KabėsTina, o paskui ar plokštelę ar kabes nešiojai? Nes man žadą vieną traukt, bet aš labai bijau, kad žiauriai atrodys ta skylė ir kad aplinkiniai gali juoktis, šaipytis iš manęs
![]() -------------------------------------- Na ką... Nešioju ir aš šiuos dalykėlius
![]() ![]() ![]() ![]() na, ką.. Užėjau ir aš čia po kiek laiko.. Ir tikiuos, mano breketų istorija jau link pabaigos juda... Nors taip neatrodo, nes vis gydytojas kažką pamato.
![]() ![]() man po breketų sąkandį reikėjo su plokštelėm (apatine ir viršutine) dar pareguliuot, bet žiauriai nepatogu, užkniso ir mečiau tą reikalą;d neįmanoma buvo man.bet čia kaip kam čj, aš nekenčiu, kai man burnoj kas nors yra, dėl ko negaliu gyvent pilnaverčio gyvenimo, t.y. valgyt, kalbėt, etc.
vienas pažįstamas turi breketus ant apatinių dantų ir jam tai žiauriai tinka.
![]() o buvusi klasiokė turėjo ir turbūt dar turi problemų su dantim ir breketais.. berods protinius dantis jai teko operuot ir ne koks kvapelis iš burnos visad būdavo ir dantys tokie šlykščiai geltoni. : DD ew. negi sunku dantis išsivalyt? :S o man pačiai niekada nereikėjo breketų ar plokštelės, nors plokštelės visad norėjau. : D man taip mielai žmonės švepluoja su plokšele ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |