognozavo, kad porą metų reiks nešiot), o dabar kai jau eina tie pora metų link pabaigos, tai taip sunku pasidarė išlaukt, juolab, kai vasara artėja ir noris atsinaujint, šypsotis jau drąsiai, nes dabar iš tolo pakankamai pilki dantys atrodo nuo tų metalų man. Ehhh, nervina. O šiaip dar, žadėjo ir man traukt dantis už iltinių (pas mane iltys buvo atsikišusios), tačiau pasirinkom šiek tiek brangesnį variantą... Beligatūrinius breketus, tai nežinau, ar čia dėl to nebeteko traukt, ir be traukimo atsirado vietos sulįst tom ilčikėm. Bet dabar visi viršutiniai dantys į priekį yra paslinkti, ir sakė, kad teks apačioj plokštelę dėt irgi, kad paslinktų ir apatinius į priekį (ar yra kam koreagavę žandikaulį su plokštele?). Tai dabar, tarp apatinių ir viršutinių toks tarpas, kad vos ne mažąjį savo pirštą sukišt galiu :DD ir šiek tiek šveplavimo atsirado.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Kov 12, 17:11

man po breketų sąkandį reikėjo su plokštelėm (apatine ir viršutine) dar pareguliuot, bet žiauriai nepatogu, užkniso ir mečiau tą reikalą;d neįmanoma buvo man.bet čia kaip kam čj, aš nekenčiu, kai man burnoj kas nors yra, dėl ko negaliu gyvent pilnaverčio gyvenimo, t.y. valgyt, kalbėt, etc.

Vartotojo avataras

HelenaMCR

Apšilinėjantis

Battery City

658.05 Lt

Standartinė » 2011 Kov 13, 19:04

vienas pažįstamas turi breketus ant apatinių dantų ir jam tai žiauriai tinka. :D taip raawr.
o buvusi klasiokė turėjo ir turbūt dar turi problemų su dantim ir breketais.. berods protinius dantis jai teko operuot ir ne koks kvapelis iš burnos visad būdavo ir dantys tokie šlykščiai geltoni. : DD ew. negi sunku dantis išsivalyt? :S
o man pačiai niekada nereikėjo breketų ar plokštelės, nors plokštelės visad norėjau. : D man taip mielai žmonės švepluoja su plokšele :D

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Kov 13, 19:31

kvapas iš burnos būna ir dėl vidaus organų problemų

Vartotojo avataras

rožinėKreidelė

Lankytojas

670.21 Lt

Standartinė » 2011 Kov 15, 20:32