Kiekvienas apie savo mokykląMano mokykla tikrai faina. Na šiaip ji - gimnazija. Tik šiais metais perėjau į ją. Visi draugiški, aplinka jauki, tik gal šiek tiek per daug akademiška. Jei ką tai Juozo Balčikonio gimnazija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gutsy, aš irgi iš Balčikonio.
![]() Nuostabi mokykla, bent jau man. Niekada nesigailėjau, kad ten perėjau. Nes ir žmonės, ir aplinka puiki. Kaip jau buvo minėta, aplinka tikrai akademiška, bet nėra tai jau taip blogai. Mokykla kartais vadinama mini universitetu. Tačiau, bent jau man, ten patiko. Net gaila palikt. Mokykla šviesi, vidus labai gražiai dekoruotas, daug menininkų bei pačių mokinių darbų. Nėra kabineto, kuriame nebūtų paveikslo ![]() Dauguma mokytojų draugiški, paslaugūs. Aišku, ne visi, bet tikrai yra labai puikių žmonių ten. Yra kelios mokytojos, kurios, tikrąja to žodžio prasme, yra nepralenkiamos - jų mokiniai visada puikiai išlaiko egzaminus ![]() Mokiniai taip pat šaunūs. Nėra treninginių (sun) Tai mane neapsakomai sužavėjo pirmaisiais metais. Koridoriuje į ką nors atsitrenkus neišgirsdavai "ko čia b...et stumdais". Niekad ![]() ![]() ![]() Vienu, tiksliau keliais žodžiais, Myliu aš tą JBG ![]() Na jau baigiau sąvają pagrindinę. Mažeikių Senamiesčio Pagrindinė. Nu gan gera mokykla, tik mano nuomone, direktorė per gera vaikam, nes laaabai daug visokių rūkančių ir t.t., bet šiaip tokia visai gera. Nu išeinant, tikriausiai visą gyvenimą prisiminsiu anglų mokytoją R.Eičinienę. Griežta, netgi labai, bet gera. Valgykloj galėtų dirbti higieniškesnės virėjos. Dar galėtų skaitykloj pakeist darbuotoją, nes ta neleisdavo dažnai būt skaitykloj. Mokytojai ten geri, bet yra kelios kurios tikrai neturi išsilavinimo, bent jau aš taip manau. Daug mokinių iš kaimų, tai ir elgesys kai kurių nenormalus.
Dabar tai gal keistai nuskambės, bet gan laukiu rugsėjo, nes vistiek nauja mokykla - Mažeikių Merkelio Račkausko gimnazija. Na apie ją žinau nedaug, bet prastai ten nes bus uniforma, dar keistai bus, nes yra spintelės, ir šiaip keista, nes nebus tų visokių pirmokų ![]() Baigiau Prienų "Ąžuolo" pagrindinę. Normali mokykla. Klasė buvo beveik ta pati kaip ir pradinėse. Visi susibendravę. Mokytojų yra visokių visur.
Išorė. Buvo balta ir aptriušusi, bet šią vasarą remontavo, tai bus geltonai žalia. Gražu. Jau mačiau kaip atrodo ; ) Vidus: Linoleumas, sienos kartais perdažomos. Klasės neblogos, bet suolai ir kėdės dauguma prastos būklės ; D Tikėkimės, kad sutvarkys ir vidų. Nors ir nebesimokysiu, bet negi man gaila? ; D O nauja mokykla suremontuota prieš pora metų, tad dar yra tikrai labai geros būklės. Iš pirmo žvilgsnio atrodo didesnė už ankstesnę mokyklą(abi mokyklos yra gretimos ir dalinasi vienu kiemu), nežinau ar taip yra iš tikrųjų ; D P.S. Trema* ir Berry Blue: būsim devintokai. Pirmokai yra gimnazijos nickname mums ; D Emm... Ar pasakojau apie klasiokus? šiaip pačioj mokykloj mokiniai tai labai faini man atrodo (išskyrus vokietukų 5 klasę) ir mūsų klasę. Ir šiaip 7 klases. Bet mūsų... Mūsų klasė yra susiskaldžius į kiek įmanoma smulkesnes grupeles. Aš priklausau 4 žmonių grupelėj, kuri suskilus į dvi (tai aš ir mano best nr.2 ir tokia gabija su klasės moksliuke Vakare (NESAKAU, kad būt moksliuke blogai)). Daug kas klasėj manęs nemėgsta, nes aš tiesiog esu kitokio charakterio, perfekcionistė, įžūli, nekantri ir labai įžeidi. Yra mūsų klasėj viena merga kuri per Facebooką išvadino mano draugės geriausią draugę kekše jos niekada nemačius ir niekada su ja nekalbėjus. Ji turi draugę, jos abi belenkaip pasikėlusios, bet ta jos draugė daug fainesnė už ją. Tada yra kita grupelė iš 4 žmonių, kur pusė mane mėgsta (jey). Nu ir bernai .. jie mėgsta tik tą mergą apie kurią buvo kalbėta ir iš visų šaiposi. Kaip laukiu stojimo į 9 klasę. Varysiu į Vytautą Didįjį gal. Bet jėzuituose nepasiliksiu. Tuo labiau kad turim 2 paplaukusias mokytojas. O paplaukusios tuom, kad užduoda mums namų darbų belenkiek. Pvz.: pabaigti klasės darbą ir iš uždavinyno 10 pratimų (nedaug? žinoma!). Po to: 3 puslapiai iš pratybų (sukirčiuoti kokius 6 tekstus + papildomos užduotys). Ir dar išmokti eilėraštuką. Tik 7 stulpeliai (nu čia nieko tokio, vistiek aš paskutinę dieną mokausi). Arba kartą mano draugė paprašė išleist anksčiau nes jinai gali pavėluot į autiką o kitas tik po pusantros valandos (13). Mokytojos reakcija: "O, tik tiek? TAIGI ČIA NIEKO TOKIO, ką čia laukt? Paruoši lietuvių per tą laiką!!!!
... Um mokiaus Vydūno vidurinei. Nuostabi mokykla,nuostabūs mokytojai,klasės kuriose mokiausi buvo ganaa kūl. Susibendravę visi ir pan. Išvis.. Mokslo prasme ši mokykla yra nuvertinama. Iš tikrųjų išmokti visko ten galima gerai. Ir šiaip.. galiu girt ir girt.
O šiais metais va perėjau į Jablonskio gimnaziją. Um. užknisa uniformos. Mokytojai.. na dauguma įspūdžio nedaro,bet yra gerųų :> klasėė. stūmikaai ; Dd šiaip kažn. Daug keistų žmonių ir lėėvų aišku yra. ;d priprast reikia čiuju. namų darbų..užduoda daaug. Mokytis yra gana sunku ir atėjus į šią gimnaziją supratau kodėl joje besimokiusių egzaminų rezultatai yra tokie geri. labai bloga.visų pirma,ten neįmanomos sąlygos mokytis.Langai,per kuriuos pučia kiauriai vėjas,radiatoriai vos vos šildo,sienos nutrupėjusios,pas pradinukus belenkiek langų,tai išvis užjaučiu aš juos(beje kažkada pas juos vamzdis trūko,tai patvino),o kas svarbiausia neleidžia vaikščioti su striukėm.Debilizmas kažkoks.Po metų jaučiu lis pro stogą,tai skėčių neleis imt.
mokytojai - yra keletas mokytojų,kuriem dar patiem reikėtų mokyklos suole pasėdėt. dar pas mumis yra stumikų mokykla.Eini koridorium,tai tave nužiūrės belenkiek žvilgsnių,ypač seniau.mokos visokios tuščios fyfos,kuriom atrodo,kad mokykla tai kaip šventė todėl išsipuošia labiau nei per vestuves. ir aišku dar daugiau forsų,kurie jaučias patys kiečiausi. ![]() mokyklos valdžia - prikolistai. pvz,dabar pas mus paskelbė akciją,padėk klasiokui mokytis,nu po pamokų atseit padėt klasiokams mokytis tam tikrus dalykus. ![]() ![]() dar pas mus pavaduotojas dažnai neturi ką veikt,tai gaudo rūkančius.fotkina ir su mašina varinėja,tikrina.kažkada mokyklos durų stovėjo ir rašės vardus kas rūkė.neesmė,kad 50proc tų rūkusių iš tikrųjų tiesiog ėjo į parduotuvę,kuri toj pačioj pusėj,kur visi eina rūkyt. ![]() Mokausi Šilalės Stepono Dariaus ir Stasio Girėno vidurinėj. Mokykla suremontuota, gyvuoja raudona ir geltona spalvos (gal ir nesiderina,bet visumoj gražiai). Mokykla mažoka, bet tikrai labai jauki. Mokytojai kai kurie labai griežti, kai kurie geri. Mokiniai, huh, kai kurie labai nusirūkę, ypač aštuntokai. Kai kurie trenkti, kiti protingi, kiti faini. Žodžiu visokių būna. Mokykla greit taps devynmete. Nes pabaigs dvyliktokai ir vienoliktokai, o aštuntokai kitą met palieka ir persikelia. Per visas pertraukas sėdim kavinukėj ir geriam colą. Karts per ilgąją nueinam į kokią parduotuvę. Kartais vyksta mokyklos šokiai, bet jau labai retai, todėl tenka eit ten kur "rimčiau"
![]() ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |